HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2023 Cuma Saat: 09:17

GAZİ VURUŞU

CANSİPER YARININ GARANTİSİ HİÇ YOK Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilinsin ki, geçip de geriye dönen zaman
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

YARININ GARANTİSİ HİÇ YOK

Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilinsin ki, geçip de geriye dönen zaman yok.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Müthiş bir proje Büyük Melet Projesi. Bu sadece Altınordu’nun değil bütün Ordu’nun hatta İç Anadolu’nun projesi. Akdeniz’i Karadeniz’e bağlayan yolun denize çıktığı yol ve biz burasını bir yaşam alanı ve dev bir proje haline getirdik. Yıllardır çalıştığımız bir konu. Saatlerde görüşecek kadar iş yaptık bu alanda. Son etabıyla havaalanına kadar uzatmak istiyoruz. Ünye’den başlayan bisiklet faaliyetleri Fatsa’yı, Perşembe’yi ve Altınordu’yu ve Gülyalı’yı birleştirmiş olacak. Belki de dünyanın en uzun bisiklet yolu Ordu’da olacak. Denizi tamamen kullanan, denizle yaşamı birleştiren bir il oluyoruz. Bütün ilçeler denizle buluşmuş olacak. Diğer illerin böyle bir avantajı yok imardan dolayı önleri paralel yollarla kesildiği için denize ulaşmakta güçlük çekiyorlar hatta deniz rüzgarını almakta dahi güçlük çekiyorlar. Büyük bir şehircilik anlayışıyla bu çalışmalar oluyor. Aynı zamanda bisikletle birlikte bu sıfır atık dediğimiz konuyu halletmiş oluyoruz. Dünyanın en medeni en uygar şehirleri arasında Ordu, belki de öne çıkacak.”

(Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kimin dost kimin düşman olduğu hiç belli değil.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin yaptığı Şah video cd markete, 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda kart dolum merkezi de olan Şah Video CD Markete, bol kazançlar diliyoruz.

ORDU ERPEN

İşletmeciliğini  hoş sohbet isim Ahmet Akan’ın yaptığı Erpen PVC, pencere ve cam balkon sistemleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Ordu Erpen, Şirinevler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı NO:13/A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat  çeken Ordu Erpen’e, 233 95 24 ve 0532 063 83 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu Erpen sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Her türlü soytarılıkların yaşandığı bir toplum da yaşıyor olsa bile, insan şerefli ve namuslu ise bunun aksini kanıtlayamaz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Devleti soyanlara prim dürüste ise ceza verilen ülke bu! Kimseye gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!

 

 

HARBİDEN

Geçip giden yıllar daha iyi öğretiyor insana. Gerçeğin hakkını sadece hatalar veriyor.

 

 

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel’in, “Seçim öncesi verilen yatırım vaatlerinin yeni Milli Eğitim Bakanı tarafından başka illere kaydırılması politik hırsızlıktır” şeklindeki açıklamasının ‘DANK’ eden bir açıklama olarak değerlendirildiğini,

************************

x-TFF 3.Lig’de 3.hafta maçlarının 23 Eylül 2023 Cumartesi günü oynanacağını, 52 Orduspor’un deplasmanda Mardin 1969 ile, Fatsa  Belediyespor sahasında Sivas  4 Eylül ile ve Orduspor 67 A.Ş’nin de kendi evine Sebat Gençlikspor’la karşılaşacağını,

************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun, Hayat Tabloları, 2020-2022 istatistiklerini paylaştığını, buna göre Türkiye'de doğuşta beklenen yaşam süresinin, 77.5 yıl olarak hesaplandığını,

************************

x-Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Adreste Nüfus Hizmeti kapsamında 6 bin vatandaşın adreslerine giderek Türkiye sıralamasında ilk üçe girdiğini, Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, bu başarısıyla İstanbul ve Bursa’dan sonra 3. Sırada yer aldığını,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin , Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı ve park çalışmasını tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunduğunu,

************************

x-Sporseverlerin Fatsa Belediyespor’un   2.haftada  konuk edeceği Sivas 4 Eylül Spor maçını ücret ödemeden izleyeceklerini,

************************

x-Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’nın , Çambaşı Yaylası'na bağlı Turnalık ve Tosun alanı obalarında yöresel ürünlerini satan vatandaşlar için yeni pazar yerlerinin kurulacağı müjdesini verdiğini,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi ‘nin şehitlerin manevi hatıralarını yaşatmak amacıyla il genelinde çalışmaları sürdürdüğünü,  bu konuda hassasiyetle çalışan Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Parkı üzerinde yeni bir Şehitlik Anıtı inşa ettiğini,  10 metre yüksekliğinde betonarme, gövde üstü mermer ve granit olacak şekilde inşa edilecek olan anıtın üzerinde Ordulu şehitlerin isimlerinin yazılacağını,

************************

x-Ordu 1.Amatör Lig’de  2023-2024 sezonunun 8 Ekim’de oynanacak maçlarla start alacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız