HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 16:06

AKÇAY, ORDUSPOR 1967’NİN YENİ BAŞKANI

TFF 3.Lig 4.Grup ekiplerinden Orduspor 1967 A.Ş’de başkanlığa İsa Akçay getirildi. Orduspor 1967’de yönetim değişikliğine gidildi. Mevcut başkan Adem Akça görevi TV 52’nin de sahibi İsa Akçay’a devretti.
AKÇAY, ORDUSPOR 1967’NİN YENİ BAŞKANI

TFF 3.Lig 4.Grup ekiplerinden Orduspor 1967 A.Ş’de başkanlığa İsa Akçay getirildi.

Orduspor 1967’de yönetim değişikliğine gidildi. Mevcut başkan Adem Akça görevi TV 52’nin de sahibi İsa Akçay’a devretti.

Orduspor 1967 kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında görev değişimi yapılırken, 12 kişilik bir yönetim kurulu oluşturulacağı açıklandı.

Eski başkan Adem Akça, “Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Sezona geç girdik ama eksiklerimizi de gidermek istiyoruz. Kulübümüzün hem maddi hem de manevi olarak rahat edebilmesi için iyi bir yönetim oluşturmak istiyorduk. Bunu geçte olsa başardık. Bundan sonra takımımızı en üst seviyeye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize 4 yıl önce katmaya başladığımız rengi katlanarak sürdürmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Başkan Akçay ise yaptığı açıklamada “Orduspor 1967, artık en üst seviye neresiyse, şehrimizi orada temsil edecek. Buna yönelik bir kadro kurulacak. Ordu kampının ardından önümüzdeki hafta başında Afyon kampı başlayacak. Orada yapacağımız hazırlık maçlarıyla eksik bölgelerimizi güçlendireceğiz. Taraftarımız rahat olsun, bu takım sezonu zirvede bitirecektir” dedi.

Bu arada Adem Akça’nın, yeni başkan İsa Akçay’ın yönetim kurulunda görev alacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Anahtar Kelimeler : AKÇAY, ORDUSPOR, 1967’NİN, YENİ, BAŞKANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız