HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 12:33

SONER ARICA PAZAR AKŞAMI FATSA’DA

Türk Pop Müziğinin sevilen sesi Soner Arıca Fatsa Belediyesi organizasyonunda Pazar gecesi hemşehrileri ile buluşacak.  Yüreğime ektim seni, Derbeder, Vefasız, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Adın Bahardı ve Deniz Gözlüm isimli şarkıları il
SONER ARICA PAZAR AKŞAMI FATSA’DA

Türk Pop Müziğinin sevilen sesi Soner Arıca Fatsa Belediyesi organizasyonunda Pazar gecesi hemşehrileri ile buluşacak. 

Yüreğime ektim seni, Derbeder, Vefasız, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Adın Bahardı ve Deniz Gözlüm isimli şarkıları ile ün yapan ünlü Pop sanatçısı Soner Arıca Fatsa Uzunkum Plajında bir kez daha hemşehrileri karşısında sahneye çıkacak. 

  Fatsa Belediyesi'nin geçen yıl düzenlediği Çınar Festivalinde Fatsa Gençlik Korosu ile de şarkılar söyleyen ünlü sanatçı Pazar gecesi de koro ile şarkılarını seslendirecek. Aynı akşam Fatsa Gençlik ve Çocuk Korosu'da 100 kişilik ekiple sahne alarak pop müzik türünden şarkılar seslendirecek.

“HEMŞEHRİLERİMİZ KEYİFLİ BİR AKŞAM YAŞAYACAK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaz akşamlarını şenlendirmek amacıyla etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini belirterek, “Pazar akşamı hemşehrimiz Soner Arıca Uzunkum plajında sahne alacak. Yaz ayı boyunca Uzunkum Plajımızda eğlenceli etkinliklerinin yanı sıra konser etkinlikleri de düzenliyoruz. Geçen yılki konserimiz sadece Fatsa’dan değil çevre ilçeler ve hatta illerden bile ilgi görmüştü. Soner Arıca kardeşimiz de halkımızın çok hoşuna giden bir sanatçı. Pazar akşamı vatandaşlarımız yaz ayının serin akşamında hem aileleriyle piknik yaparak hoşça vakit geçirecekler hem de Soner Arıca’nın şarkıları ile keyifli bir gün yaşamış olacaklar. Ben tüm vatandaşlarımızı Pazar akşamı Uzunkum Plajımıza bekliyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SONER, ARICA, PAZAR, AKŞAMI, FATSA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız