HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 09:25

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BAZEN ÖĞRENİYORUZ,BAZEN KAYBEDİYORUZ Yaşadığımız hayat işte! Bazen öğreniyoruz, bazen kaybediyoruz, bazen de kazanıyoruz. Ne acıdır ki sahip olduklarımızın değerini ise kaybedince anlıyoruz.     ANLAYAN ANLADI
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BAZEN ÖĞRENİYORUZ,BAZEN KAYBEDİYORUZ

Yaşadığımız hayat işte! Bazen öğreniyoruz, bazen kaybediyoruz, bazen de kazanıyoruz. Ne acıdır ki sahip olduklarımızın değerini ise kaybedince anlıyoruz.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Şehrin dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Son bahar çalışma takvimimiz doğrultusunda bir taraftan kent merkezinde altyapı ve yol çalışmalarına bir taraftan da kırsal yol ağımızı kış koşullarına daha dirençli hale getirecek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehrimiz gelişiyor güzelleşiyor ve her geçen gün gün yaşanabilir şehir hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Yegâne gayemiz milletimize hizmet etmek ve onların hayır dualarını kazanmak. Bu gaye doğrultusunda şehrimize hizmet etmeye, hemşehrilerimizin hayatlarına ve gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, daha gidilecek çok yolumuz yapılacak çok işimiz var.”

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yetkili, etkili ve ilgililer, “En güzel vaat gerçekleştirilendir” gerçeğini umursamıyor bile.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

CAN YAPI

Murat ŞENOCAK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

 

BİL-KAR BİLİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim Recep Çiçek’in yaptığı Bil-Kar Bilişim güvenlik sistemleri, yazılım ve teknik servis hizmetleri müşterilerinin himende olmaya devam ediyor.

                ‘Teknoloji sanattır” sloganıyla Yeni Mahalle 301 sokak NO: 21-C Ada iş merkezinde hizmet veren Bil-Kar Bilişime 222 1 222 ve 0530 526 76 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve hoş sohbetinde adresi olan Bil-Kar Bilişim sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Sahipliğini   “Hoş sohbet ” kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet’in yaptığı, cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin satış adresi Şah Video CD Market, hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                ‘Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Şah Video CD Markete, 214 18 15 ve 0544 214 27 98 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Şah Video CD Market, sahiplerine her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

USTA İLETİŞİM

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini Serkan Usta’nın yaptığı Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan usta iletişime, 222 07 06 ile 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Usta iletişime, bol kazançlı günler diliyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini ayrılmaz ikili, Ergin Özen’in yaptığı Özen kundura, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.      

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor. Özen kunduraya 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özen kunduraya, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ne kadar yaşarsan yaşa, hiç yaşamamış gibi göçüp gideceğiz bu alemden. Hem de üzerimizi pis ediyor diye sildiğimiz çamurun altında yatacağız.

 

 

O GÜN BUGÜN

Değiştirme şansımızın hiç olmadığı yazgı işte! Ana ve babamızı kader, arkadaş ve dostu da kendimiz seçeriz

 

 

HARBİDEN

İnsanların ötekileştirildiği yetmiyormuş gibi, para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor, tartışmalar bile küskünlükle bitiyor. Çekememezlik aldı başının gidiyor, sevmesini bilmiyoruz, saygılı hiç değiliz. Güzel günlerin eşiğindeyiz ama hep eşiğinde!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyet’in 100. yılında Ordulu şehitlerin isminin yaşatılması amacıyla Altınordu Atatürk Park içerisinde başlattığı Şehitlik Anıtı çalışmalarında sona gelindiğini, yüzde 95’i tamamlanan anıtta, Ordulu şehit isimlerinin sütunlara yerleştirilmesinin ardından tamamen ziyarete açılacağını,

************************

x-Motorlu bisiklet, motosiklet, elektrikli bisiklet sürücülerinde zorunlu olan kaskın yanına gözü dış tesirlere karşı koruyacak, görüşe engel olmayacak, normal görüşü bozmayacak renkli veya renksiz koruma gözlüğü takma şartı getirildiğini, kaskında koruma gözlüğü olanlar ise bu zorunluluktan muaf tutulacağını,

************************

x-Ordu manzarasıyla da gece ve gündüz eşsiz bir güzellik sunan teleferik ’in 2023 yılının ilk 10 ayında taşıdığı yaklaşık 740 bin yolcu sayısı ile 50 ilin nüfusunu geçtiğini,

************************

x-Ordu Polis Sorumluluk bölgesinde 23-29 Ekim 2023 tarihleri arasında 44 yaralamalı trafik kazası meydana geldiğini,  bu kazalarda 67 kişinin yaralandığını, ayrıca 1 ölümlü trafik kazasında da bir kişinin de hayatını kaybettiğini,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin , ilçelerde yürüttüğü aydınlatma çalışmalarına aralıksız devam ettiğini,  ekiplerin, bu zamana kadar Gölköy, Mesudiye, Kumru, Akkuş, Çatalpınar, Korgan, Kabadüz, İkizce, Fatsa, Perşembe, Altınordu, Ünye, Gülyalı ve Kabataş olmak üzere 14 ilçede aydınlatma çalışmalarını tamamladığını,

************************

x-2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakas’nını, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacağını, Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maçın saat 20.45'te başlayacağını,

************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladığını, buna göre, enflasyon geçtiğimiz ay yüzde 3,43 artarken, yıllık bazda yüzde 61,36 olduğunu,                       

*************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın , Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül itibariyle başladığını ve 2 Ocak 2024 tarihinde sona ereceğini belirttiğini,

*************************

x-Ordu'da 2022 yılında en yaygın suç türünün, vücut dokunulmazlığına karşı işlenen suçların olduğunu,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız