HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ekim 2023 Perşembe Saat: 09:59

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER LAFLARIYLA BÜYÜDÜKLERİNİ SANMASINLAR Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Yaptıklarıyla küçülenler, “Demagoji” kokan laflarıyla büyüdüklerini sanmasınlar…     ANLAYAN ANLADI! “Tek bir ki
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

LAFLARIYLA BÜYÜDÜKLERİNİ SANMASINLAR

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Yaptıklarıyla küçülenler, “Demagoji” kokan laflarıyla büyüdüklerini sanmasınlar…

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Tek bir kişinin bile geride kalmadığı huzurlu mutlu yaşanabilir bir şehir iddiasıyla bu yolculuğa muhtarlarımız ile hep birlikte devam edeceğiz. Zor zamanda omuz omuza verdik, acımızı sevgimizi paylaştık. Yüreğimiz hep önce ülkem, Ordu’m Altınordu’m için birlikte çarptı. Paylaşarak büyüttük bu muhabbetimizi. Çok şükür şimdi her birinize baktığımda geriye dönük eksiklerimize rağmen tertemiz, lekesiz, tozsuz bir dostluk var, bir saygı var, bir hürmet var.

Gayemiz Altınordu’ydu, sevdamız Altınordu’ydu, aklımız da fikrimiz de hep Altınordu oldu. Şehrimizin ortak sorunlarıyla ilgili istişare mekanizmasını yani şehir aklını hep merkeze alarak adımlarımızı attık.

                Sosyal belediyecilik dayanışma ruhunu canlı tutmak için akıl akıla verdik. İnsanlarımızın sorunlarına köprü olan, bizim sahada müşfik elimiz, tatlı dilimiz olan siz değerli muhtarlarımızla daha nice yollarımız var yürüyecek. Muhtarlarımız yoldaştır muhtarlarımız omuzdaştır sırtımızı güvenli dayayacağımız birer dağdır. Hep öyle baktık yakinen tanıdıkça da ne kadar haklı olduğunuzu gördük. (Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ŞAH VİDEO CD MARKET

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendislik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın yaptığı Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoşgörünün de adresi olan Akademi Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz  Akademi Mühendislik sahip ve alışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işi patronluğuna soyunma” gerçeğinin belgecisi Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken İmren Kurukahveci  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Çıplak ayaklarla kurtarılan ülke bu. Ne çekiyorsa, ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayan siyasiler yüzünden çekiyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her şeyin başkalaştığı ülkede; herkes, görmek istediğini görüyor, duymak istediğini duyuyor…

 

 

HARBİDEN

Varsın zaman yıkama ve yağlamayı becerenlerin lehine işlesin! Sen "Güvenilir" insan ol yeter...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye'nin her köşesinden yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğrayan Perşembe ilçesinin, güzellikleriyle dikkat çekmeye devam ettiğini,  Türkiye'nin en güzel 12 ilçesi arasında yer alan Perşembe’nin, tabiatın ve tarihin bir arada olduğunu bir kez daha gösterdiğini,  geçtiğimiz günlerde açıklanan son araştırma sonuçlarına göre, Ordu ilinin bu şirin ilçesinin,  ülke genelindeki 910 ilçeyi geride bırakarak listenin üst sıralarında yer aldığını,

**************************

x-Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanlığı, ücretsiz iniş-biniş yapan vatandaş oranının yüzde 20-22 seviyelerine ulaşması nedeniyle 18 kalemde gelecek aydan itibaren ücretsiz yolcu taşımayı kaldıracaklarını açıkladığını,

***************************

x-Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısının 2023 yılı ağustos ayında 3 milyon 223 bin kişi olduğunu,

***************************

x-Mustafa Kemal Atatürk’ün ünlü 10. yıl nutkunda “Ebediyete akıp giden her on yılda, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde” kutlanmasını dilediği Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşını doldurduğunu,

***************************

x-Doğu Karadeniz Bölgesi’nde sel ve heyelan afetlerinde en çok can kayıplarına neden olan dere yatağındaki yapılaşma Taşkın Risk Yönetimi Sayıştay Raporu’na yansıdığını, rapora göre Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinde bin 481 yapının riskli olduğu tespit edildiğini,

***************************

x-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun, üniversite öğrencilerine verilecek ücretsiz 10 gb'lik internetle ilgili olarak “Bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ama yetişmezse de kasım ayının başında hazır olmuş olacak” dediğini,

****************************

x-Efsane Orduspor’da uzun yıllar yönetici olarak görev yapan kuyumcu Celal Çelebi’nin  hayatını kaybettiğini,

****************************

x-Yapılan bir araştırmaya göre Ordu en mutsuz şehirler arasında 9. Sırada yer aldığını,

****************************

x-Mesleğinde 60 yılı geride bırakan damla Kitabevi sahiplerinden Ahmet Altaş’ın günde iki paket içtiğini sigarayı, yemin etmesi nedeniyle yıllardır sadece Haziran ayında  içtiğini,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız