HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Temmuz 2023 Salı Saat: 13:42

“ÖNCELİK ULAŞIMIN KESİNTİSİZ SAĞLANMASI”

Yaklaşık üç gün boyunca aralıksız bir şekilde yağan yağmurlar, dereleri taşırıp su baskınlarına neden olurken birçok nokta da heyelana yol açtı. Gülyalı Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden büyük bir gayret göstererek tahribat
“ÖNCELİK ULAŞIMIN KESİNTİSİZ SAĞLANMASI”

Yaklaşık üç gün boyunca aralıksız bir şekilde yağan yağmurlar, dereleri taşırıp su baskınlarına neden olurken birçok nokta da heyelana yol açtı. Gülyalı Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden büyük bir gayret göstererek tahribatın önüne geçti ve can kaybı yaşanmasını önledi. Yağışların son bulmasıyla birlikte ise gündelik yaşamın normale dönmesi için çalışmalara hız verildi. 

BAŞKAN TEPE: “BÜYÜK BİR AFET YAŞADIK. YARALARIMIZI EN KISA SÜREDE SARACAĞIZ”

Son yılların en büyük afetiyle karşı karşıya kaldıklarını belirten Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “İlk andan itibaren vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirmek için aralıksız mücadele verdik. Bütün dere yataklarımız taştı. Abdal deresi, Hoşköy, Değirmendere, Sayaca, Divani ve Turnasuyu ırmaklarından taşan sular yerleşim yerlerine ulaşınca bizlerden talepte bulunan vatandaşlarımızı güvenli bölgelere naklettik. Kırsal mahallelerimizde heyelanlar meydana geldi. Elektrik ve su kesintileri yaşandı. Sorumluluk sahası ayırt etmeksizin taşkın yaşanan her noktaya yetişmeye gayret ettik. Ekipmanlarımızın yetişmediği yerde kiralama suretiyle iş makinası sayımızı artırarak ilçemizin dört bir yanında özveriyle çalışıyoruz. Bu süreçte en büyük tesellimiz can kaybının yaşanmaması oldu. Aldığımız tedbirler, ilk andan itibaren sahada bulunmamız ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere anında müdahale etmemiz neticesinde daha büyük sorunların yaşanmasını önledik. En kısa sürede mağduriyetleri gidererek yaralarımızı saracağız” dedi.

Yağışlı havanın etkisini yitirmesine rağmen heyelan riskinin devam ettiğini ifade eden Başkan Tepe, “Tedbirli olmaya devam edelim. Yağışların son bulmasıyla birlikte daha programlı bir şekilde saha çalışması yürütmeye başladık. Kırsal bağlantı yollarımızda heyelanlar meydana geldi. Önceliğimiz ulaşımın kesintisiz bir şekilde sağlanması. Hepimize büyük geçmiş olsun. Gülyalı Belediyesi en çok da bugünler için var. Kimseyi çaresiz bırakmadık. Bu süreçte bizlere inanan, güvenen ve hoşgörü gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız