HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2023 Cuma Saat: 09:59

GAZİ VURUŞU

  CANSİPER NANKÖRLER ÖĞRETİR Her şeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler öğretir. Her şeye kötü tarafından bakan insancıklar da  insanı anasından doğduğuna, bin pişman eder.     ANLAYAN ANLADI
GAZİ VURUŞU

 

CANSİPER

NANKÖRLER ÖĞRETİR

Her şeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler öğretir. Her şeye kötü tarafından bakan insancıklar da  insanı anasından doğduğuna, bin pişman eder.

 

 

ANLAYAN ANLADI

“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mareşal Rütbesi' ile 'Gazilik' unvanının verildiği 19 Eylül tarihi aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan gazilerimizi onurlandırdığımız önemli bir gündür.

Cesaretleri, fedakarlıkları ve vatan sevgileri ile ülkemizin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü en zor şartlarda kahramanca savunan gazilerimiz vatanseverliğin yaşayan abideleridir. Bağımsızlığını canları pahasına koruyarak tarihe isimlerini altın harflerle yazdıran gazilerimiz ve şehitlerimizin mirasına en iyi şekilde sahip çıkmak, milletimize düşen en asli görevlerden biridir. Bizler de eğitim kurumları olarak, bu sorumluluğun bilinciyle, ülkemizin daha müreffeh yarınlara ilerlemesi için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapma kararlılığı içerisinde olacağız.”

(Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmiş düne iç çekerek yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DAMLA KİTABEVİ

Sahipliğini yılların tecrübeleri Ahmet Altaş ile Sedat Gönül’ün yaptığı Damla kitabevi ,hizmet kesintisiz  vermeye devam ediyor.

                Yok yokun adresi Damla Kitabevi, Düz Mahalle Hükümet caddesi NO: 24 adresinde hizmet veriyor.

 214 45 66 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Damla kitabevi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi  çeyrek asırlık tecrübe Zeki Gül’ün önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

Zekai, Davut ve Kayalı ekibiyle ve ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu’na, 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesi’ne kazasız günler ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Onurunun ardında yaşayanlar, kimseden utanacak bir yüz ve aşağı eğilecek bir baş taşımaz.

 

 

O GÜN BUGÜN

"Adalet"in firar ettiği ve vicdanlarında cüzdanlar da saklı olduğu ülke bu!Her bildiğini söyleme ama söylediklerini daima bil.

 

 

HARBİDEN

Siyasetin  koltuk yapışkanları  işte! Dünü kötülemekten yarını düşünmeye fırsat bulamıyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-Üniversiteli gençlere piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği verileceğini,

**************************

x-TFF 3.Lig ekibi Orduspor 1967 A.Ş., geçen sezon Yomraspor’da görev yapan Trabzon’lu  teknik direktör Bülent Demirkanlı ile anlaştığını, yeni teknik adamın  ilk sınavını Adana’da vereceğini,

**************************

x-Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun, Kasım ayından sonra Altınordu ilçe merkezinde ikili eğitim yapan okul kalmayacağını söylediğini,

**************************

x-CHP'nin Büyük Kurultayı'nın 4-5 Kasım tarihlerinde yapılmasına karar verildiğini,

**************************

x-Ordu BŞB Başkanı Hilmi Güler’in icraatlarına yönelik yaptığı açıklamada, ”Susuz 272 mahalle sayısını 30’a düşürdük.40 mahalleye içme suyu ulaştırdık. Yol ve içme suyu çalışmalarında son 5 yılda yaptığı çalışma 50 yılda yapılandan fazla. Göreve geldiğimizde kendi iş makinelerimizi aldık. Bu makineler olmasa ayda 20 milyon kiralama yapacaktık” dediğini,

**************************

x-Milliyetçi Hareket Partisi’nde  İl 14. Olağan Kongresinin yapıldığını,  kongre sonrasında  tek liste ile seçime giren mevcut il başkanı Mehmet Özçelik yeniden güven tazeleyerek göreve seçildiğini,

**************************

x-Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, 29 Eylül Cuma günü saat 14.30'da kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacağını, bu turda kupa müsabakalarına, 1. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 31 takım ve TFF 2. Lig'den 19 takım olmak üzere toplam 50 takımın katılacağını,  kura çekiminin A Spor tarafından canlı olarak yayınlanacağını,

**************************

x-Trendyol Süper Lig 7. hafta müsabakalarının 29, 30 Eylül, 1 ve 2 Ekim'de, Trendyol 1. Lig 7. hafta müsabakalarının 29, 30 Eylül, 1 ve 2 Ekim'de TFF 2. Lig 6. hafta müsabakalarının 1 Ekim'de, TFF 3. Lig 4. hafta müsabakalarının ise  1 Ekim'de oynanacağını,

**************************

x-AK Parti Altınordu ilçe Başkanı Cihan Erken’in sağlık sorunları nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından Altınordu ilçe Başkanlığı görevine Avni Özel’in atandığını,

****************************

x-TFF 3.Lig 4.grupda 15 takım arsında puanın bulunmayan tek takımın Orduspor 1967’nin oyduğunu,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız