HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

CANSİPER  YAŞAMASINI BEÇERİRDİK Keşke, sokağa çıkarken  annelerimizin uyardığı çocuklar olarak kalsaydık. Belki, ‘Kardeşçe’ yaşamasını becerirdik.     ANLAYAN ANLADI
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

 YAŞAMASINI BEÇERİRDİK

Keşke, sokağa çıkarken  annelerimizin uyardığı çocuklar olarak kalsaydık. Belki, ‘Kardeşçe’ yaşamasını becerirdik.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Enerji güvenliği kadar, gıda güvenliği de çok önemli. İnsan olduğu sürece, canlı olduğu sürece gıda daima olacak. Gıdasız bir hayat söz konusu değil. Bu bağlamda Ordu’da göreve başlar başlamaz bu çalışmalara başladık. Ordu’da çok geniş bir alana sahibiz. Çok zor tabiat şartlarında, en uzun yol ağına sahip bir iliz. Bu durumda ne yapabiliriz dedik. Dünyada en çok fındık üreten ülkeyiz, Ordu da en çok üreten şehir. Bizde en çok üreten üreticiyiz. Belediyemiz bünyesinde tarım şirketi ORTAR’ı kurduk. Bu şirketimiz sayesinde bakılmayan küçük bahçeleri birleştirdik ve 510 dönüm bahçemiz oldu. Burada verimi arttırdık. Bu bahçeler fındık sezonu dışında 11 ay boştu. Biz fındık bahçelerini 5’li kaba yem üretim alanına çevirdik.

Ordu’da süt evleri açtık, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar dağıttık. Karadeniz’in sayılı mezbahalarından birini kurduk. Kaz dağıtımı gerçekleştirdik, şimdi diğer illere satıyoruz. Bunların dışında yumurta işine girdik. ORTAR ve kooperatifler aracılığı ile şu anda yılda 35 milyon yumurta üretiyoruz. Zincir marketlerde Ordu yumurtasının satışını yapıyoruz. Ordu’da 27 bin dönüm atıl toprağı üretime açtık.” (Hilmi Güler Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Birine yaranmak adına bir diğerini  kötüleyenler o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler

SEÇ MARKET

Seç market,  çeyrek asırlık tecrübeyle  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Yaygın ve yerel Gazete satış bayide olan  seç market,  Yeni Mahalle 314 nolu sokak No: 34-B adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin  geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet vermesiyle dikkat çeken Seç  markete,  214 21 85 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz

Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı sağlayan  seç market,  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇI

Her türlü elektronik ve mekanik saat , fotoğraf makinesi, flaş. Cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 0542 711 41 79 nolu  telefonla da ulaşabileceğiniz Bizim Saatçi’ye bol  kazançlar diliyoruz.

BİZİM OCAKBAŞI LOKANTASI

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocakbaşı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veren Bizim Ocakbaşı Lokantasında ızgara köfte, biftek, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi yapılıyor.

                Temizliğe verdiği önemle de dikkat çeken  ve  işyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocakbaşı Lokantasına 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bizim Ocakbaşı Lokantası sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 , 234 42 99 ve 0532 428 23 40 nolu telefonlarla da ulaşabilirisiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesi’ne kazasız yolculuk ve bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Çeyrek asırlık Tecrübe Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Kuyumcuoğlu Oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Hayal gücü kuvvetli olan ve zorlayıcı bir kişiliğe sahip bir insan; gerçekle düşü birbirine karıştırmaz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yürekte iz bırakan acıyı unutmayan insanlar adına; En acı gözyaşları, gecenin sessizliklerinde gizli döktükleri ve gizli sildikleridir. O kadar!

 

 

HARBİDEN

Cesaret yoksa esaret vardır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Fındık alım fiyatı Giresun kalite için 84 lira, Levant için 82,50 lira olarak belirlendiğini,

**************************

x-52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur’un; “Ordu şehrine 3. Lig yakışmıyor. Bu şehrin 2. Lig’de olması lazım. Artık bu ligden kurtulmalıyız” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

**************************

x-Ordu’nun Korgan ilçesinde  altın madeni için sondaj çalışması yapılacağını, Ordu Valiliği tarafından sondaj çalışmalarına izin verildiğini,

**************************

x-Ordu’da tarihi yerlerin; Yason Kilisesi, Bolaman Kalesi, Gölköy Kalesi, Kurul Kalesi Yerleşkesi, Paşaoğlu Konağı Etnoğrafya Müzesi, Taşbaşı Kilisesi, Yason Feneri, Osman Paşa Şadırvanı ve Cotyora Bozukkale’nin olduğunu,

*************************

x-2023 yılı Mart ayı itibariyle Türkiye'de toplam 13 milyon 567 bin 158 lisanslı sporcu bulunuyor. Lisanslı sporcuların 8 milyon 962'sinin erkek, 5 milyon 566 bin 196'sının ise kadınlardan oluştuğunu ,

*************************

x-Türkiye’de  ilk kadın futbol takımının 52 yıl önce, 1971'de kurulduğunu, 1993'te federasyonun  kadın futbolunun resmen başlatılmasına karar verdiğini ve ilk kadınlar ligi düzenlendiğini, kadınlar Futbol Ligi’nde yedi ilden dört ayrı grupta toplam 16 takımın mücadele ettiğini,

*************************

x-Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan tebliğde, koronavirüs salgının ilk kez görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden 9 Kasım 2022 tarihine kadar geçen dönemde, tahsil edilen cezalardan vazgeçildiğini ve  ceza paralarının iade edileceğini,

*************************

x-2023-2024 sezonun da TFF 3.Lig’de 1,2,3 ve 4.üncü grup da  15’er takım olmak üzere 60 takımın mücadele edeceğini, 52 Orduspor’un 1.Fatsa Belediyespor’un 3. ve Orduspor 67’ninde 4.grupda sınav vereceklerini,

*************************

x-Süper Lig'in ilk haftası 11-12-13-14 Ağustos'ta oynanacak maçlarla başlayıp, 25 Aralık 2023 tarihinde ligin ilk bölümü tamamlanacağını, sezonun ikinci etabının 5 Ocak'ta başlayıp 19 Mayıs 2024'te sona ereceğini,

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız