HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 09:37

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇIPLAK GELİR VE ÇIPLAK  GÖÇER İnsan Dünyaya elleri yumuk ve çıplak gelir. ... Sonrasında elleri açık ve boş, çıplak olarak göçer gider…Yaşadığımız sınırlı hayat adına hepsi bu işte!     ANLAYAN ANLADI.!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇIPLAK GELİR VE ÇIPLAK  GÖÇER

İnsan Dünyaya elleri yumuk ve çıplak gelir. ... Sonrasında elleri açık ve boş, çıplak olarak göçer gider…Yaşadığımız sınırlı hayat adına hepsi bu işte!

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Hem çalışanı hem de çalıştıranı üzmeyecek bir rakam belirlenmeli. Yapacağımız değerlendirmede en önemli husus hem Güneydoğu'dan Doğu Anadolu'dan gelen işçi kardeşlerimizin ekmek parasını kazanmak için gelen işçi kardeşlerimizin hakkını gözeteceğiz, hem de fındığın en büyük girdi maliyeti olan üretici için toplatma maliyeti de göz önüne alarak bir değerlendirme yapılacak ve her iki tarafı da üzmeyecek. Kesinlikle hem çalıştıranı hem çalışanı üzmeyecek bir fiyat açıklanacak. Bu açıklanacak fiyat, tavsiye niteliğinde bir fiyat olacak. En azından fındığı toplatacak ve çalışacak insanlara da bir kriter olarak göz önünde bulundurulacak.”

(Atakan Akça, Altınordu Ziraat Odası Başkanı)

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yalanı meslek edinenlerin sayısı gün be gün artıyor.

 

 

 

 

 

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KARAKAYALAR HALI

Mehmet KARAKAYA

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİZİM SAATÇİ

Bizim saatçi, her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamiriyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini hoş sohbet isim Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 0542 711 41 79  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan bizim Saatçi’ye bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, çeyrek asırlık tecrübe  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda telefon tamir adresi de olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete,  666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

DOKUNDURMA

Yarın ne getirir hiç belli değil. Herkes kendi derdine düşmüş, kimse kimsenin umurunda değil. Yaşıyoruz işte! Adına yaşamak deniyorsa.

 

 

 

 

 

 

O GÜN BUGÜN

Yürekte iz bırakan yarayı unutma şansı olmayan insan işte! İçine attıkları kendilerinden ağırdır.

 

 

 

 

 

 

 

HARBİDEN

Geceler uzundur. Onu uyuyarak kısaltma. Gündüzler aydınlıktır, onu günahlarını karartma.

 

 

 

 

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun  bu yılın sinema, tiyatro, opera, bale, orkestra, koro ve topluluk istatistiklerini açıkladığını, buna göre: Türkiye genelinde sinema salonu sayısı 2020 yılında 2019 yılına göre yüzde 4,5 azalarak 2 bin 698 olduğunu,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin  4.5 yılda  bin 800 km yolu asfalt ve betonla buluşturduğunu,

 ***************************

x-Ordu’da yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren ve bu kapsamda tekne ve ağlarını onaran balıkçıların, av yasağının sona ereceği 1 Eylül tarihini iple çektiklerinin gözlendiğini,

****************************

x-TÜRK-İŞ’in, temmuz ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise  37 bin 974 lira olarak hesapladığını,

****************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’da 2000 yılından önce yapılan ve deprem riski olan binalarda etüt çalışması başlattığını,  Afet İşleri Dairesi Başkanlığı uhdesinde yürütülen yapı gözlem tespiti çalışmaları kapsamında her birinde inşaat mühendisi, inşaat teknikeri ve zabıta memurunun yer aldığı 16 ekip oluşturulduğunu, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde toplam 53 mahallede saha çalışması gerçekleştiren ekipler in binaların yüzde 68’inin 2000 yılından önce, yüzde 32’sinin ise 2000 yılından sonra yapıldığını tespit ettiklerini,

****************************

x-Türkiye’de denize ve havaalanına en yakın kayak merkezinin içinde bulunduğu, her yıl ortalama 150 bin yerli ve yabancı ziyaretçinin uğradığı Çambaşı Yaylası Doğa Tesislerinde alt yapı ve doğal gaz çalışmalarının  yapıldığını,

****************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Yaşam Memnuniyet Araştırması' 2023 yılında şaşırtan sonuçları gözler önüne sergilediğini,  Türkiye'deki mutluluk oranını şehirlere göre sıralayan araştırmanın sonucuna göre Türkiye'nin en mutlu ilk 10 şehri ortaya çıktığını, bu şehirlerin isimlerinin ise  ŞIRNAK, SİİRT, UŞAK,  DÜZCE, ÇANKIRI, KÜTAHYA, KIRIKKALE,  BAYBURT,  AFYONKARAHİSAR ve SİNOP olduklarını,

****************************

x-Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun, kredi kartı harcamalarına ilişkin yeni bir karar aldığını,  buna göre hava yolu, seyahat, konaklama gibi yurt dışı kredi kartı harcamalarında artık taksit yapılamayacağını,

****************************

x-Ordu Üniversitesi Rektörlüğü'ne, Prof. Dr. Orhan Baş’ın atandığını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız