HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 15:44

MHP’DE, ÖZÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl 14. Olağan Kongresi yapıldı. Kongre sonucunda tek liste ile seçime giren mevcut il başkanı Mehmet Özçelik yeniden güven tazeleyerek göreve seçildi. ÖZÇELİK GÜVEN TAZELEDİ MHP Ordu İl 14. Olağan Genel
MHP’DE, ÖZÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl 14. Olağan Kongresi yapıldı. Kongre sonucunda tek liste ile seçime giren mevcut il başkanı Mehmet Özçelik yeniden güven tazeleyerek göreve seçildi.

ÖZÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

MHP Ordu İl 14. Olağan Genel Kurulu Ramada Otel’de gerçekleştirildi. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kongre’de divan seçimi yapıldıktan sonra siyasi konuşmalara geçildi.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Mehmet Özçelik ve yönetimine başarılar dileyerek şunları söyledi; “Kaybedecek zamanımız yok. Muhalefetin elindeki vatandaşlara hizmet yerine zulme dönüşen şehirlerdeki makus tarihi değiştirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Merkezden yerel istikrarı bozmadan umuda doğru yol alacağız. Hedefimiz yeni yüzyıl, lider Türkiye ve üreten belediyelerdir.”

“ÇALIŞMALARIMIZIN SEMERESİNİ ALACAĞIZ”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise yerel seçimlerde de sahada olacaklarını belirterek; “Arkadaşlarımı genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde de ciddi bir çalışma sarf edecekler. Çalışmalarımızın semeresini yerel seçimlerde alacağız. Bu yüzden çok sıkı çalışmamız lazım. 3-4 gün yasama görevini yerine getirdikten sonra yine sizlerle çalışacağım. Kongrede görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

“MHP, MİLLETİN MUTLULUĞUNU DÜŞLEMİŞ BİR PARTİDİR”

Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. MHP, yaşını Türk’ün yaşına eşlemiş, milletin mutluluğunu düşlemiş bir siyasi partidir. Bu yüzden kongrelerimiz, bizler için sıradan siyasi toplantılar değil, tazelenmek ve yeniden diriliş için bir araya geldiğimiz zamanlardır.

“İSTİKBAL VE İSTİKLAL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kongremiz, partimize ve milletimize güç katacaktır. Yaklaşan 2024 mahalli yerel seçimlerini siyasi hırsımızı doyurmak için değil bir başarı kazanmak adına değil, istikbal ve istiklal için çalışacağız. Yenilenen kadrolar, tazelenmiş umutlar ve kuvvetli hedeflerle perçinlenmiş birlik ve beraberlik ruhu ile yerel seçimlere hazırlanacağız.

“AYRIŞMAMIŞ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Şehirlerimizin ve köylerimizin unutulmuşluklarından değil, umutlarından söz edilebilmesi için, ayrılmamış, ayrışmamış Türkiye için çalışacağız. Bizleri yalnız bırakmayacağınızdan eminim. Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır, önemli olan içinden çıktığımız sütü ak bırakmaktır.”

Yapılan seçim sonucunda Mehmet Özçelik, tekrar Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı olarak seçildi.

Mehmet Özçelik başkanlığındaki yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Cem Muhammet Poyraz Cemil Gürses, Aydın Torun, Engin Yılmaz, Gökhan Öztürk, Muammer Aydın, Erol Güreşçi, Ramazan Gümüş, Ramazan Tiryaki, Ertuğrul Zengin, Ercan İmamoğlu, Özkan Şenyurt, Birol Günaydın, Doğukan Ak, İbrahim Serdar Bayramoğlu, Yeter Yeşilova, Feti Kondak, İrem Gürsoy Yıldız, Metin Arslan, Savaş Akdoğan, Erhan Gökbulut, Ersin Kurucu, Aziz Kovancı, Metin Kepez.

İl Disiplin Kurulu: Mustafa Resuloğlu, Ayhan Özata, Fahri Bayır, Özgür Volkan Yıldız, Adem Hamzaçebi, Fahri Altunbaş, Mert Toksoy.

Kurultay Delegeleri: Mehmet Özçelik, Mustafa Resuloğlu, Dinçer Kurucu, Murtaza Hacıimamoğlu, Aydın Torun, İlhan Uykun, Yaşar Aktaş, Sezgin Yılmaz, Cemal Yalçınkaya, Gökhan Öztürk, Doğukan Ak, Cem Muhammet Poyraz, Sezer Şentürk, Engin Yılmaz.  

Anahtar Kelimeler : MHP’DE, ÖZÇELİK, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız