HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2023 Cuma Saat: 14:10

ŞANLITÜRK: TÜRKİYE BİZİMDİR, HERKES TÜRKİYE’DİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. Yılı münasebetiyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şanlıtürk, yayınladığı mesajda; 15 Temmuzdan bir yanda ibret almak, diğer yanda da d
ŞANLITÜRK: TÜRKİYE BİZİMDİR, HERKES TÜRKİYE’DİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. Yılı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Şanlıtürk, yayınladığı mesajda; "15 Temmuz'dan bir yanda ibret almak, diğer yanda da ders çıkarmak lazımdır. Türkiye bizimdir, herkes Türkiye’dir. Siyasi düşüncesi, parti aidiyeti, fikri kaynağı ne olursa olsun herkesin ortak hassasiyeti, ortak gayesi Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı üzerinde tam bir mutabakat sağlamak olmalıdır” dedi.

“Hepimizin vazgeçilmeyecek hedefi, Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü kopmaz esaslara bağlamaktır” diyerek sözlerini sürdüren Şanlıtürk; “Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi angajman ve arayışın önündedir. Samimiyetle ve inançla, üstelik altını kalın bir şekilde çizerek vurgulamak isterim ki bu kadar etrafımız kuşatılmışken siyasi kamplaşma ve çekişmeler, en çok uzak durmamız gereken mayınlı alandır.

Bu maşaları tutan eller kirlidir, kanlıdır ve alayı birden Türk'ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. Tarihimizde hiç görülmemiş, hiç de yaşanmamış ne varsa 15 Temmuz gecesinden 16 Temmuz sabah saatlerine kadar vuku bulmuştur. Müstevli emeller yıllarca din kisvesi altında türemiş, himmet ve hidayet adıyla kuytu köşelerde gizlenmiş, güçlenip ortaya çıkmak için uygun zaman ve zemini kollamıştır.

Türkiye'yle hesabı olan, Türk milletinin tarihsel kimliğinden rahatsız olan çevreler, terörist başı Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlar, bir canlıdan, sözde bir dini grup ve cemaatten şiddetli bomba imal etmişlerdir. FETÖ'cü terör çetesi kimin işine yarıyorsa, kimin hedeflerine uyuyorsa onun tarafından silah gibi kullanılmıştır. 15 Temmuz, bir işgal teşebbüsüdür ve bunun tarafları 1919'lu yıllardaki emperyalist komplonun uyuyan hücrelerinden başkası değildir" diye konuştu.

"Türkiye bizimdir, herkes Türkiye'dir” diyen Şanlıtürk, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Türk milleti, ayrılık kabul etmeyen, varlığının bedelini kanla, fedakarlıkla ödemiş büyük bir kudrettir. Doğrulalım, ayağa kalkalım, hainleri güldürmeyelim, darbecilere el ovuşturmayalım, bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrak altında hep beraber toplanalım.

Korku aşılayanlara, korkuluk dikip siyasi istismar çetelesi tutanlara fırsat vermeyelim, Türkiye'yi yaşatalım, cansiperane şekilde hizmet edelim. Gün dayanışma günüdür. Gün kardeşliğimizi tescil ve teyit etme günüdür. Gün büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür. Son söz olarak, bu memleketin evladı, bir siyasi partinin sorumluluğunu taşıyan bir vatan evladı olarak sizlere diyorum.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız