HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Temmuz 2023 Salı Saat: 12:43

BOZTEPE, VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALIYOR

Ordu’nun misafir odası niteliğini taşıyan ve şehrin önemli turizm cazibe mekânlarından biri olan Boztepe, Başkan Güler’in göreve gelmesinin ardından yapılan çalışmalarla adeta şaha kalktı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Me
BOZTEPE, VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALIYOR

Ordu’nun misafir odası niteliğini taşıyan ve şehrin önemli turizm cazibe mekânlarından biri olan Boztepe, Başkan Güler’in göreve gelmesinin ardından yapılan çalışmalarla adeta şaha kalktı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in araç trafiğine kapattığı ve yeni satış dükkanlarıyla bir düzen kazandırdığı, yamaç paraşüt pisti, otel, restoran ve halka açık alanlarıyla Boztepe, turizme can suyu olmaya devam ediyor.  Yenilenen yüzüyle her gün binlerce kişiye ev sahipliği yapan Ordu’nun misafir odası Boztepe, vatandaşlardan tam not alıyor.

“HİLMİ BAŞKAN BOZTEPE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ”

Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan Boztepe’nin yenilenen yüzü için Başkan Güler’e teşekkür eden vatandaşlar duygularını, “Ordu ve Boztepe harika bir yer. Yapılan çalışmalarla harika bir görünüm kazanmış. İnsan buradan ayrılmak istemiyor” şeklinde ifade ettiler.

NELER YAPILMIŞTI?

Yıllardır istenilen nitelikte olmayan Boztepe’nin yolu asfaltlandıktan sonra satış yapan esnafın düzensizliği ortadan kaldırılarak 27 adet satış büfesi konuldu. Halka açık alan trafiğe kapatılarak gürültü ve görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Halka açık alan begonit taşla kaplanarak yürüyüş yolu haline dönüştürüldü. Temizliği her gün intizamlı bir şekilde gerçekleştirilen alanda yeni turistik tesis ve restoranlar hizmete alındı.  Yamaç paraşüt pisti yenilendi. Otopark, çevre aydınlatma, yağmur suyu ve alt yapı çalışmaları yenilenen Boztepe, modern ve model görünümüyle turizmde iddialı bir konuma geldi.

Anahtar Kelimeler : BOZTEPE, VATANDAŞLARDAN, TAM, NOT, ALIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız