HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 12:43

ÖZÇELİK: TÜRK GENÇLİĞİ EN BÜYÜK UMUDUMUZDUR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 104. yılı münasebetiyle mesaj yayımladı. Özçelik, yayımladığı mesajda; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda
ÖZÇELİK: TÜRK GENÇLİĞİ EN BÜYÜK UMUDUMUZDUR



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 104. yılı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Özçelik, yayımladığı mesajda; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda atılan adımların 104. Yıldönümünü onurla, gururla bir kez daha idrak ediyoruz. Büyük Türk Milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, işgale ve ihanete karşı milli şuuru uyandırmak, milli iradeyi harekete geçirmek için Samsun’a ayak bastığı günü temsil eden 19 Mayıs ruhunu bütün benliğimizle yaşıyor ve yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

“EN BÜYÜK KORKULARI TÜRK MİLLİYETÇİLERİ”
Türk gençliğinin en büyük umutları olduğu belirten Özçelik’in mesajı şekilde kaydedildi; “Türkiye Cumhuriyeti, Türk-İslam Dünyasının hem ilk, hem de son kalesidir. Bu kale çökertilmeden ‘Hilal’in mağlup olması mümkün değildir. O nedenle asırlardır en büyük hedef Türk milletidir. Maskeli yüzlerin en büyük korkusu ise, Atatürk’ün ülkü yolundan ayrılmayan
Milli iradeye müracaat edilecek bir süreçte Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde ‘Milli Mücadele’yi zaferle taçlandırmak için gece-gündüz yollardayız. Hedefimiz başta Ordu olmak üzere bütün illerde halkımızın akın akın ‘Son Kale’de buluşmaya koşması, Türkiye merkezli büyük medeniyeti kurmaya kararlı iktidarı müjdelemektedir.

“TÜRK GENÇLİĞİ EN BÜYÜK UMUDUMUZDUR”
Türk bayrağını, dağlara-taşlara vurulmuş ‘Türk mührü’nden rahatsız olan, milli iradeyi terörizmin vesayeti altına sokan zihniyetten kurtulmak, Türk milletinin en büyük projesidir. Akıl tutulmasından akıllı devlete, zilletten kudrete mutlaka erişmek zorundayız. Bu yolda Cenab-ı Allah’ın izni ve himayesiyle Türk gençliği en büyük umudumuzdur.

“GENÇLERİMİZİN EN BÜYÜK SİLAHI BİGİDİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, sonsuza kadar korumak ve savunmaktır’ şeklinde başlayan söylev asla unutulmamalıdır. Ömrünü eğitime adamış bir öğretmen olarak bu vesileyle ifade etmek isterim ki; geleceğimiz ve güvencemiz olan Türk gençliği, ‘Geçmiş ve gelecek bütün çağların en büyük silahı’ olan ‘bilgi’yi mutlaka kuşanmalıdır. Bunun için milli ve manevi değerlerimizi özne kabul eden eğitimi vazgeçilmez görmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda kurtuluş mücadelesinin başladığı tarihin 104. Yıldönümünde, bütün hemşehrilerimizin ve gençlerimizin bayramını kutluyoruz.

Başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimizin ve bütün şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğiliyor, şükranla, minnetle ve rahmetle anıyor, bütün hemşehrilerimize selam, sevgi ve saygılar sunuyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Anahtar Kelimeler : ÖZÇELİK:, TÜRK, GENÇLİĞİ, EN, BÜYÜK, UMUDUMUZDUR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız