HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Eylül 2023 Perşembe Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

CANSİPER PARA VE ŞAHSİ ÇIKAR Para ve şahsi çıkar hep önde koşsa da bilgi bedava. Okuyun, araştırın, sorun ve öğrenin. Öğrenmenin de yaşı yoktur böyle de bilin.     ANLAYAN ANLADI “Kamuoyununda yakından takip ettiği üzere es
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

PARA VE ŞAHSİ ÇIKAR

Para ve şahsi çıkar hep önde koşsa da bilgi bedava. Okuyun, araştırın, sorun ve öğrenin. Öğrenmenin de yaşı yoktur böyle de bilin.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Kamuoyununda yakından takip ettiği üzere eski otogar alanına büyükşehir belediyesi şirketi ORKENT A.Ş. kentsel dönüşüm kılıfı ile bir proje yapmak üzere çalışmalarına başladı. Bu projenin bir kentsel dönüşüm projesi değil bir rant ve açıkçası bu kente ihanet projesi olduğunu bir kez daha buradan belirtmek isterim. Bunun yanı sıra bu rant projesini pazarlamak üzere proje alanının hemen yanındaki kamuya terkli yeşil alana mevzuatta yeri olmayan ve muvakkat yapı ruhsatı da dahil hiç bir şekilde ruhsatlandırılması mümkün olmayan bir betonarme satış ofisi inşa edildi. Her iki belediyenin ve kamuoyunun gözleri önünde bu kaçak yapıya belediyelerimiz de göz yumarak suç işliyorlar. Bu hususta her iki belediyeye ’de (bşb ve altınordu) bu yapının yıkılması için şikayet dilekçemizi vermiş olmamıza karşın duyumlarımız o ki büyükşehir belediyesi bu kaçak yapıyı nasıl yasallaştırırım arayışında. Buradan her iki belediye yetkililerini tekrar uyarıyorum bu kaçak yapıya göz yumarak imar kirliliği suçu işliyorsunuz. Şayet bu yapıya ruhsat vermeye kalkarsanız suç işleme kastınızı da kabullenmiş olacaksınız. Süreci yakından takip ettiğimi ve gerektiğinde konuyu yargıya taşımaktan geri durmayacağımı belirtmek isterim.”

“TMMOB Şehir Plancıları Odası Ordu il temsilcisi Birol Yılmaz”

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Güzel günlerdin eşiğindeyiz ama hep eşiğinde

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİL-KAR BİLİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim Recep Çiçek’in yaptığı Bil-Kar Bilişim güvenlik sistemleri, yazılım ve teknik servis hizmetleri müşterilerinin himende olmaya devam ediyor.

                ‘Teknoloji sanattır” sloganıyla Yeni Mahalle 301 sokak NO: 21-C Ada iş merkezinde hizmet veren Bil-Kar Bilişime 222 1 222 ve 0530 526 76 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve hoş sohbetinde adresi olan  Bil-Kar Bilişim sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

MAĞDEN ÇAYEVİ

Mağden Çayevi yılların tecrübesi hoş sohbet isim Tarık Mağden’in önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Nefis çayın adresi Mağden Çay evİ,  Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 11-B adresinde hizmet veriyor.

                Mağden çayevine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karayalar halıya hayırlı kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübesi Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

                214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Gerçekler hayal kırıcı olabilir ama en azından "Gerçektirler”

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan işte! Herkes öleceğini biliyor fakat, en son öleceğini sanıyor.

 

 

HARBİDEN

Herkes bir çeşit yaşıyor ve herkes; kendi doğrularını savunuyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-Yapılan araştırmaya göre, Türkiye’de 100 binden fazla kişi yani ölen her 4 kişiden birinin, tütün kullanımına bağlı nedenlerden dolayı  hayatını kaybettiğini,

***********************

x-Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı veriye göre, Türkiye'deki işsiz sayısının 3 milyon 291 bin kişi olduğunu,

***********************

x-Ordu Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın , bu yıl kivide yüzde 50 rekolte kaybı olduğunu, fiyatların yüksek olabileceğini söylediğini,

***********************

x-4 Ekim 1923 tarihinden bugüne Ordu’da vali olarak görev yapma onurunu taşıyan isimlerin;

Fazıl Özelçi, Rıfat Vona, Hüsnü Çakır, Rıfat Vardar, Ali Kemal Aksüt, Tahsin Bey, Nafiz Ergin, Adil Bey, Nazım Akyürek, Hayri Sırtıkızıl, Bekir Baran, Mithat Sağlam, Naci Rollas, Cevat Ökmen, Sadri Kara, Saip Okay, Cemal Gönenç, Salih Kılıç, Rebii Karatekin, Edip Yavuz, Nurettin Özcöbek, Fazıl Uybadın, Avni Molu, Muhsin Gökkaya, Nusret Budunç, Sefa Poyraz, Mustafa Karaer, Cemal Orhan Mirkelam, Burhanettin Özkul, Musa Eran, A.Rıza Aydos, M.Zeki Demirkan, Cafer Eroğlu, M.Hikmet Gülsen, Reşat Akkaya, M.Nermi Alyanak, M.Necati Çetinkaya, Utku Acun, Hanefi Demirkol, Sami Seçkin, H. Güner Özmen, Mustafa Malay, Kemal Yazıcıoğlu, Ali Kaban, İrfan Balkanlıoğlu, Seddar Yavuz ,Tuncay Sonel ve Muammer Erol’un olduklarını, Vali Kemal Yazıcıoğlu’nun ise 8 yıl 3 ay 22 gün ile en uzun süre görev yapan vali olduğunu,

***********************

x-Ay-yıldızlılar, 100 yıllık tarihinde 338'si resmi, 280’i  özel toplam 618 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 239 galibiyet, 146 beraberlik ve 233 yenilgi yaşadığını, A Millî Takımın, 263'ü deplasmanda, 270'i evinde, 83'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 842 gol attığını, kalesinde de  885 gol gördüğünü,

************************

x-Ordu’da 900 yataklı şehir hastanesi inşaatındaki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü, kaba inşaatın yüzde 98’i, tüm inşaat kalemlerinin ise 74’ünün tamamlandığını ,

************************

x-13 Eylül’de başlayan hac ön kayıtlarının, 11 Ekime kadar e-Devlet üzerinden yapılacağını,

************************

x-Ordu’da son bir hafta da 107 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan ceza yazıldığını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız