HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Temmuz 2023 Salı Saat: 14:19

KAYIP VATANDAŞIN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, hayvanları için evinin yanında bulunan kayalık alanda yaprak keserken sel nedeniyle 10 metre yükseklikten dereye düştüğü tahmin edilen Naciye Y. (55) için arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor.   Konuyla ilg
KAYIP VATANDAŞIN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, hayvanları için evinin yanında bulunan kayalık alanda yaprak keserken sel nedeniyle 10 metre yükseklikten dereye düştüğü tahmin edilen Naciye Y. (55) için arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor.
 
Konuyla ilgili Ordu Valiliğinden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Fatsa İlçemizin Yavaş Mahallesi İsmailoğlu mevkiinde ikamet eden Naciye Y. isimli (55 yaş) vatandaşımızın, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında fındık bahçesinde görüldüğü, ancak daha sonra kendisinden haber alınamadığı ihbar edilmiştir.

Mahallinde yapılan araştırmalara göre; vatandaşımızın kayalık ve engebeli arazideki çalışma sırasında yüksekten düşmüş olabileceği değerlendirilmektedir. Bu mevkide ki yağışlar sebebiyle sel ve heyelan hasarı tespit edilememiştir.

Olayın meydana geldiği yerin hemen yanındaki derede güvenlik, AFAD ve itfaiye ekiplerimizce başlatılan arama çalışmalarımız devam etmektedir. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.”

Anahtar Kelimeler : KAYIP, VATANDAŞIN, ARAMA, ÇALIŞMALARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız