HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ekim 2023 Salı Saat: 09:41

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ARKADAŞ VE DOST Arkadaş; insanın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve yürüyen ayağıdır. Dost; yürekteki acıyı ve göz yaşını sezdirmeden paylaşan ve silendir. Gerisi teferruat.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ARKADAŞ VE DOST

Arkadaş; insanın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve yürüyen ayağıdır. Dost; yürekteki acıyı ve göz yaşını sezdirmeden paylaşan ve silendir. Gerisi teferruat.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Ülkemizde son yıllarda yerel yönetimlerin güçlendirilmesi anlamında devrim niteliğinde adımlar atılmış, muhtarlık kurumu da bu değişimden olumlu yönde kazanımlar elde etmiştir.

Bizlerde 19 ilçemizin 772 mahallesinde sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamızı değerli muhtarlarımız olarak görüyoruz.

Çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halinde olup, onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Ordu’da bir değişim ve dönüşümü hep birlikte yaşıyoruz. Bu değişim ve dönüşümde muhtarlarımızın katkısı ise asla inkâr edilemez.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada belediyemizin gören gözü, tutan eli olan muhtarlarımızla iş birliği, güç birliği ve dayanışma içinde Ordu’muzun geleceği için çok daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağımızın inancındayım. “

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Ağzı olup konuşmayanları, kulağı olup duymayanları gözü  olup da görmeyenleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kunduraya hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi çeyrek asırlık tecrübe  Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesine kazasız  günler  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsanın dibi; ya söylediğini yapar ya da hiç söylemez.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanın hayatında acıyı paylaşanların yeri hep özeldir. Hayatınız da böyle birileri varsa, seviliyorsunuz demektir.

 

 

HARBİDEN

Hayatta; insan adına her şeyin zamanı yaşadığı andır

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Siyasi partisi çok bol olan Türkiye’de Yeni Dünya Partisi, Değişim ve Demokrasi Partisi ile Yeniden Birlik Partisi kongrelerini zamanında yapmadıkları ve parti organlarını oluşturmadıkları gerekçesiyle kapatıldığını, Partilerin mal varlıklarının ise  hazineye geçtiğini,

**************************

x-Türkiye Kupası’nda  2. Tur’dan 25 takımla, Süper Lig’den 10, 1. Lig’den 11, 2. Lig’den 10 ve 3. Lig’den 12 ekip olmak üzere 68 takım katılacağını,

**************************

x-Ordu’nun tanınan iş insanı ve siyasetçisi Orhan Gündoğdu’nun , Yeniden Refah Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini,

**************************

x-Altınordu İlçesi Eskipazar Mahallesi'nde yapımı devam eden (Eski Botanik Park Yerleşkesi) saha projesinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü,  FIFA standartlarında yapılacak olan yeni spor tesisisin 19 Şubat'ta bitmesinin  planlandığını,

**************************

x-Türkiye’de Avrupa Kupaları’nın yayıncı kuruluşu olan Exxen’in , 24 Ekim Salı günü oynanacak olan Galatasaray - Bayern Münih maçının ücretsiz olarak yayınlanacağını açıkladığını,

**************************

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in yaptığı açıklamaya göre, Altınordu Belediyesinin bütçesinin 5 yılda 10 kat büyüdüğünü,  Altınordu’nun 2024 bütçesi 1 milyar 340 milyon TL olduğunu,

**************************

x-2023 yılında  siyasi partilere toplam 4.5 milyar lira hazine yardımı yapıldığını,  AKP 1 milyar 961 milyon, CHP 1 milyar 43 milyon, HDP 539 milyon, MHP 511 milyon, İYİ Parti de 459 milyon lira hazine yardımı aldığını,

***************************

x-Emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesinin yapılacağı tarihin netleştiğini,  buna göre, emekli ikramiyesinin  ödemeleri Kasım ayının ilk yarısında hesaplara yatırılacağını,

****************************

x-Altınordu Belediye Başkanı  Aşkın Tören’in “Gayemiz Altınordu’ydu, sevdamız Altınordu’ydu, aklımız da fikrimiz de hep Altınordu oldu şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız