HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2023 Cuma Saat: 13:53

“HAİNLERE GEREKLİ DERS VERİLMİŞTİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi: “15 Temmuz, ülkemizi işgal etmeye kalkan hainlere kar
“HAİNLERE GEREKLİ DERS VERİLMİŞTİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

“15 Temmuz, ülkemizi işgal etmeye kalkan hainlere karşı, halkın sokağa dökülerek canı pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıkma duygusunun destansı adıdır. 

Aziz milletimiz bin yıllık şanlı tarihi boyunca vatan ve bayrak uğruna şehit düşmüş, gazi olmuş, büyük bedeller ödemiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi ise milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden, FETÖ’nün millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hükûmetine yönelik gerçekleşen hain darbe girişiminde tüm Türkiye’de vatan evlatları gözünü dahi kırpmadan sadece yüreğiyle, cesaretiyle tanklara karşı durmuş, yeni bir destan yazmıştır.

 

O gece genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla aziz ve fedakâr halkımız göğsünü tank ve silahlara siper ederek, milletimize el uzatan hainlere gerekli dersi vermiştir. O gün tüm dünya bir kez daha Türk halkının asla esaret zincirini kabullenmeyeceğini, kimsenin boyunduruğu altına girmeyeceğini ve gerekirse vatanı uğruna canını seve seve vereceğine şahit oldu.

 

Bizlerde tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü hep şerefle yad edecek, bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, onların ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında durarak kapımızı ve gönlümüzü onlara her daim açık tutacağız.

 

Bu vesileyle Yüce Türk milletinin kahramanlık destanı olan 15 Temmuz’un 7. yıl dönümünde, Allah'ın yardımı ve milletin cesaretiyle başarısızlığa uğratılan darbe girişimi sırasında hainler tarafından şehit edilen 251 vatandaşımızı rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “HAİNLERE, GEREKLİ, DERS, VERİLMİŞTİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız