HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 09:33

GAZİ VURUŞU

CANSİPER DEĞİŞEN HEP HİÇ OLACAK Sistemin kaymağını siyasilerin yediği bu ülkede; fakir; neden fakir olduğunu çözemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor ve hep hiç olacak.     ANLAYAN ANLADI “Y
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

DEĞİŞEN HEP HİÇ OLACAK

Sistemin kaymağını siyasilerin yediği bu ülkede; fakir; neden fakir olduğunu çözemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor ve hep hiç olacak.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Yıllardır şahit olunmuştur ki, sahayı domino eden, devletten başka dışarıdan yapılara ve anlayışlara sadakat gösteren ve hala etkinliğini sürdüren unsurlar söz konusudur.

Hal böyleyken, söylem ve tasarruflarımızın sonuçlarını bir değil bin kez hesap etmemiz gerekir. Aksaklıklara daha temelden yaklaşmak daha doğru değil midir?

Öğretmen yetiştirme sürecini orta öğrenimden başlatır, eğitim fakültesi aşamasını da milli eğitimin programlarıyla tam uyumlu hale getirir ve öğretmen adaylarımızı daha eğitim sürecinde yeterince okullarla buluşturduğumuzda öğretmen yeterliliğine katkıda bulunmuş oluruz.

Bu gereklilikleri sağlamadan, 45 dakikalık mülakatlarda öğretmen adaylarımızın yetkinliğini ölçebilmemiz biraz fantezi gibi kalacaktır. Velhasıl, inançlı her insanın tedirgin olması gereken tehlike KUL HAKKI YEMEKTİR! Vicdanlı olan, bu vebalden korkmalıdır. Son söz: Mülakat adaletin katilidir!”

“Türk Eğitim Sen Ordu Şubesi Başkanı Metin Şeyhoğlu”

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Borç; “geceleri düşünce gündüzler ide alçalıştır” gerçeği beyinlere yer etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KANBEROĞLU TURİZM SEYAHAT

Zeki Gül

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Kuyumcuoğlu oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini hoş sohbet  isim Sabri Aras ile oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gecenin saat 22.00’Sine kadar müşterilerinin hizmetinde olan Gurur Şarküteri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

USTA İLETİŞİM

Sahipliğini Serkan Usta’nın yaptığı  Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

               Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Usta iletişime, bol kazançlar  diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

İmren Kurukahveci   “Kalite bizden takdir sizden” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitlerinin adresi İmren Kurukahveci, Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye, 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 İşletmeciliğini yılların tecrübeleri  Mehmet-Ahmet Akyurt’un yaptığı  İmren Kurukahveciye hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu hayatta; karşındaki insanın ne olduğunu anlamak adına, söylediklerine değil son yaptıklarına bakacaksın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Liderin hası; ya söylediğini yapar ya da hiç söylemez. Gerisi teferruat...

 

 

HARBİDEN

Garibanın alın terini bile çalmaktan şeref duyan bizim şerefsizler. Yazın o beyinlerinizin bir tarafına. Ahın bulamayacağı adres yoktur.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-2023 yılı itibarıyla Ordu'da en çok kullanılan isimlerin, erkeklerde Mehmet, kadınlarda ise Fatma olduğunu,

*************************                                                                                                                                             

x-Ordu’nun Ulubey ilçesinde inşaat çalışmalarına bir süre önce başlanan kültür sarayı ve gençlik merkezinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü, . Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın, daha yaşanabilir ve güzel bir Ulubey için çalışmalara devam ettiklerini söylediğini,

*************************

x-Yeni yönetmelik kapsamında D sınıfı ehliyet için uygulanan 26 yaş sınırının  24 yaşa düşürüldüğünü, ayrıca, M, A1 ve B1 sınıfı ehliyet almak isteyenler için yaş sınırı 16; A2, B, BE, C1, C1E, F ve G sınıfları için ise 18 yaş olarak belirlendiğini,

*************************

x-Türkiye’de 30 Haziran  2023 tarihi itibariyle, 637 Kore ve 24392 Kıbrıs olmak üzere 25029 gazinin bulunduğunu,

*************************

x-UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye, 33.85 puan ile 9. sırada yer aldığını,

************************

x-52 Orduspor ‘un, altyapısında yapılacak olan yapılanma planlaması doğrultusunda tecrübeli teknik adam Şükrü Bekiroğlu’nu altyapılardan sorumlu teknik adam olarak göreve getirdiğini,

************************

x-Türkiye'den 19 üniversite "Avrupa'nın en iyileri" arasına girdiğini,  "Avrupa Geneli" sıralamasında ODTÜ 124'üncü, İTÜ 138'inci, Koç Üniversitesi 174'üncü, Bilkent Üniversitesi 178'inci, Boğaziçi Üniversitesi 199'uncu sırada yer aldıklarını,

***********************

x-Türkiye’de trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısının  Ağustos ayı sonu itibarıyla 27 milyon 987 bin 472 olduğunu,

***********************

x-Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen 3,3 km uzunluğundaki beton yol çalışmalarında sona gelindiğini,  Ordu Büyükşehir Belediyesi V kanal çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu standardı yüksek ulaşım imkanıyla vatandaşların hizmetine sunacağını,

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız