HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Temmuz 2023 Cuma Saat: 13:48

ORDU’YU ÖRNEK ALIYOR!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve beraberindeki heyet, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi almak üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.
ORDU’YU ÖRNEK ALIYOR!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve beraberindeki heyet, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi almak üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayesinde tarımdan turizme, teknolojiden sosyal belediyeciliğe Ordu’da hayata geçirilen pek çok proje diğer illere örnek olmaya devam ediyor. Bu illerden bir diğeri ise Zonguldak oldu.

Bu kapsamda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, BAKKA/Z.YDO Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, BAKKA/Z.YDO Uzmanı İbrahim Furkan Bektaş’tan oluşan heyet Ordu Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu.

Ordu’da hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili yapılan toplantıda OREN AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Macit ve ORTAR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir İş Geliştirme Direktörü Sancar Eser bilgilendirmelerde bulundu.

“ORDU’YU ÖRNEK ALMAK İÇİN BURADAYIZ”

Toplantıda söz alan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yaptığı çalışmalar ile özel sektör dostu bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

TSO Başkanı Demir konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Ordu’da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ordu’yu örnek almak için buradayız. Sayın Bakanımızı basından hep duyuyorduk zaten. Allah razı olsun, ülkemize yapmış olduğu hizmetlerin farkındayız ve hepsiyle gurur duyuyoruz. Kendisi Ordu için büyük bir şans. Özellikle Türk özel sektörü adına, yapılan yenilikçi projelerden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman belediyelerin yenilikçi olması, yeni yollar açması ve öncü olması bizler içinde ilimizde istediğimiz şeyler, buralarda gerçekleştirilmiş. Bu bizim için ülkemiz için Ordu için büyük bir şans. Özellikle dalga enerjisi projenize de oldukça ilgi duyuyoruz ve bu konuda aldığımız bilgilerden çok mutlu olduk, bu alanda öncü olup yaptıklarınızın ilimize örnek olmasını diliyoruz.”

Anahtar Kelimeler : ORDU’YU, ÖRNEK, ALIYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız