HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ekim 2023 Salı Saat: 10:31

GAZİ VURUŞU

      CAN SİPER KENDİSİNE BİLE FAYDASI OLMAZ Bir insan sabahları iş yerine yüzü asık geliyor ve mesai bitiminde de gülücüklerle iş yerini ter ediyorsa, günde 50  kez saatine bakıyor ve cep telefonuyla konuşma rekoru kırıyorsa, k
GAZİ VURUŞU

 

 

 

CAN SİPER

KENDİSİNE BİLE FAYDASI OLMAZ

Bir insan sabahları iş yerine yüzü asık geliyor ve mesai bitiminde de gülücüklerle iş yerini ter ediyorsa, günde 50  kez saatine bakıyor ve cep telefonuyla konuşma rekoru kırıyorsa, kendisine bile faydası olmaz.

 

ANLAYAN ANLAR!

“Hayata geçtiği günden beri eleştiri ve tartışmaların odağında bulunan taşımalı eğitim uygulaması Ordu’muzun kanayan bir yarası haline gelmiştir. Milli Eğitim Bakanlarının son yıllarda köy okullarının yeniden açılmasına ilişkin yaptıkları açıklamalara karşın taşımalı eğitimdeki öğrenci sayısı her geçen yıl artmaktadır. Resmi verilere göre taşımalı eğitimde bulunun öğrenci sayısı geçtiğimiz yıla göre 67 bin 486 artarak 744 bin 625’e yükselmiştir. Taşımalı eğitimde bulunan çocuklarımız çok erken saatlerde okul yollarına düşmekte, yollarda tükenmekte, söz konusu uygulama eğitimde başarı oranını düşürmektedir.

Ordu ülkemizde taşımalı eğitimde en çok öğrencisi bulunan ilk 5 il içerisinde bulunmaktadır. Kırsal bölgelerde ikamet eden ve tarım sektöründe çalışan velilerimiz ihtiyaç halinde çocuklarının okullarına ulaşmakta güçlük çekmekte, öğretmen – öğrenci – veli ilişkilerinde ciddi çatlaklar meydana gelmektedir. Çocuklarımızın eğitime erişiminin kolaylaştırılması ve eğitim öğretim kalitesinin artırılması için köy okullarının ivedilikle yeniden açılması beklenmektedir.”

(Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

 

 

 

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendince haklı.

 GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı) Sedat Yaşar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kunduraya hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi çeyrek asırlık tecrübe  Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesine kazasız  günler  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 DOKUNDURMA

OLDUĞUNCA UZAKLAŞIN

İnsan bu! Neyse o. Ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Herkesin onayını alamayacağınızı da hiç unutmayın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O GÜN BUGÜN

Rakipten dostun olmadığı bu ülkede; ortaklar her zaman gereksiz baş ağrısı olurlar.

 

 HARBİDEN

Yürekli, adaletli ve merhametli bir insanın sevgisi, gözden kalbe gider.

 BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Eskişehir Valiliği’nin, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Hilmi Güler’in Ordu ilinde var olan turizm alanlarının daha cazip hale getirilmesi ve turistik mesire alanlarının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında yenilenen Yoroz Kent Ormanı ve alanda yapılan Panoramik Seyir Terasının ziyaretçilere açıldığını,

************************

x-Karadağlı Sedat Yaşar’ın önderliğinde kömür ısıtmalı kesintisiz hizmet veren Furtun Yalı Hamamının yapım tarihinin yaklaşık 200 yıl olduğunu,

************************

x-Ordu İli, Akkuş İlçesi, Karaçal Mahallesi Mevkiinde, yeni Rüzgar Enerji Santralinin kurulacağını,

************************

x-Siyasi partisi çok bol ülke Türkiye’deki Yeşil Sol Partisi’nin yeni isminin  Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) olarak değiştirildiğini,

*************************

x-Ordu genelinde Trafik Jandarması sorumluluk bölgesinde 2023 Ocak-Eylül dönemde 9 ölümlü, 238 yaralanmalı olmak üzere toplam 247 trafik kazası meydana geldiğini,  bu kazalarda 10 yaya hayatını kaybederken 568 yayanın  ise yaralandığını,

*************************

x-65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı dönemin sona erip ermeyeceğine yönelik tartışmalar devam ettiğini,  Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği'nden yapılan açıklamada ayın sadece belirli günlerinde ücretsiz yolcu taşınacağının belirtildiğini,

**************************

x-Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, “Fındık, Karadeniz Bölgesinin ve özellikle de Ordu’nun en önemli, alternatifsiz, üretim ve ticaretinde lider olduğumuz emtiası (Malı)dır dediğini,

*************************

x-CHP’de gerçekleştirilen kongre sonarında  il  başkanı seçilen Bülent Akpınar’ın yeni  görevine start v erdiğini,

*************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, son dönemde düşüşe geçen fındık fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunduğunu, Akça’nın , fiyatlardaki düşüşlerin, tüccarların krediye ulaşamaması, tekelci firmanın Türkiye'deki manavlara operasyon çekmesi ve bölgedeki bir firmanın yüklü miktarda alivre yapmasından kaynaklandığını söylediğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız