HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2023 Cuma Saat: 16:06

CHP’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Gürsoy, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu ilç
CHP’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Gürsoy, yaptığı açıklamada;

“Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu ilçe başkanlığı olarak, görevimizin ilk gününde, Altınordu ilçesi Yeni mahalle, eski otogar çevresindeki esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edip sohbet etme fırsatı bulduk. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın şikayetlerini, taleplerini not edip çözüm noktasında neler yapabileceğimizi değerlendirdik” dedi.

Esnafların sıkıntılarını ortaya koyan Gürsoy; “Öncelikle İsmetpaşa caddesi ile Atatürk bulvarı arasında yer alan esnafımızdan, eski otogarın kapatılmasının işlerini negatif olarak etkilediğini dinledik. Burada hem yaya aksının panolarla çevrelenen otogar yüzünden kesildiğini, hem de Büyükşehir belediyesine çok kez söylenmesine rağmen yaya geçiş yolunun yapılmadığını öğrendik. İnsanların Bahçelievler mahallesinden, Atatürk bulvarından İsmetpaşa tarafına geçisin de veya tam tersi yönde artık otogarı kullanamamaları, otogar ve çevresindeki esnafa sıkıntı yaratmaktadır.

Eskiden Bahçelievler ve çevre mahallelerden gelen vatandaşların buluşma, duraklama amaçlı odak noktası olan otogarın kaldırılması ve yerine kerameti kendinden menkul, yaptım oldu zihniyetinin, yapılaşma hevesiyle yapmaya kalktığı betonarme kompleksin, inşai sıkıntıları gelince süreç esnaf için çekilmez bir hal almış durumda.

Bir diğer taraf dada Altınordu Belediyesi’nin İsmetpaşa Caddesi için yapmakta olduğu altyapı ve üst yapı çalışmaları da bu bölgeyi yine negatif etkileyen ikincil önemli etken olduğunu esnafımızdan dinledik ve yerinde gözlemledik.

Esnafımızın işlerinin yarı yarıya düştüğünü, bu inşaat faaliyetlerinin şehrimiz de planlanmadan, düşünülmeden, zamansız ve yetkin olmayan kimselerce yapıldığını hem yapım sürecinde hem de sonucunda ortaya çıkan ürün ile görmekteyiz.

Belediyelerin toplumla, esnafla ilişki kuramadığını, problemleri yerinde tespit edip çözemediğini, masa başında değil sokakta, halk ile esnaf ile içi içe çözülebileceğini biliyoruz. Esnafımızın her zaman sesi olmak için, siyaseti sokakta toplum için toplum yararına yapmaya kararlıyız” diye konuştu. Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU

 

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, ESNAF, ZİYARETLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız