HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 14:34

“HER ALANDA CAZİBE MERKEZİ OLMALIYIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Dolunay Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette şehrin daha da gelişmesine katkıda bulunmak için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştıklarını belirterek son 4,5 yıldaki değişimin ve
“HER ALANDA CAZİBE MERKEZİ OLMALIYIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Dolunay Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette şehrin daha da gelişmesine katkıda bulunmak için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştıklarını belirterek son 4,5 yıldaki değişimin ve gelişimin herkes tarafından görüldüğünü söyledi. 

Bu şehir hepimizin ifadesini kullanarak şehrin elbirliği ile büyütülmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kibar, “Şehrin ekonomisini büyütmek istiyorsak hep beraber gayret etmemiz lazım. Bu şehrin bölgesel bir cazibe merkezi olması için herkese görev düşüyor.” dedi.

“DOLUNAY MAHALLESİNE YAPILANLAR”

Fatsa Belediyesi tarafından Dolunay Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla son 4,5 yılda 29 adet iş yerinin bulunduğu İş Merkezi, 1 adet Kapalı Yarı Olimpik Yüzme havuzu, 2 adet Basketbol sahası, Geri Dönüşüm Parkı, 3500 metre kare renkli baskı beton kaldırım çalışması, 4 kilometre sıcak asfalt, 2 kilometre beton yol, 3 kilometre yağmur suyu altyapı çalışması, OSKİ koordinasyonunda 3. etap içme suyu V kanalizasyon yenileme çalışması, 400 metre menfez ve taş duvar çalışması, 1,5 kilometre yeni yol, 1 kilometre dere temizliği çalışmaları yapıldı.

“4,5 YILDA OLAĞANÜSTÜ İŞ ÇIKARDIK”

Dolunay Mahallesinde yapılan yatırımlardan söz eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ulaşım yatırımları başta olmak üzere, yatırımların her birinin arkasında büyük bir gayretin olduğunu belirterek, “Uzun yıllardır Dolunay Mahallemizde ikamet eden ve her geçen gün gelişen büyüyen, birçok şeye şahit olan vatandaşlarımız Dolunay Mahallesinin altyapısının en önemli problem olduğunu dile getiriyorlardı. Başkanım sizin de mahalleniz olmasına nazaran neden bu yollarımız yapılmıyor deniliyordu. Birinci önceliğimiz her zaman altyapı olmuştur. Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde OSKİ Genel Müdürlüğü ve Fatsa Belediyemiz koordinasyonunda Dolunay Mahallemizin yaklaşık iki kilometrelik kısmında tüm ara sokaklarıyla birlikte altyapı çalışmalarına başladık. Yaklaşık 3 ay sürecek olan altyapı çalışmalarında içme suyu hattından yağmur suyu hattına, kanalizasyon hatlarına kadar baştan sona bir yenileme olacak. Her geçen gün nüfusu artan Dolunay Mahallemizde maalesef mevcut altyapının gelişen, büyüyen Dolunay Mahallemize hizmet etmesi çok mümkün olamıyordu. Bu büyümeyle, bu gelişmeyle birlikte yeni pazar alanı, yeni piknik alanı, spor alanlarıyla, iş merkezleriyle birlikte şehrimizin en cazibeli yaşam alanlarından bir tanesi olmaya aday olan Dolunay Mahallemizde inşallah hızlı bir şekilde başlayacak olduğumuz altyapı çalışmalarını 3 ay içerisinde tamamlayarak Dolunay mahallemize yakışır bir üst yapısıyla birlikte asfaltı ile yayalaştırmasıyla birlikte Dolunay Mahallemizin hak ettiği hizmeti mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “HER, ALANDA, CAZİBE, MERKEZİ, OLMALIYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız