HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ağustos 2023 Cuma Saat: 09:44

GAZİ VURUŞU

    CANSİPER ŞAHSİ MENFAATLER İÇİN KIVRILANLAR Ülkem insanı işte! Yalana bile alkış tutan, ‘Şakşakçıları’ şahsi menfaatleri için kıvrılanları ile seviyor gözükenleri ve “Sevgi, saygı ve hoşgörü” fakirleri o kadar
GAZİ VURUŞU

 

 

CANSİPER

ŞAHSİ MENFAATLER İÇİN KIVRILANLAR

Ülkem insanı işte! Yalana bile alkış tutan, ‘Şakşakçıları’ şahsi menfaatleri için 'kıvrılanları' ile 'seviyor gözükenleri' ve “Sevgi, saygı ve hoşgörü” fakirleri o kadar çok ki…

 

 

ANLAYAN ANLADI

“İsrafın yükünü de yeni zamlarla vatandaşın sırtına yüklüyorlar. Saray’a israf var, vatandaşa insaf yok. Cumhurbaşkanlığı’nın 2023 bütçesi 6,6 milyar TL. Şimdi ek bütçe ile 640 milyon TL daha verildi, toplamda 7 milyar lirayı geçti. 13 lüks uçak, on binlerce makam aracı… Buradan tasarruf olmayacak, bu adalet midir? Erdoğan, bu genelgeyi 2021’de yayımlamıştı. Ne oldu? Kendi genelgelerine kendileri uymadılar. İsraf tam gaz devam etti. Şimdi Mehmet Şimşek geldi, bir daha genelge gönderiyorlar. Biliyoruz ki buna da kimse uymayacak. Çünkü ön teker nereye, arka teker oraya. Eğer samimiyseniz israfı önlemeye Saray’dan başlayın. Saray’a para, millete zam. Bu anlayışı kabul edemeyiz.”

(Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmişe iç çekerek yaşamak kaçınılmaz kader oldu gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

AHENK  TERZİ

Aşkın YAYLA-Nuri YILMAZTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Sahipliğini Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin yaptığı, cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin satış adresi Şah Video CD Market, hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                ‘Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Şah Video CD Markete, 214 18 15 ve 0544 214 27 98 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Şah Video CD Market, sahiplerine her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini ayrılmaz ikili, Ergin Özen ile Bahtiyar Güleç’in yaptığı Özen kundura, kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor. Özen kunduraya 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Özen kunduraya, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TAN KURU KAHVE

Sahipliğini Dilek-Beyazıt Tan’ın yaptığı Tan Kuru Kahve yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Tan Kuru Kahve Düz Mahalle Yıldırım Caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Tan Kuru Kahveye 214 80 96 ve 0537 716 14 96 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Tan Kuru Kahveye hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FURTUN YALI HAMAMI

İşletmeciliğini yılların tecrübesi hoş sohbet isim (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın yaptığı Furtun Yalı hamamı kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve Furtun Yalı Hamamı Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olan Furtun Yalı hamamına 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu’da yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan Furtun Yalı hamamı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yurdum insanı işte! Ön yargılı olanları, kendisine yakışanı yapıyor ve mazeret üretmede de üzerine tanımıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın bir ülke bu! İçi kara olanların beyinlerinde hep kötü düşünceler yuva yapıyor.

 

 

HARBİDEN

Yaşamın uzunluğu değil, nasıl yaşanıldığı önemlidir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

İnternet sitelerinde yer alan haberlere göre, Türkiye’de hangi ilin neyi meşhur?

“Adana- pamuk, 2- Adıyaman- Nemrut dağı, 3- Afyon- kaymak, 4- Ağrı- Ağrı dağı, 5- Aksaray- ıhlara vadisi, 6- Amasya- Amasya elması, 7- Ankara- anıtkabir, 8- Antalya- olimpos, 9- Ardahan- kaşar peyniri, 10- Artvin- sarp sınır kapısı, 11- Aydın- aydın inciri, Balıkesir- susurluk ayranı ve tostu, 13- Bartın- Amasra kalesi, 14- Batman- hasankeyf türbesi ve kalesi, 15- Bayburt- bayburt kalesi, 16- Bilecik- mermer üretimi, 17- Bingöl- yüzen ada (turnalar gölü), 18- Bitlis- beş minare, 19- Bolu- yedigöller, 20- Burdur- sagalassos antik kenti, 21- Bursa- uludağ, 22- Çanakkale- truva, 23- Çankırı- kayatuzu, 24- Çorum- leblebi, 25- Denizli- pamukkale, 26- Diyarbakır- Diyarbakır karpuzu, 27- Düzce- güzeldere şelalesi, 28- Edirne- kırkpınar yağlı güreşleri, 29- Elazığ- keban baraj gölü, 30- Erzincan- bakır işlemeciliği, 31- Erzurum- palandöken kayak merkezi, 32- Eskişehir- lületaşı, 33- Gaziantep- antepfıstığı, 34- Giresun- fındık, 35- Gümüşhane- Gümüşhane evleri, 36- Hakkari- zap suyu, 37- Hatay- iskenderun demir-çelik fabrikası, 38- Iğdır- tuzluca tuz mağaraları, 39- Isparta- Isparta gülü, 40- İstanbul- boğaziçi, 41- İzmir- Meryem ana evi, 42- Kahramanmaraş- Maraş dondurması, 43- Karabük- Safranbolu evleri, 44- Karaman- Karaman koyunu, 45- Kars- ani harabeleri, 46- Kastamonu- kır pidesi, 47- Kayseri- pastırma, 48- Kırıkkale- silah fabrikaları, 49- Kırklareli- dupnisa mağarası, 50- Kırşehir- ahi evran türbesi, 51- Kilis- kilis yorganları, 52- Kocaeli- petrokimya ve otomotiv sanayi, 53- Konya- Akşehir nasrettin hoca şenlikleri, 54- Kütahya- porselen ve çini, 55- Malatya- Malatya kayısısı, 56- Manisa- mesir macunu, 57- Mardin- telkari gümüş işlemeciliği, 58- Mersin- silifke yoğurdu, 59- Muğla- Bodrum, 60- Muş- Malazgirt anıtı, 61- Nevşehir- peribacaları, 62- Niğde- patates, 63- ORDU-FINDIK-BAL, 64- Osmaniye- yerfıstığı, 65- Rize- çay, 66- Sakarya- soğan, 67- Samsun- tütün, 68- Siirt- perde pilavı, 69- Sinop- inceburun, 70- Sivas- kangal çoban köpeği, 71- Şanlıurfa- halil-ül rahman gölü (balıklı göl), 72- Şırnak- Habur sınır kapısı, 73- Tekirdağ- Şarköy üzümü ve şarabı, 74- Tokat- ballıca mağarası, 75- Trabzon- sümela manastırı, 76- Tunceli- Munzur vadisi milli parkı, 77- Uşak- deri, kilim ve battaniye sanayi, 78- Van- Akdamar adası, 79-Yalova- termal kaplıcaları, 80- Yozgat- kerkenez harabeleri ve 81- Zonguldak- taşkömürü.”

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız