HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 10:25

GAZİ VURUŞU

ALKIŞLAMAYA DOYMUYORUZ Kandırmasını bilen hangi şeytan olursa olsun hemen kanıyoruz. Ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayanları da alkışlamaya doymuyoruz.     ANLAYAN ANLADI Utanıyorlar demiştim meğer bunlarda
GAZİ VURUŞU

ALKIŞLAMAYA DOYMUYORUZ

Kandırmasını bilen hangi şeytan olursa olsun hemen kanıyoruz. Ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayanları da alkışlamaya doymuyoruz.

 

 

ANLAYAN ANLADI

"Utanıyorlar demiştim meğer bunlarda utanma da yokmuş. Açıklanan 82.5 lira fındık fiyatı rezilliktir. 85 Lira maliyetin altında açıklanan bir fındık fiyatı görülmüş bir şey değildir. Ben günlerdir bu fındık fiyatı neden açıklanmıyor, çünkü düşük bir fiyat verileceği için utanıyorlar demiştim. Şimdi anladık ki bunlarda utanma da yok.

Bu fındık fiyatı çiftçinin fiyatı değildir. Bu fındık fiyatı Türkiye'nin de fiyatı değildir. Bu fındık fiyatı İtalyan kartelin fiyatıdır. Maalesef hükümet üreticiyi bu kartele ve uluslararası çetelere bir defa daha satmıştır. Bu rezilliktir, basiretsizliktir ve çiftçiye de ülkede ihanettir."

(Mustafa Adıgüzel CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Öyleleri var ki ağızlarına yalan yuva yapmış.

 

 

GÜN AKIŞI

AYAR SAATCİ

Sefer-Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

PABUÇ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nole telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına, hayırlı kazançlar diliyoruz.

                         MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi  hoş sohbet isim Mahmut Özel ve Ayşen Özel ikilisinin  önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının yaptığı , Güzel Ordu unlu mamulleri, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KARE ELEKTRONİK

Sahipliğini hoş sohbet isim Arif Güngör’ün yaptığı Kare Elektronik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Aynı zamanda Digiturk bayide olan Kare Elektronik Şarkiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi NO: 562-A adresinde hizmet veriyor.

                0553 137 28 56 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Kare Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsanın bile insana yabancı olduğu bir ülkede, yaşıyor olsan bile, ‘Kalbinin diliyle’ konuş ki insanın hası  sansınlar.

 

 

GÜN BUGÜN

Her doğan günün bir önceyi aratmaya doymadığı bu ülkede; “Her şey bambaşka olacak” diye diye ömrü tüketiyoruz ya.

 

 

HARBİDEN

Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Yapılan araştırmaya göre, Türkiye’nin en iyi 15 üniversitesinin; 1. Hacettepe Üniversitesi, 2. Orta Doğu Teknik Üniversitesi 3. İstanbul Üniversitesi, 4. İstanbul Teknik Üniversitesi, 5. Ankara Üniversitesi, 6. Gazi Üniversitesi, 7. Ege Üniversitesi, 8. İstanbul (Cerrahpaşa) Üniversitesi, 9. Gebze Teknik Üniversitesi, 10. Yıldız Teknik Üniversitesi, 11. Boğaziçi Üniversitesi, 12. Marmara Üniversitesi, 13. Dokuz Eylül Üniversitesi, 14. Erciyes Üniversitesi ve  15. Atatürk Üniversitesi’nin olduklarını,

*************************

x-FLY Kıbrıs Hava Yolları tarafından Haziran ayında başlatılan seferlerin, 26 Ağustos tarihinde sona ereceğini,

*************************

x-Milli Savunma Bakanlığı'nın Askere Alma Yönetmeliği’nde değişikliğe gittiğini, buna göre, bedelli askerlikten yararlanma hakkı elde edip de bu haktan vazgeçenler yeniden müracaat yapamayacaklarını,

*************************

x-Sağlık Bakanlığı verilerine göre, kuduz riskli temas sayısı son 15 yılda ciddi boyutlara ulaştığını,  kuduz hastalığı riskiyle karşı karşıya kalan vatandaş sayısının 3 milyonu aştığının belirtildiğini,

*************************

x-Temmuz 2023 kayıtlardaki en sıcak ay olduğunu, yapılan araştırmaya göre, Dünya ısındıkça aşırı hava olaylarının sıklığı ve yoğunluğu giderek artacağını,

*************************

x-2023 fındık alım fiyatlarına yönelik bir açıklama yapan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un, “Yine hüsran… Fındığa verilen 82,5 lira fiyat üreticinin alın terini yok saymaktır! Maliyetler yüzde 100-200 artarken, fiyatı yüzde 58 artırmak, hak yemektir. Biz 4 dolar dedik, Erdoğan 3 dolar verdi. Soruyoruz: Aradaki farkı kimlerin cebine aktaracaksınız? Ey Ordulu, Ey Karadenizli hemşehrilerim görün; bu iktidar size değil, yabancı fındık firmalarına çalışıyor!” ifadelerini kullanmasını hayli dikkat çektiğini,

*************************

x-52 Orduspor Kulüp Başkanı   Şükrü Bodur’un; “Ordu şehrine 3. Lig yakışmıyor. Bu şehrin 2. Lig’de olması lazım. Artık bu ligden kurtulmalıyız” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

*************************

x-TFF 3.Lig’de 2023-2024 sezonunun 9 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak maçlarla stat alacağını,

*************************

x-2023-2024 Trendyol 1. Lig sezon planlamasına göre 11, 12, 13 ve 14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak olan ligin ilk yarısı 22, 23 ve 24 Aralık tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla sona ereceğini,  Ligin ikinci yarısı 12 Ocak’ta oynanacak müsabakalar ile başlayacağını ve normal sezonun  12 Mayıs 2024 tarihinde sona ereceğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız