HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 10:03

GAZİ VURUŞU

YÜZÜNE TÜKÜRECEKSİN Eğer ki bu ülkenin yarınları güzel olacaksa; şerefsizlerin yüzüne aynalar tükürmeden önce sen tüküreceksin. Her şeyin bir fiyatının olduğu bu düzen içerisinde bile, satılmadan da yaşanabileceğini ispat edece
GAZİ VURUŞU

YÜZÜNE TÜKÜRECEKSİN

Eğer ki bu ülkenin yarınları güzel olacaksa; şerefsizlerin yüzüne aynalar tükürmeden önce sen tüküreceksin. Her şeyin bir fiyatının olduğu bu düzen içerisinde bile, satılmadan da yaşanabileceğini ispat edeceksin. Gerisi teferruat.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Bizler 4 yıl boyunca Üniversitemizin akademik ve fiziki anlamda da ileri noktalara yükselmesi için arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti ortaya koyduk. Bundan 4 yıl önce beni bu göreve tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Bugün de bu bayrağı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Baş teslim aldı, inanıyorum ki kendisi Üniversitemizi daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Ben kendilerine yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun.”

(ODÜ eski dönem Rektörü Prof.Dr Ali Akdoğan)

“Bu dönem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu görevi bizlere sundu, kendilerine sonsuz saygı, şükran ve minnetlerimi iletiyorum. Ayrıca Sayın Meclis Başkanımıza ve Sayın YÖK Başkanımıza teşekkür ediyorum. Rektörlük bir bayrak yarışıdır. Bizler de bu bayrağı devralarak Üniversitemizin daha da ileri seviyelere taşınması noktasında çalışmalarımızı ortak akıl, istişare ve liyakat ile sürdüreceğiz. Bu zamana kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Ali Akdoğan hocamıza, Üniversitemizin kurulduğu günden bu yana görev yapan tüm rektörlerimize, akademik ve idari personelimize sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”

(ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Görevde iken, “Ordu ikinci memleketim” diyen etkili, yetkili ve ilgililer;  görev bittikten sonra Ordu’yu gölgelerine bile hasret bırakıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

AHENK TERZİ

Aşın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

              BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

İşletmeciliğini yılların tecrübesi hoş sohbet Ali Ekrem Aktürk ile eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiye bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Kuyumcuoğlu oto çeyrek asırlık tecrübe Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini 35 yıllık Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilar’a Organizasyon müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve güler yüzlü hizmetin de adresi olan Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve 225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş,  30 yıllık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Güçlülerin borusunun öttüğü ve güçlülere de selam durulan bu ülkede; artık, gözyaşı, düşünce ve isyanın değiştirmediği olaylar mı? Çokta tındı be...

 

 

O GÜN BUGÜN

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye işte. ‘Paragözler’ gemicik ve yatlar da keyif çatar, acı fakat, bir o kadar da gerçek. Fakir çocukları da korumalığına soyunur.

 

 

HARBİDEN

Her şeyin göbeği şişkin para oburlarının lehine işlediği ve vicdanların da cüzdanlar da saklı olduğu bu ülkede; hakkımızı yedirme yeter be adalet!!.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

Resmi internet Sitelerinde Türkiye gerçeği…

x-Çok derin politik konulara girmeyin, emin olun yanlış anlaşılırsınız...

x-Deneyimlerinizi paylaşın ama yargılamaktan kaçının, büyük bir olasılıkla kısa süre sonra görüşleriniz değişecek.

x-Doğrudan eleştiri konusunda dikkatli olun.

x-Hassas politik konuları tartışmaktan kaçının.

x-Trafikte dikkatli olun ve diğer sürücülerle tartışmaktan kaçının.

x-Yeni ziyaretçiler, genellikle Türkiye hakkında önyargılı olarak geliyorlar. Geldiklerinde de ülkenin modern yüzünü, özellikle de İstanbul’u ve halkın bir kısmının Batılı yaşam tarzını gördüklerinde şaşırıyorlar.

x-Türkiye İstanbul’dan ibaret değildir ve doğuya ve güneye gittikçe çok değişir. Kesin izlenim edinmek için Türkiye’yi gezin, görün. Her bölgenin kendine göre örf ve âdetleri vardır, öğrenin.

x-Bürokrasi ve hiyerarşi insanı bunaltıyor

x-Türkler kendilerini işlerine adıyorlar ve uluslararası seyahatleri çok istekli

x- Yasal sorunlar zaman alıcı ve çözmek zor.

x-Daima çevrenizde size yardımcı olmak isteyen kişiler bulabilirsiniz, aynı dili konuşmasanız bile

x-Türkler kendilerini ve memleketlerini çok ağır eleştirirler ama bir yabancının eleştirmesine tahammül edemezler.

x-Türkler Arap değildir ve karıştırılmaktan hiç hoşlanmazlar.

x-Size bir hediye verirlerse, paketi açın ve beğendiğinizi belli edin.

x-Türk erkekleri birbirini öper. Fırsat olursa sizi de öper. Yadırgamayın! Türkler fiziksel teması severler.

x-Türkler çok meraklı insanlardır. İlk defa tanıdıklarına bile evli mi, çocuğu var mı, hatta ne kadar maaş alıyor, sorarlar.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız