HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 09:31

GAZİ VURUŞU

  CANSİPER KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kimseye gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!     ANLAYAN ANLADI Genel seçim öncesi Ordu halkına z
GAZİ VURUŞU

 

CANSİPER

KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kimseye gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!

 

 

ANLAYAN ANLADI

"Genel seçim öncesi Ordu halkına zamanın bakanı ve şimdiki vekilimiz Sayın Mahmut Özer tarafından 4 spor salonu, 4 öğretmenevi ve 2 özel eğitim kurumu sözü verildi. Bu vaatler bütçeye eklendi ve ülke ortalamasının üstünde bir oy alındı. Devlette devamlılık esastır ve devlet sözünü tutar. Biz verilen sözler tutulacak diye beklerken tüm bu yatırım vaatleri yeni Milli Eğitim Bakanı tarafından başka illere kaydırıldı. Bunun adı tek kelimeyle politik hırsızlıktır.

Bu şehir hırpalanıyor, örseleniyor ve hatta yok sayılıyor. Tüm kurumlarıyla değersizleştiriliyor ve hala susuyoruz. Şimdi bu politik hırsızlığı sonlandırmak, “yapılmayanların” nedenini sormak bu sözü veren siyasetin görevidir. Düzeltilmezse hesabını sormak da bizlerin ve Ordu halkının görevi olacağından şüpheniz olmasın."

(Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendince haklı, yaşıyor işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

YALÇIN MÜHENDİSLİK

Mustafa YALÇIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken ve işyerini daha da büyütmenin hesaplarını yapan  Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi , flaş ve cep telefonu tamiratı adresi Bizim saatçi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Sahipliğini yılların tecrübesi  Salih Sakarya’nın yaptığı  Bizim Saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve hoş sohbetinde adresi Bizim saatçiye,0542 711 41 79 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bizim saatçiye bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FATİH AYAKKABI

Kaliteli ayakkabı satış adresi Fatih ayakkabı, Ufuk Cankorur, Hüsnü Gürsoy ve Mehmet Çelik’in işbirliğiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

 Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B adresinde hizmet veren ve Müşterilerine de her türlü kolaylığı sağlayan Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Sistemin kaymağını siyasilerin yediği bu ülkede; fakir; neden fakir olduğunu akıl edemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor ve hep hiç olacak.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanlıktan nasibini almayan, sapık ve  yüzsüz soytarılar. Kız çocukları sevilmek için yaşar. Çocuk gelin olmak, tecavüz ve öldürülmek için değil.

 

 

HARBİDEN

Ana bu! Her şeyi görmese bile, kalbiyle duyar.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-Ordu Valisi Muammer Erol’un, Ordu’ya yönelik yaptığı açıklamada, ”Ordu, Karadeniz’in incisi. Biz de Ordu’ya katılmaya geldik. Tayinimiz çıktığında Ordu’ya ‘celbimiz çıktı, nefer olarak gideceğiz. Ne hizmet edebilirsek, onu da kar hanemize yazacağız’ dedik.  Dilerim buradan ayrılırken bir kardeşimizi uğurladık dersiniz ve o uğurlamanın peşinden epeyce gönülden dualar ve Allah razı olsunlar olur. Görev sürem içerisinde gücüm yettiğince onu yapmaya çalışacağım. Bütün bilgim, tecrübem neyse onu Ordu’muzun her bir taşına, toprağına ve her bir kardeşimize esirgemeden son noktasına kadar gayret ve çaba içerisinde olacağız. Onun için varız” demesinin olduğunca dikkat çektiğini,

**************************

x-Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesine yapılmakta olan Atletizm Pisti ve Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası inşaatın devam ettiğini,

**************************

x-Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 19 Kasım'da gerçekleştirilecek Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için başvuruların, 25 Eylül-4 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacağını,

**************************

x-Kurtuluş Savaşı günlerinde Sovyet yardımını Karadeniz üzerinden Anadolu’ya taşıyan Rüsumat-4 gemisinin  Mehmet Uluğ Türkân’ın kaleminden roman olduğunu, İnkılap Kitabevi’nden çıkan ‘Rüsumat – Kurtuluşun Hayalet Gemisi’ romanı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına 29 Ekim’de okurla buluşacağını,

**************************

x-Orduspor’un eski dönem kaptanlarından Fikret Ayabakan’ın efsane Orduspor’a yönelik yaptığı açıklamada; “Orduspor’un borcu konusunda herkes yalan konuşuyor. Bu kulübün bu borçlarla liglerde mücadele etmesi mümkün değil. İlimizi 3.ligde temsil eden takımlarımız var. Öncelikle bu kulüplerimizin birleşmeleri gerekir. Birleşme olduğu taktirde kısa zaman içerisinde hedefe ulaşılır. Bir tarafta Orduspor, bir tarafta 52 Orduspor, diğer bir tarafta Orduspor 1967. Ordu’da tarafları ayırdılar, Ordu’da amigoları ayırdılar” görüşlerini dile getirmesinin olduğunca dikkat çektiğini,

**************************

x-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ortaokul 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ortak sınav yapılacağı açıklandığını,

**************************

x-23 Temmuz 2023 tarihinde yüzde 50 zam zam gelen Ordu Giresun dolmuşuna ikinci zam geldiğini,

Ordu Giresun arası gelen zamla birlikte 60 TL'den 70 TL'ye yükseldiğini, Ordu Piraziz ise 30 TL'den 35 TL'ye Ordu Bulancak arası  ise 48 TL'den 55 TL'ye yükseldiğini,

**************************

x-Bayrağında Ay yıldız bulunan ülkelerin; Cezayir ,Azerbaycan, Komorlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Libya, Malezya, Moritanya, Özbekistan, Pakistan, Singapur, Tunus, Türkiye ve  Türkmenistan’ın olduklarını,

**************************

x-Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesine yapılmakta olan Atletizm Pisti ve Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası inşaatının hız kesmeden sürdüğünü,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız