HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 15:46

ALTINORDU’DA AFET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi Başkan Aşkın Tören, bölgemizde 8 Temmuz Cumartesi akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla üç gün boyunca süren afet niteliğindeki aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için gece
ALTINORDU’DA AFET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi Başkan Aşkın Tören, bölgemizde 8 Temmuz Cumartesi akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla üç gün boyunca süren afet niteliğindeki aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden sahada.

Altınordu kent merkezinde derelerin taşması sonucu meydana gelen su baskınlarının izlerini saatler içerisinde sokaklardan silen Altınordu Belediyesinin kırsal mahallelerdeki mesaisi ise 7/24 esasına göre devam ediyor.

 GİTTİĞİ HER YERDE VATANDAŞ BAĞRINA BASIYOR

 Aşırı yağışların ilk anından bu yana sahada olan Başkan Aşkın Tören, kırsalda büyük yıkıma yol açan afetin sonuçlarını yerinde görmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla başlattığı inceleme ziyaretlerini mahalle mahalle sürdürüyor.

Gittiği her yerde 7'den 77'ye herkesin ilgi odağı olan ve vatandaşların bağrına bastığı Başkan Tören, şu ana kadar kırsalda 40’dan fazla mahallede ayak basmadık yer bırakmadı.

Başkan Aşkın Tören, incelemeleri sırasında Hacılar mahallesinde fındık bahçesinde karşılaştığı yaşlı teyzenin de istek ve taleplerini dinledi. Bu sırada ortaya çıkan diyaloglar ve görüntüler izleyenleri duygulandırdı. Başkan Tören’in sosyal medya hesabında yer verdiği o anlara ait görüntüler on binlerce kişi tarafından görüntülendi.

Öte yandan Altınordu Belediyesinin yaklaşan fındık hasat sezonunu da dikkate alarak özel sektörden temin ettiği iş makineleriyle takviye ettiği ekipleri kırsalda dört koldan çalışmaya devam ediyor.  

 “AYAK BASMADIK YER, DOKUNMADIK GÖNÜL, SARILMADIK YARA KALMAYINCAYA KADAR VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Devletin tüm kurumları ile birlikte koordinasyon ve iş birliği içerisinde hareket ettiklerini belirten Başkan Tören, kısa sürede afetin olumsuz sonuçlarını ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Gittiği her mahallede vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Tören “Analarımızın hayır dualarından aldığımız güç ile; gece gündüz demeden yollardayız. Mahalle mahalle ayak basmadık yer, dokunmadık gönül, sarılmadık yara kalmayıncaya kadar bize durmak yok.

Şehrimizde afete dönüşen aşırı yağışların ilk anından bu yana sahada ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.

Mahalle mahalle sürdürdüğümüz incelemelerimizde afetin meydana getirdiği sorunlara titizlikle eğiliyor, her bir hemşehrimizi samimiyetle dinliyoruz. Devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte afetin oluşturduğu hasarları hızlıca onarmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, AFET, SEFERBERLİĞİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız