HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Eylül 2023 Cuma Saat: 09:49

GAZİ VURUŞU

CANSİPER OLDUĞUNCA UZAKLAŞIN Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilin ki, geçip de geriye dönen zaman yok.  
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

OLDUĞUNCA UZAKLAŞIN

Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilin ki, geçip de geriye dönen zaman yok.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Dumlupınar’da toprağa düşen her damla terin, vatan sevgisinin ve kahramanlığın bir nişanesi olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, güçlü birlik ve beraberliğinin en önemli sembollerinden biridir.

Tarih boyunca bağımsızlığı için büyük mücadeleler vererek önemli zaferlere imza atan milletimiz, 30 Ağustos’ta elde ettiği bu başarıyla önünde hiçbir gücün duramayacağı gerçeğini bir kez daha tüm dünyaya göstererek tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele, yalnızca tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.”

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.(Ordu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Orhan Baş)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! ”İki kişinin bildiği sır değildir” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BUDERUS VE BOSCH YETKİLİ SERVİSİ

Tolga UR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Cep telefonu tamiri, Cep telefonu ve aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her  türlü imkanı sağlayan ve 0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Mislina iletişime hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRBÜZ CD CENTER

İşletmeciliğini hoş sohbet isim Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilarda Organizasyon müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Dilara Organizasyona, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da  ulaşabilirsiniz.

Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini hoş sohbet isim Engin Özen’in yaptığı Özen kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Özen kunduraya, 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Özen kundura işletenlerine hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Her türlü soytarılıkların yaşandığı bir toplum da yaşıyor olsa bile, bir insan şerefli ve namuslu ise bunun aksini kanıtlayamaz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bakmak başka görmek başkadır. Bir şey söylemek başka bir şey yapmak başkadır.

 

 

HARBİDEN

İnsan hayatının “En” acıları; “Helal edilmeyen bir hak” ve “Hoşça kal” dır.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-TÜRK-İŞ'in araştırmasına göre, ağustos ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 12 bin 198, yoksulluk sınırının da  39 bin 733 lira olduğunu,

**************************

x-Türkiye Cumhuriyeti'ni kabul eden ilk devletin  Ermenistan’ın olduğunu,

**************************

x-Türkiye´nin en doğu ucundaki ilin Iğdır, en batı ucundaki ilin Çanakkale, en güneyindeki ilin Hatay ve en kuzeyindeki ilin ise Sinop’un olduğunu,

**************************

x-Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yurt başvurularını başlattığını, 28 Ağustos’ta başlayan başvuruların,  15 Eylül 2023 tarihinde sona ereceğini,

**************************

x-Balıkçıların, 1 Eylül'de denize açılarak yeni av sezonuna başlayacaklarını,

**************************

x-Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, 2024 üretim yılı çiftçi kayıt sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla başladığını duyurduğunu, başvuruların, 2 Ocak 2024 tarihine kadar süreceğini,

**************************

x-Yiyecekte Fasulye ,sporda da Voleybol  ile adından sıkça bahsettiren Akkuş Belediyesi’nin ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak amacıyla Salman mahallesine kurduğu beton santrali faaliyete başladığını,

**************************

x-Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer’in , Ordu’da yaşanan sel felaketi nedeniyle yaşanan heyelanın ardından kapanan dereyolunun ihale edilerek yapımına başlandığını açıkladığını, Başkan Özer’in  yolun 45 gün içerisinde de tamamlanacağını vurguladığını,

***************************

x Gençlik ve Spor Bakanlığının büyük destekleriyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskipazar Mahallesi'nde tahsis edilen alanda FİFA standartlarına uygun bir sentetik çim yüzeyli futbol sahasının inşa edildiğini, ayrıca sahanın yanında seyirci tribünü ve sporcu soyunma odalarının da yapıldığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız