HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Haziran 2023 Cuma Saat: 12:48

KORGAN FESTİVALİNDE HEYECAN DORUKTAYDI

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Korgan İlçemizde Düzenlenen “65. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali”ne Katıldı Vali Tuncay Sonel, Korgan ilçemizde bu yıl 65’incisi düzenlenen Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali’ne katılarak, Korganl
KORGAN FESTİVALİNDE HEYECAN DORUKTAYDI

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Korgan İlçemizde Düzenlenen “65. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali”ne Katıldı

Vali Tuncay Sonel, Korgan ilçemizde bu yıl 65’incisi düzenlenen Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali’ne katılarak, Korganlıların festival heyecanına ortak oldu.

Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, AK Parti Ordu Milletvekilleri İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Korgan Kaymakamı Mikail Ersöz, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın da katıldığı festivalin açılışında bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, festivale katılanların bayramını kutlayarak, festivalin Korgan ilçesine güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

Ordu’nun 19 ilçesiyle birlikte kocaman bir aile olduğunu vurgulayan Vali Sonel, “Ordu, sadece Ordu’da yaşayanlardan ibaret değil, yurt dışında, yurt içinde, ülkemizin her köşesinde çok kıymetli değerlerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde devletimizin şefkatini, sıcaklığını ve merhametini en ücra köşedeki vatandaşımıza kadar göstermeye çalışıyoruz.

Korgan ilçemiz de şanslı bir ilçe. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Çalışkan bir kaymakamımız var. Korganlı olup da dışarıda olan ve bugün bu alanda bulunan çok kıymetli Korganlı hemşehrilerimiz var. Bunların hepsi bir araya geldiği zaman Korgan'da, Ordu'muzda güzel işler çıkıyor.

Bu festival de çok güzel bir gelenek. Buralar pehlivanlılar bölgesi. Nice şampiyonlar çıkmış Ordu'muzdan. Burada güreşecek genç kardeşlerimizin içerisinde Avrupa, Dünya, Olimpiyat şampiyonu çıkar” dedi.

Festivalin açılış programında bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, geleneksel hale gelen festivale yoğun bir katılım olduğunu ifade ederek, “Festivale, sadece Ordulular değil, Türkiye’nin her yerinden katılımın olması sevindirici. Korgan’da her yıl düzenlenen bu şenliklere herkesin katılımını istiyoruz. Elimizden geldiği kadar Ordu’yu, Korgan’ımızı ve bu güzel yaylamızı tanıtalım” diye konuştu.

Festivale ev sahipliği yapan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz da yaptığı konuşmada, festival başlatan ve bugünlere kadar gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Geleneksel hale gelen festivali devam ettirdiklerini ifade eden Tuncay Kiraz, “Bu festival vesilesiyle ilçemizde birçok hizmetlerimizi yaptık. Hamdolsun Allah'a, beton yollarımızdan, beton santralimize, hükümet binasından, adalet sarayına, hastanesinden, okuluna birçok hizmetlerimizi yaptık. Bunu tek başımıza yaptırtmadık.

Bu anlamda Valimiz Sayın Tuncel Sonel’e sonsuz teşekkür ediyorum. Çünkü beton yollarımızın yapılmasında bize çok desteği oldu. Hükümet binamız altı ayda bitti. Kıymetli Valimiz olmasa bitmezdi. O yüzden kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. İki dönemdir de bizi bu alanda yalnız bırakmıyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, festival kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarının startı verildi.

Vali Tuncay Sonel, festival kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarına katılan güreşçi, antrenör ve hakemleri başarı dileğinde bulundu. Festivale katılan vatandaşlarla da sohbette bulunan Vali Sonel, vatandaşların bayramını kutladı.

 

Anahtar Kelimeler : KORGAN, FESTİVALİNDE, HEYECAN, DORUKTAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız