HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 12:07

“ YÜZLERDEKİ TEBESSÜM OLMAK İSTİYORUZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her Çarşamba günü gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Vali Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenle
“ YÜZLERDEKİ TEBESSÜM  OLMAK İSTİYORUZ”


Ordu Valisi Tuncay Sonel, her Çarşamba günü gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında Eski Valilik binasında yöre  insanıyla bir aya geldi.

“Halk Günün”e gelen vatandaşların hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, 493 vatandaşımızı dinleyerek,   kendisine iletilen  sorunları ivedilikle çözüme kavuşturdu. Başta sosyal yardımlar olmak üzere iş, sağlık, eğitim, yol taleplerini yerine getirerek, gerekli gördüğü hususlarda  ise ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Her “Halk Günü”nde olduğu gibi deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile yetim öksüz, engeli olan, yaşlı, çocuklu olan aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşları bekletmemeye özen gösteren Vali  Tuncay Sonel, Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini yöre insanına her zaman  göstermeye gayret ediyor.

Vali Tuncay Sonel, 15 yıldır işitme sorunu yaşayan 67 yaşındaki Pembe Erbaş’a cihaz alınması ve tedavisinin ivedilikle yapılmasını sağlarken, duasını eksik etmeyen Pembe Erbaş, “Allah sizden razı olsun Sayın Valim. Beni o kadar çok mutlu ettiniz ki, anlatamam. Siz beni mutlu ettiniz, Rabbim de sizleri mutlu etsin” diyerek, duygularını ifade etti.

Vali Sonel, “Devletimizin imkanları ve hayırsever dostlarımızın katkıları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza alışveriş kartları, nakdi yardım, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere ‘Halk Günü’ne katılan yöre insanlarımıza tüm yardımları yapıyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin. Hayırsever dostlarımızın sayısını artırsın” dedi.

Vali Tuncay Sonel, halk günlerinde çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek, onları da sevindirmeyi ihmal etmiyor.

 

Anahtar Kelimeler : , YÜZLERDEKİ, TEBESSÜM, OLMAK, İSTİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız