HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2023 Perşembe Saat: 09:25

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HER 1O KASIM’DA OLDUĞU GİBİ 10 Kasım; yüreklerde yaşayan  GAZİ MUSTAFA  KEMAL ATATÜRK’e saygı  ve minnet duymaktır. Tıpkı her 10 Kasım’da olduğu gibi.     ANLAYAN ANLADI!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HER 1O KASIM’DA OLDUĞU GİBİ

10 Kasım; yüreklerde yaşayan  GAZİ MUSTAFA  KEMAL ATATÜRK’e saygı  ve minnet duymaktır. Tıpkı her 10 Kasım’da olduğu gibi.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Cumhuriyetin 100. yılı, halkın coşkuyla sahip çıkması dışında bence hakkıyla, yeterince önemsenerek ve değeri bilinerek kutlanamadı.

İktidar çevreleri, tarih bilinci eksikliğinden kaynaklanan bilgisizlik ve  kıskançlıkla 100. yılı sıradanlaştırmaya çalıştı; hele, devletin önde gelenlerinin kutlamalarda, bir İngiliz gemisiyle İstanbul’dan kaçan talihsiz bir isimle** özdeşleşmiş bir mekanı seçmesi, onyıllarca akıldan çıkmayacak bir başka talihsizlik oldu.

Öte yandan muhalefet de, halkın coşkusunun gölgesine sığınarak durumu konserler, süslemeler, konfetilerle idare etti.

Oysa, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılına asıl yakışan, başta tarihçiler olmak üzere, dünyanın en önemli bilim insanlarının katılımıyla Ankara’da büyük bir ‘uluslararası konferans’ toplamak ve bu konferansa sunulan bildiriler ve tartışmaları gelecek kuşaklara kalacak bir başvuru kitabı olarak yayınlamaktı. Partiler, üniversiteler, cumhuriyetin nimetlerinden yararlanan kamusal yahut sivil kurumlar böyle kalıcı bir etkinliği akıl etmediler.Eksik olsunlar; onlar gelip geçici, Türkiye Cumhuriyeti kalıcıdır.”Ertuğrul Günay eski dönem Kültür ve Turizm bakanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kültür şehri deniliyor fakat sinema ile tiyatroyu gidenlerin sayısı parmakla sayılıyor, gazete okuyanları sayısı da gün be gün azalıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GÜN AKIŞI

BUDERUS VE BOSCH YETKİLİ SERVİSİ

Tolga UR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Cep telefonu tamiri, Cep telefonu ve aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim Düz mahalle kültür caddesi Alanarası  sokak : 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her  türlü imkanı sağlayan ve 0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Mislina iletişime hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRBÜZ CD CENTER

İşletmeciliğini hoş sohbet isim Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilara Organizasyon müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Dilara Organizasyona, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da  ulaşabilirsiniz.

Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini hoş sohbet isim Engin Özen’in yaptığı Özen kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Özen kunduraya, 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Özen kundura işletenlerine hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Hiç birimiz peygamber değiliz. Hataları da olacak bir insan adına; düne tevbe, bugüne secde ve yarına da dua yakışır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yazılan yazgıyı değiştirme şansının olmadığı bu hayatta; herkesin gecesi kendi yarası kadar derindir.

 

 

HARBİDEN

Pişmanlıkları, keşkeleri ve olmasa iyiydileri çok bol olan  bir insan adına; düne tövbe, bugüne secde ve yarına da dua yakışır.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-"2024 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi"ne göre, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) 8-9 Haziran'da yapılacağını,  Temel Yeterlik Testi (TYT) 8 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ile Yabancı Dil Testi (YDT) 9 Haziran'da gerçekleştirileceğini, YKS başvurularının 1-26 Şubat 2024'te alınacağını, sınavın sonuçlarının  17 Temmuz'da açıklanacağını, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ise 30 Haziran'da yapılacağını ve  sonuçları 14 Ağustos'ta duyurulacağını,

****************************

X-2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası’nın, son anda bir değişiklim olmaması halinde, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacağını,Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maçın saat 20.45'te başlayacağını,

****************************

x-Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde yenilgiyle tanışmayan takımların, Trendyol  Süper Lig Galatasaray,2.lig kırmızı grup Amed Sportif Faaliyetleri v e Kastamonu Özel İdarespor,3.lig 1.grup Aliağaspor, 3.Lig 2.grup Karaköprü Belediyespor ve 3.Lig grup Adana 1954 FK’nın olduklarını

*****************************

x-TFF’nin , 2024-25 sezonunda da play-off sistemini uygulamayacağını, Süper Lig’in , gelecek sezon 19 takımla ve 38 hafta oynanacağını, Türkiye Kupası, finalle birlikte 8 turda tamamlanacağını,

*****************************

x-Türkiye’nin  , 2023-2024 fındık ihracat sezonunun ilk iki ayında 358 milyon doları aşkın gelir sağladığını,

x-*****************************

x-ÖSYM'nin açıkladığı " 2023 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi"ne göre, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) 8-9 Haziran'da yapılacağını, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz, Alan Bilgisi 20 - 21 Temmuz, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos tarihinde gerçekleştirileceğini, KPSS Ön Lisans 1 Eylül, KPSS Ortaöğretim 15 Eylül ve KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 22 Eylül’de yapılacağını,

*******************************

x-CHP’de genel başkan seçilen Özgür Özel, 21 Eylül 1974’te Manisa’da doğduğunu, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdiğini,  Serbest eczacı olarak çalıştığını, Manisa Eczacı Odasında sırasıyla Yönetim Kurulu Üyesi, Veznedarı, Genel Sekreteri ve Başkanlığı görevlerini yürüttüğünü, 2007 yılında Türk Eczacıları Birliği (TEB) Merkez Heyeti üyeliğine seçildiğini,  TEB’de Saymanlık ve 2 dönemde Genel Sekreterlik görevinde bulunduğunu, kongre ve konferanslara çok sayıda bildiri sunduğunu,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız