HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:17

GENÇLİK MERKEZİ’NİN İNŞAATI SÜRÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımı olup inşaatı Fatsa Belediyesi tarafından takip edilen İl Tipi Gençlik Merkezi’nin yüzde ellisi tamamladı.
GENÇLİK MERKEZİ’NİN İNŞAATI SÜRÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımı olup inşaatı Fatsa Belediyesi tarafından takip edilen İl Tipi Gençlik Merkezi’nin yüzde ellisi tamamladı. 

Yunus Emre Köprüsü mevkiinde 5 dönümlük alan üzerine inşa edilen, 28 milyon TL bedelle ihale edilerek yapımına başlanılan  tam donanımlı hizmete girecek olan Gençlik Merkezi hizmete girdiğinde gençlerin doyasıya zaman geçirebileceği, birçok faaliyetin yapılacağı bir merkez olacak.

“ÇOK AMAÇLI BİR MERKEZ İNŞA EDİYORUZ”

İl Tipi Gençlik Merkezi'nin geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençlerin doyasıya zaman geçirebileceği ve birçok faaliyete ev sahipliği yapacağını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ İl Tipi Gençlik Merkezi’miz 5 dönümlük bir alan üzerine inşa ediliyor.

7 derslik, 1 adet kütüphane, 1 konferans salonundan oluşan tam donanımlı bir tesis olacak. İlave olarak spor alanları yaşam alanları bir tane şark köşesini projeye ek olarak hayal ediyoruz. Gençlerimize sosyal-kültürel alanlar kazandırmak, eğitim ve öğretim hayatlarına katkıda bulunmak, yaşam kalitelerini arttırmak için çok amaçlı bir merkez inşa ediyoruz. Merkezimiz, gençlere, sportif alanlar, derslikler, kültür, sanat, edebiyat, teknoloji, iletişim gibi çok çeşitli alanlarda hizmet verecektir. Projenin ilimiz ve gençlerimiz için hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : GENÇLİK, MERKEZİ’NİN, İNŞAATI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız