HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 12:31

BÜYÜKŞEHİR’E DURMAK YOK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
BÜYÜKŞEHİR’E DURMAK YOK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol ve su yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi’nde başlattığı içme suyu ve kanalizasyon çalışmasında son viraja girdi.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği yatırımlarla şehri geleceğe hazırlayan Başkan Güler, alt ve üst yapıda hayata geçirdiği yatırımlarla vatandaşlardan tam not alıyor. Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi’nde çalışma yapan ekipler artan nüfusa endeksli başlattığı içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarında önemli mesafe kat etti. Toplam uzunluğu 4 bin 200 metre olan içme suyu ile 1800 metre olan kanalizasyon hattı çalışmasının kısa sürede tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.

ARTAN NÜFUS GÖZ ÖNÜNE ALINDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerde yoğun tempo yürüten ekipler, Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi’nin artan nüfus göz önüne alınarak başlatılan çalışmalarda son aşamaya geldi. Toplam uzunluğu 4 bin 200 metre olan içme suyu çalışmasında 2 bin 500 metrelik bölümü tamamlayan ekipler, bu çalışmaya paralel olarak başlatılan ve toplam uzunluğu 1800 metre olan kanalizasyon hattında ise 1200 metrelik bölümü tamamladı. Tamamlanan noktalarda evlere bağlantı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

DOLUNAY MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan yatırımlardan memnuniyetlerini dile getiren Fatsa Dolunay Mahalle sakinleri, özledikleri hizmeti almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Mahalle sakinleri açıklamalarında şu bilgilere yer verdiler, “Fatsa ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Dolunay Mahallemiz artan nüfus ve yerleşim bakımından ilçemizin en büyük mahallelerinden birisi. Bu durum karşısında içme suyu ve altyapıda önemli eksikliklerimiz vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçemizde yaptığı ziyaret sonrası bu sorun ortadan kaldırılıyor. Şuana kadar önemli mesafe alındı. Artık son düzlükteyiz. Bu hizmeti için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine mahalle sakinleri olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR’E, DURMAK, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız