HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 09:43

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BİZİM SİYASİLER İŞTE! Karşılıksız sevdiğimim ülkenin  siyasileri işte! Lafa gelince fena eser, icraata gelince de mazeret üretmeye doymazlar.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BİZİM SİYASİLER İŞTE!

Karşılıksız sevdiğimim ülkenin  siyasileri işte! Lafa gelince fena eser, icraata gelince de mazeret üretmeye doymazlar.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“1 Temmuz 1926 tarihinde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu’nun kabulü ile birlikte kutlanmaya başlanan “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı”, denizlerimizdeki egemenlik haklarımızın sağlanması ve korunması açısından büyük önem arz etmektedir.

Ülkemizin denizlerde sahip olduğu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek dünya denizciliğinde hak ettiğimiz yeri almamız için, devletimiz bütün imkanları seferber etmektedir.

Denizler, taşımacılık, yatçılık, kıyı tesisleri ve su sporları ile turizm gibi sektörlerdeki işlevinin yanında, ülke savunmasında da önemli bir yere sahiptir.

Türk denizcisi, her geçen gün daha da güçlenerek bayrağımızı, dünyanın denizlerinde sonsuza dek şerefle dalgalandıracaktır.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes bir çeşit yaşıyor işte!

 

 

AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİZİM OCAKBAŞI  LOKANTASI

İşletmeciliğini yılların tecrübesi hoş sohbet Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocakbaşı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Izgara köfte, biftek, döner. Yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç ve ısırgan çorbasının adresi Bizim Ocakbaşı Lokantası,  Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veriyor.

                İşyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocakbaşı Lokantasına 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Temizliğe hep ön planda tutan  Bizim Ocakbaşı Lokantası sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Çakmaklar kuyumcu ,müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübenin adresi olan ve İşletmeciliğini de   ‘Hoşsohbet’  kardeşler, Onur ve Hasan Çakmak’ın yaptığı çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan  Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi de duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmayan devam ediyor.

                Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe(Olgun) Nihat Kul’un yaptığı , balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

MÜGE GÜMÜŞ

Altın ve Gümüş tamirinin yapım ve özel siparişin de alım adresi Müge gümüş, yılların tecrübesi Gürkan Özkan’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Fatih caddesi NO:15-B adresinde hizmet veren Müge gümüşe, 225 60 86 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müge gümüş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ağızlarıyla  söylemek istediklerini söyleyemeyenler elleriyle işaret ediyor. Anla anlayabilirsen.

 

 

O GÜN BUGÜN

"Pişmanlıklar", "Keşkeler" ve "Olmasa iyiydi" lerle geçip gitse de yıllar, özlem hep içimizde bizimle yaşıyor.

 

 

HARBİDEN

Sen bir şeyler verdikçe dost çok olur, hele birde sen iste gör bak hepsi yok olur....

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılına ait ölüm ve ölüm nedeni istatistiklerini açıkladığını, buna göre; ölüm sayısı 2021 yılında 566 bin 485 iken 2022 yılında yüzde 10,9 azalarak 504 bin 839 olduğunu,  ölen kişilerin 2022 yılında yüzde 54,6'sını erkekler, yüzde 45,4'ünü ise kadınların oluşturduğunu,

*************************

x-Türkiye’nin 8-0 gibi açık farklı yenilgileri, 14 Kasım 1984 ve 14 Ekim 1987 tarihlerinde  8-0’lık skorlarla  İngiltere’den aldığını,

*************************

x-TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in yaptığı açıklamaya göre, Türkiye’de  her gün 6 milyon ton ekmeğin çöpe gittiğini,

*************************

x-TÜİK tarafından paylaşılan istatistiklere göre, Türkiye'de faaliyet göstermekte olan kütüphane sayısı 2022 yılında önceki yıla oranla yüzde 43,4 artarak 49 bin 597'ye yükseldiğini,  halk kütüphanelerinden yararlanan kişi sayısının ise yüzde 70,8 artarak 26 milyon 788 bin 378'e ulaştığını,

*************************

x-Polonya'da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları'nda 9'u altın olmak üzere 38 madalya elde eden Türkiye’nin, oyunlar tarihindeki en yüksek madalya sayısına ulaştığını,

*************************

x-Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus’un, İsveç'in başkenti Stockholm'de bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasının kendisini "öfkelendirdiğini" ve "tiksinti" duyduğunu söylemesinin  hayli dikkat çektiğini,

*************************

x-Türkiye’de trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısının  Mayıs ayı sonu itibarıyla 27 milyon 334 bin 424 olduğunu,

*************************

x-Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde birbirinden farklı farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verileceğini, özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında cimnastik, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, muay thai, okçuluk, taekwondo, tenis, wushu, voleybol, karate, yüzme, triatlon, bisiklet, rekreasyon faaliyetleri ve engelli bireylere yönelik kursların yapılacağını,

*************************

x-Ordu’da  çay fiyatlarının 5 TL’den 7 TL’ye yükselmesinin ardından, çay ocağı ve kahvehanelerde çay içen insan sayısının hayli azaldığının gözlendiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız