HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GÖRÜR VE HİSSEDER Herkesin bir çeşit yaşadığı bu ülkede; asıl önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hisseder.     ANLAYAN ANLAR! “Kendi kendine yeten şehir
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GÖRÜR VE HİSSEDER

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu ülkede; asıl önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hisseder.

 

 

ANLAYAN ANLAR!

“Kendi kendine yeten şehir hedefiyle çalışıyoruz. Kumbaşı balıkçı barınağı modern bir noktaya gelecek. 1200 yataklı Ordu Şehir Hastanemizin yollarını ana arterlerini oluşturuyoruz. Bu zamana kadar 50 milyon TL para harcadık. Büyükşehir Belediyesi olarak hastaneye de önemli katkılarımız oluyor. 1650 dönüm alanda imar uygulaması yapıyoruz. Gençler için e-link kuracağız. Digital kent oluşturmak adına gençlerimizin önemli çalışmaları var. Diğer belediyelerle ortak Ordu’yu e-link noktasında önemli bir noktaya taşıyacağız. Pazar günü Karadeniz’de denize en yakın tepe olan Yoroz’un açılışını gerçekleştireceğiz. Sayılı engelli parklardan biri olan Cumhuriyet Parkın açılışını yapacağız. 323 noktada ekiplerimiz çalışıyor. Kendi kendine yeten şehir hedefimiz sürüyor. Büyük Melet Projesi hayata geçirdiğimiz alan çöplüktü. Çöp alanı cennet gibi bir hale nasıl geliyor bu çalışma onun göstergesi. Bunu kendi mühendislerimizle yapacağız. 150 milyon TL vererek burayı aldık.”(Hilmi Güler Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kimse kimseye yaranamıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÜRBÜZ CD CENTER

Sahipliğini genç isim Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Blueray-3D-Divx filmler, cep telefonu aksesuarı, GSM TL yükleme, Ordumkart, OSKİ su dolumu ile tüm fatura tahsilatının adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı bitişiği) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Center’e, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

ORDU TEKNİK SERVİS

Beyaz eşya tamir ve bakım adresi Ordu Teknik servisi,  kesintisiz müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                30 yıllık tecrübe Serdar  Hekim ve eşi Nuran Hekim’in  hedefe koşan  Ordu Teknik Servisi, Karşıyaka Mahallesi 957. Sokak NO:2 adresinde hizmet veriyor.

                “Usta söyletmez yapar”ın adresi Ordu Teknik servisine,  0452 225 52 09 ve 0533 347 38 89 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Aynı zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Ordu Teknik servise hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ESRA İLE EMRE’DE EVLİLER ARASINDA

Ödemişli Esra-Cevat Kayhan çiftlerinin kızları Esra Kayhan(Sarı) ile Hayriye-Münir Sarı’nın oğulları Emre Sarı’da evlenenler arasına katıldılar.

Genç çiftlerin düğünleri ,13 Ekim 2023 Cuma günü Aktuğ Elegance Otel’de seçkin davetliler huzurunda  gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin yemekli eğlencesi ise 12 Ekim 2023 Perşembe günü  saat 13:30’da Akyazı Mahallesi 820.sokaktaki evde (Akyazı semt poliklinik yanı)organize edildi.

 Kayhan ve Sarı aileleri ile  genç çiftler  kutluyor,  bir  kez daha kutluyor ve ömür boyu sağlık mutluluklar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe  Mustafa Saylan ve kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ayrılığa değil; ayrı kalmaya yeniliyor insan...

 

 

O GÜN BUGÜN

Anlasa da anlamayan ve sus pus yaşayan ülkem insanı işte! Uyanıkken gördükleri olaylardan daha çok, uykuda gördükleri ile ilgileniyor.

 

 

HARBİDEN

Ayni değil, ayrı düşünenlerin rejimi demokrasinin silahı adalet; haklıya hakkını vermek, haksıza da haddini bildirmektir. Gerisi teferruat...

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Karadeniz halkının temel besin maddelerinden biri olan, ‘Ordu Zeytinyağlı Karalahana Sarması / Ordu Zeytinyağlı Pancar Sarmasının da Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile coğrafi işaret aldığını,  Ordu Zeytinyağlı Karalahana Sarması / Ordu Zeytinyağlı Pancar Sarması’nın coğrafi işaret almasının ardından il genelindeki coğrafi işaret tescili yapılan ürün sayısı 17’ye çıktığını, daha önce Kabataş Helvası, Ordu Perşembe Ceviz Helvası, Ordu Yayla Pancarı (Dürme) Turşusu, Akkuş Şeker Fasulyesi, Gürgentepe Çoban Fasulyesi, Ordu Kivisi, Ordu Tostu, Yalıköy Köftesi, Ordu Taflan Turşusu, Ordu Sakarca Mıhlaması, Ordu Melocan Kavurması, Ordu Galdirik Kavurması ve Mesudiye Kuru Ekmeği/Mesudiye Goliti, Ordu Pidesi/Ordu Yağlısı, Ordu Fındıklı Burma Tatlısı ve Ordu İçli Tava tescillendiğini,

*************************                                                                                                                                               

x-Ordu Büyük Şehir Belediyesi’nin kendi seralarında yetiştirdiği 600 bin adet kışlık sebze fidesini üreticilerle buluşturduğunu, bu dağıtım ile birlikte Büyükşehir  Belediyesi’nin 4.5 yılda 3 milyon 100 bin adet ücretsiz fidan dağıttığını,

*************************

x-Türk askerinin Lübnan ve Orta Afrika'daki görev süresinin bir yıl daha uzatıldığını,

*************************

x-Orduspor 1967'nin tüm hisselerinin  TV 52'nin Sahibi İsa Akçay tarafından satın alındığını,

*************************

x-Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın , burs ve kredi başvurularının başladığını duyurduğunu, başvuruların 19 Ekim 023 Perşembe günü saat 23:59’a kadar yapılabileceğini,

*************************

x-MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk(ün , “Cumhurbaşkanımızın 2018 yılında söz verdiği 5 bin  kişilik kapalı Spor salonunu ilimize kazandıracağız” dediğini,

*************************

x-Ordu genelinde Trafik Jandarması sorumluluk bölgesinde 2023 Ocak-Eylül dönemde 9 ölümlü, 238 yaralanmalı olmak üzere toplam 247 trafik kazası meydana geldiğini,  bu kazalarda 10 yaya hayatını kaybederken 568 yayanın  ise yaralandığını,

*************************

x-Vazife malullüğü aylığı alanlar, malullük aylığı alanlar, sürekli iş göremezlik geliri alanlar, şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar 5 bin liralık ikramiyeden faydalanacaklarını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız