HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2023 Cuma Saat: 14:06

“15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİDİR”

AKP Ordu İl Başkanı Selman Altaş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. Yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Altaş mesajında şu ifadelere yer verdi: 15 Temmuz Millet iradesinin vesayete, cesaretin ihanete karşı Demokrasi Zaferi ve zaferin s
“15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİDİR”

AKP Ordu İl Başkanı Selman Altaş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. Yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Altaş mesajında şu ifadelere yer verdi: 15 Temmuz Millet iradesinin vesayete, cesaretin ihanete karşı Demokrasi Zaferi ve zaferin sahibi bizatihi Türk Milletidir.

O, gece aziz milletimiz bir cümle tarihin akışını değiştirdi.

O, gece aziz milletimiz bir cümle tarihin akışını değiştirdi. “Halkın gücünün üstünde bir güç ben tanımadım bugüne kadar hayatımda.” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın hakikatin ifadesi sadece birkaç kelimeyle, yürekleri harekete geçiren liderliği ve Milletimizin inancı o gecenin ruhunda bir oldu. Bağımsızlığımız ve gücümüz tüm dünyada bir kez daha yankılanırken yeni bir tarihin başlangıcında sabahın aydınlığına eriştik.

Milletimiz canı pahasına bu devletin ve bu ülkenin yegane sahibinin kendisi olduğunu, İstiklal Marşımızda da belirtildiği gibi hür iradesine asla zincir vurdurmayacağını 15 Temmuz gecesi tüm dünyaya ilan etti.

O gece hainler, milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisimizi hedef alarak, görülmemiş bir ihanetle saldırdı. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem meclisimiz, hem halkımız dik duruşunu, dirayetini ve ferasetini o gece bir kez daha gösterdi. Türk halkı sokakta istiklalini korurken, milletin vekilleri de yüce çatı altında demokrasiye, milli iradeye sımsıkı sahip çıktı.

Yitirdiğimiz 251 canımızın acısı yüreğimizde yaşıyoruz. Şehitlerimiz o gece doğrudan nişan alınarak, alınlarından kalplerinden vuruldular. Tanklar acımasızca üzerlerine sürüldü. 2193 kardeşimiz yaralandı. Milli iradenin tecelligâhı TBMM’ye bombalarla saldırıldı. Dünya medyasında “başarılı bir darbeye ihtiyaç var” manşetleri atılırken, Türk Milleti demokrasi ve bağımsızlığı adına, sokakların, caddelerin, meydanların şahitliğinde çıplak elleriyle sarıldığı bayrağından gücünü aldı.

Terör dünyanın ortak meselesi. Cumhurbaşkanımızın “Hepimiz güvende olana kadar hiçbirimizin güvende olamayacağı” ifadesinin gerçekliğiyle, nereden gelirse gelsin terörle tüm insanlığın topyekûn ortak mücadelesiyle, geleceğin sahibi çocuklar ve gençlerimiz için dünya güvenli olacaktır.

 

Bugünün anlam ve önemi dolayısıyla illerimizde yapılacak olan programlar haricinde teşkilatımızın gerçekleştireceği ziyaretler de büyük önem arz etmektedir. Bu vesile ile FETÖ ihanet çetesine karşı ülkemizin istiklal ve istikbal davasında kendini siper ederek şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ile şehit ve gazi derneklerimizi ziyaret ederek desteklerimizi gösterelim.

15 Temmuz ‘u asla unutmamak unutturmamak üzere… 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir kez daha ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, Kahraman Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum”.

Anahtar Kelimeler : “15, TEMMUZ, DEMOKRASİ, ZAFERİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız