HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 12:30

MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Fatsa Evkaf Mahallesinde 85 dönümlük alana yapılan Millet Bahçesi projesinde çalışmalar devam ediyor. Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer Fatsa Millet Bahçesi ile ilgili projenin takipçisi olduklarını söyledi. BAKAN ÖZER İNCELEMELERDE
MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Fatsa Evkaf Mahallesinde 85 dönümlük alana yapılan Millet Bahçesi projesinde çalışmalar devam ediyor. Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer Fatsa Millet Bahçesi ile ilgili projenin takipçisi olduklarını söyledi.

BAKAN ÖZER İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İl Başkanı Selman Altaş ve İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek Millet Bahçesi projesi alanında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından ilk açıklamayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptı. Millet Bahçesi Projesi ile ilgili geçtiğimiz aylarda toplamda 30 milyon liralık altyapı ihalesine çıktıklarını belirten Başkan Kibar, "Sayın Bakanımızın Ordu'ya gelmesiyle birlikte 50 milyon liralık bir hibeyi Millet Bahçemize alıp kolları sıvamıştık. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Yüklenici firma Eylül ayı sonunda işi bitirecekti ama hızla giden çalışmalarımız ve havaların müsaade etmesiyle birlikte inşallah Ağustos ayı sonunda altyapı çalışmaları Millet Bahçemizde sona erecek. Ondan sonra hızlı bir şekilde üst yapısını ihale edeceğiz. Yılbaşından itibaren 85 bin metrekarelik yeni bir yaşam alanında üst yapı çalışmalarına başlamış olacağız. Ben Sayın Bakanımıza özellikle Fatsa Millet Bahçemize sağlamış olduğu desteklerden, katkılardan dolayı teşekkürlerimi, şükranlarımı iletmek istiyorum. Şimdiden Fatsa'mıza hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

"ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINDI

Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ise yaptığı açıklamada "Fatsa'ya çok geniş bir alanda sosyal yaşam merkezi olan Millet Bahçesi kazandırma ile ilgili çalışmalara başlamıştık. O zaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum gerçekten çok büyük destek verdi. Başkanımızında bahsettiği gibi sürecin başlamasıyla ilgili çok önemli desteği Fatsa'ya aktarmış oldu. Yaptığımız incelemede gördük ki önemli mesafe alındı. Kısa sürede tüm altyapı çalışmalarını bitirip Fatsa’nın çehresini değiştirecek, sosyal donatılarıyla birlikte üstyapı ihalesine inşallah çıkılacak. Bizde süreçleri yakinen takip ediyoruz. Yeni Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile birlikte daha önceden  görüşmüştük. Yakinen hızlı bir şekilde sürecin tamamlanmasını ve Fatsa’mıza böyle güzel bir mekanın kazanılmasıyla ilgili her türlü desteği vereceğiz. Ben kıymetli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten gelen yatırımları çok hızlı bir şekilde sahaya intikal ettirerek gecikme olmadan bu aşamaya gelmesine katkı verdi. Yine Sayın Bakanıma, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Milletvekili Adayı arkadaşımıza, bütün teşkilat üyesi arkadaşlara, bu süre içinde bulunmuş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"ORDU İLİMİZE ÇOK DAHA ÜST SEVİYELERE BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ"

Milletvekili Özer, imkanları maksimum kullanarak sadece Fatsa değil, merkez ve diğer ilçelere hem belediyecilik hizmeti anlamında hem de temel hizmetlerde çok güzel bir şekilde tamamlaması için vatandaşın yaşamında yeni soluklar vermesi bağlamında yeni yatırımlarla her türlü destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekleyerek, "İnşallah Ordu ilimiz tüm ilçeleri ile çok daha güzel noktalara el birliğiyle taşınacaktır." şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MİLLET, BAHÇESİNDE, ÇALIŞMALAR, TAM, GAZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız