HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 09:30

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ANLAMAKT A ZORLANIYORUZ Siyasilerin şahsi çıkar ve parayı hep önde tuttuğu bu ülkede; Garipleşiyoruz, uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoruz.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ANLAMAKT A ZORLANIYORUZ

Siyasilerin şahsi çıkar ve parayı hep önde tuttuğu bu ülkede; Garipleşiyoruz, uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoruz.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Doğru rasyonel bir ekonomi yönetimiyle bugün herkesin gıpta ile baktığı, emekçilerinin yüzünü güldüren, hemşehrilerinin yükünü alan, hiçbir insanına sırtını dönmeyen, yatırımlarını ve hizmetlerini arttırarak karalılıkla sürdüren bir belediyeyiz. Beşikten mezara 7’den 77’ye kadar, ayrımsız herkes için hizmet anlayışıyla geride bıraktığımız 4,5 yılda olduğu gibi, kaynaklarımızın her bir kuruşunu Altınordu’lu hemşehrilerimize, komşularımıza hizmete dönüştürmeye ve Altınordu’yu standartları yüksek huzurlu bir kent, yaşanabilir bir kent yapmak için nitelikli hizmetler üretmeye devam edeceğiz. En büyük güç kaynağımız varlık sebebimiz Altınordu’lu hemşehrilerimize, her bir meclis üyemize, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için omuz omuza mesai verdiğimiz çalışma arkadaşlarıma destekleri ve katkıları için gönülden teşekkür ediyorum. Daha yapacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var. Hep birlikte el ele omuz omuza şehrimize ve hemşehrilerimize durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz”(Aşkın Tören Altınordu Belediye Bşk)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kim kime dum duma yaşıyoruz işte!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini  30 yıllık tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Yağmur Kitabevi’ne 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur Kitabevi’ne hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİANCO  VİTA

Sahipliğini hoş sohbet isim Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sinop’tan Hopa’ya kadar da hizmet veren Bianco Vita’ya 233 02 96  ve 0532 283 73 14 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

Bianco Vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının  en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm  eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin ve Uçak bilet satışının da  adresi olan Stadyum turizm sahip  ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu  Elektronik ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsan ömrünün sonbaharını yaşarken daha iyi anlıyor. Her hata bir ders, ne hata biter ne ders.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yalana alkış tutanların olduğu gibi üç maymunu oynayanların da prim yaptığı ülke bu! Herkes bir çeşit yaşıyor işte.

 

 

HARBİDEN

Siyasi arenada her devrin adamı olan biçare beyincikler, yalnız fiyatı bilir değeri değil.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-18 ilden 60 takımın mücadele edeceği ve 3 gün sürecek olan masa tenisi maçlarında sporcular dereceye girebilmek için mücadele edeceğini, müsabakaların Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 28-30 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirileceğini,

************************

x-1. ve 2. etabı tamamlanan Melet Projesi’nde şimdi ise Melet’in Durugöl kıyısında yeni bir yaşam alanının  Ordu’ya kazandırılacağını,

************************

x-Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısının 2023 yılı ağustos ayında 3 milyon 223 bin kişi olduğunu,

*************************

x-Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Fevzi Apaydın’a yaptığı  açıklamaya göre, Türkiye’de son beş yılda 2 milyon 126 bin 819 trafik kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 1 milyon 392 bin  798 kişinin hayatını kaybettiğini, kazaların büyük çoğunluğunu aşırı hız, alkollü araç kullanmak ,s ürüş esnasında telefon kullanmaktan kaynaklandığını,

*************************

x-Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararının Resmi Gazete’de yayımlandığını,                                                        ***************************

x-Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Gazi Nurettin Korkmaz’ın , Ordu Valisi Muammer Erol'a onursal üyelik verdiğini,

***************************

x-Ordu’nun  kruvaziyer turizminden payını almaya devam ettiğini,2022 Aralık ayından bu yana dev yolcu gemilerine ev sahipliği yapan Ordu’nun kruvaziyer gemileriyle gelen yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ettiğini,

***************************

x-Ordu’da Nezirler Mağazasının  102 yıldır Ordululara kesintisiz  hizmet verdiğini,

***************************

x-Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verilmesini öngören maddenin , TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini,İkramiyenin kasım ayının ilk yarısında hesaplara yatırılacağını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız