HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2023 Cuma Saat: 15:10

“AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET SAĞLAMAK”

Ordu İl Sağlık Müdürüm Op.Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Aybastı Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıya, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, kamu hastanelerimizin başhekimleri ve idari ve mali işler müdürleri ile sa
“AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET SAĞLAMAK”

Ordu İl Sağlık Müdürüm Op.Dr.Dursun Tüzün başkanlığında Aybastı Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıya, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, kamu hastanelerimizin başhekimleri ve idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aybastı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mert Sudabatmaz açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Hemen ardından Aybastı Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Demir, tarafından hastane birimleri, hizmet kapasitesi, yapılması planlanan iyileştirmeler ile personel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı. Aybastı Devlet Hastanesi sunumunun ardından Destek Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve İl Kalite Koordinatörlüğü sunumlarıyla hastane hizmetleri ve mali durum masaya yatırıldı.

Toplantıda kapanış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün, sözlerine katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladı. Ev sahipliği ve misafirperverliği için Aybastı Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlara teşekkür etti.

Aybastı Devlet Hastanesinin hizmet rolü C olarak tescil edildiğini belirten Tüzün, hayırlı olmasını dileyerek, hastane rol grubunda yapılan değişiklikle birlikte değişen ihtiyaçların biran önce giderilmesi için hem hastane yönetimine hem de Sağlık Müdürlüğü ilgili birimlerine talimat verdi. Toplantının çok verimli geçtiğini söyleyen Tüzün, “Aybastı Devlet Hastanemizi, Kamu Hastaneleri Başkanlığımız, Destek Hizmetleri Başkanlığımız ve İl Kalite Koordinatörlüğümüz ve Aybastı Devlet Hastanemizin sunumlarıyla değerlendirdik. Tüm Kamu Hastanelerimiz yöneticilerinin katılımıyla faydalı toplantılar düzenlemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yerinde ve kaliteli hizmet almalarını sağlamak amacıyla hastanelerimiz arasındaki koordinasyonu artırmak için neler yapılabileceği hakkında hastane yöneticileri ile fikir alış verişi sağladık” diyerek katılımcılara teşekkür eden Tüzün, bir sonraki toplantının Gürgentepe Devlet Hastanesinin ev sahipliğinde düzenleneceğini söyledi.

Aybastı Devlet Hastanesi Değerlendirme Toplantısının ardından Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün ve sağlık yöneticileri ile birlikte Aybastı Devlet Hastanesi birimlerini ziyaret ederek mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

Anahtar Kelimeler : “AMACIMIZ, KALİTELİ, HİZMET, SAĞLAMAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız