HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Temmuz 2023 Cuma Saat: 11:08

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER BAKAR KÖR YAŞAR Vicdanları cüzdanlar da saklı olan soytarılar, çaresizler ile yetim ve öksüzleri görmezden gelecek kadar, bakar kör yaşar.     ANLAYAN ANLADI.! “Ordu’nun asıl sorununun sel değil heyelandır. Birço
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

BAKAR KÖR YAŞAR

Vicdanları cüzdanlar da saklı olan soytarılar, çaresizler ile yetim ve öksüzleri görmezden gelecek kadar, bakar kör yaşar.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Ordu’nun asıl sorununun sel değil heyelandır. Birçok ilçenin dereler üzerine kurulduğunu belirtti. Her yağış öncesi bu bilinçle her derede önlem aldıklarını kaydeden Başkan Güler, “Altınordu 14 dere üzerine kurulmuş. Ünye 16 ve Fatsa 12 dere üzerine kurulmuş. Altınordu’da 14 derenin 12’si kapalı 2 tanesi yarı açık. Bunlarda Bülbül ile Civil dereleri. Aslında 14’te değil 64 dere üzerine kurulmuş. Bunlardan bazıları birleşmiş, bazıları kapanmış, bazıları da beton ile kapanmış. Çocukluğumuzda seller olurdu, sahil ile birleşirdi. Ama çocukluğumuzdan bu yana bu denlisini görmemiştik. Biz her uyarı yapıldığında her derenin başına bir ekip koyuyoruz. Anında müdahale etmek amacıyla bu çalışmaları yapıyoruz. Bizim selden ziyade heyelanı konuşmamız lazım. Ordu’nun esas derdi heyelan. Su akıp geçiyor ama heyelan öyle değil. Yaşadığımız son olaylar bunu gösterdi. Biz iş makinalarımızı iyi ki önlem olarak oralara koymuşuz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yarınlar kuşkusu ve düşüncesi hiç bitmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

İşletmeciliğini Murat, Ferit ve Mehmet Şahin’in yaptığı, cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin adresi Şah Video CD Market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet vermesiyle dikkat çeken, Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoş sohbetinde adresi olan  Şah  Video Cd Markete  214 18 15  ve 0544 214 27 98 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

Şah video Cd Markete hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM OCAK BAŞI LOKANTASI

Sahipliğini 45 yıllık tecrübe Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocak başı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veren Bizim Ocak başı Lokantasında ızgara köfte, biftek, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi de yapılıyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken  ve  işyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocak başı Lokantasına 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bizim Ocak başı Lokantası sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilarda Organizasyon, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda gülen yüzün de adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyda hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan,Dilara Organizasyona 225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇI

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim Saatçi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü elektronik ve mekanik saat , fotoğraf makinesi, flaş. Cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçı,  Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan ve size de bir telefon kadar yakın olan  Bizim saatçiye  0542 711 41 79 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Sahip olduğun parayı, kalbindeki yarayı sakın kimseye söyleme. İki kişinin bildiği sır değildir, hiç unutma.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kolay değildir; uğuruna her şeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak.

 

 

HARBİDEN

Defter aynı olduğu sürece, yeni bir sayfa açmanın ne anlamı var?

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Fındık yevmiyelerinin  açıklandığını, buna göre, yemek işçiye ait olursa 448 lira yevmiye verileceğini, Dayıbaşı 15 işçiye kadar olan sayıda 492 lira 15 üstü için 505 lira alacağını, aşçılar için günlük ücret 448 lira olarak belirlendiğini,  çuvalcılar 492 lira, katırcıların ise 961 lira alacaklarını,  Kilo başına fındık toplayan işçiler ise kilosu 3 lira 20 kuruştan fındık toplayacaklarını,  bu arada patoz ücretinin de 2023 yılı hasat sezonu için Bin 655 lira olarak belirlendiğini, 6 yaşından küçük çocukların çalışması yasaklanırken, çalıştırılması halinde Bin 300 lira idari para ceza uygulanacağının açıklandığını,

************************

x-Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, 2023 fındık üretim tahminini 717 bin 931 ton olarak belirlediğini,

************************                                                                                                                                                

x-Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 19 bin 653 liraya yükseldiğini,  ortalama konut fiyatının ise 2 milyon 539 bin 860 liraya çıktığını,  Ordu’da ise konut fiyatlarında yüzde 112 artışla  Türkiye’de 3. sıraya yerleştiğini,

************************

x-İnternet Sitelerinde  Ordu’da gezilecek 60 yerin ; “1- Ulugöl Tabiat Parkı, 2- Perşembe Yaylası, 3- Yason Burnu, 4- Çambaşı Yaylası, 5- Çambaşı Kayak Merkezi, 6- Yason Kilisesi, 7- Hoynat Adası, 8- Bozukkale (Cotyora), 9- Çişeli Şelalesi, 10- Asarkaya Kent Ormanı, 11- Gaga Gölü, 12- Küpkaya Kanyonu, 13- Ünye Kalesi, 14- Ohtamış Şelalesi, 15- Çamlık Koyu(Ünye), 16- Uzunkum Plajı, 17- Kurul Kalesi, 18- Uzundere Şelalesi, 19- Çamaş Kanyonu, 20- Sayacabaşı Mesire Alanı, 21- Yoroz Kent Ormanı, 22- Geçilmez Kanyonu(Ordu ile Giresun sınırları), 23- Kadılar Yokuşu(Ünye), 24- Keyfalan Yaylası, 25- Çaka Plajı, 26- Uluvahta Yaylası(Gölköy), 27- İnciraltı Plajı(Ünye), 28- Gölköy Kalesi, 29- Fatsa Bolaman, 30- Aktaş Plajı, 31- Ünye At Çiftliği, 32- Fatsa Yalıköy, 33- Bolaman Kalesi, 34- Çınarsuyu Plajı(Ünye),35- Kordon Tepe(Perşembe),36- Ablak Taşı(Kabadüz),37- Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi, 38- Ünye Yaşayan Kültür Miras Müzesi, 39- Taşbaşı Kültür Merkezi, 40- Ortaköy Şelalesi, 41- Turnasuyu Vadisi, 42- Yalı Kilisesi(Ünye),44- Osman Paşa Şadırvanı, 45- Melet Nehri, 46- Çayır Camii(Çaybaşı),47- Kapılı Cıngırt Şelaleleri(Çaybaşı), 48- Dolunay Plajı(Fatsa), 49- Başkotanı Köprüsü, 50- Gençağa Kalesi(İkizce), 51- Kırkevler Plajı(Ünye), 52- Meletios Kalesi(Mesudiye) , 53- Sarmaşık Kaplıcaları(Fatsa),54- Fatsa, 55- Ünye, 56- Gölköy, 57- Ordu Boztepe, 58- Gülyalı, 59- Ters Ev ve 60- Altınordu” şeklinde sıralandıklarını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız