HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2023 Perşembe Saat: 09:55

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER NE OLDUM DELİSİ! Yarının hesabını hiç yapmayan Ne oldum delisi makam ve mevki sarhoşları, çaresizlere tekme ve tokat atacak kadar küçülürler, ağızlarından çıkanı hesap edemeyecek kadar da havada gezerler.     ANLAYAN
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

NE OLDUM DELİSİ!

Yarının hesabını hiç yapmayan 'Ne oldum delisi' makam ve mevki sarhoşları, çaresizlere tekme ve tokat atacak kadar küçülürler, ağızlarından çıkanı hesap edemeyecek kadar da havada gezerler.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Bugün Türkiye'nin neresine giderseniz gidin, milletimizin göstermiş olduğu teveccüh, destek ve ilgi Yeniden Refah Partimizin Türkiye siyasetinin parlayan bir yıldızı olduğunu açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Bunlar sadece laftan ibaret değil. Son iki ayda 45 bin yeni üye kaydederek, 260 binden 305 binin üzerine üyelerimizi çıkarttık.

Bu çok önemli bir başarıdır. İnşallah bu tempo ile devam edeceğiz ve yerel seçimlere girerken üye sayımızı Allah'ın izniyle 400 bine ulaştırmış olacağız. Arkasından hedef tabii ki 500 bindir ve arkasından 1 milyondur. İnşallah gayretle, azimle, aşkla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ve önce mart ayında yerel yönetimlerde, arkasından da 2028 seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi, milli görüşü iktidara taşıyacağız inşallah.

Kalplerinin Gazze'de atıyor. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Siyonist, katil rejimin katliamlarını bir kez daha telin ediyorum. Oradaki yaralılarımıza, hayatta kalanlara da Cenab-ı Allah'ın yardımını diliyoruz. Allah, oradaki günahsız yavruların, masumların yüzü suyu hürmetine bir an evvel selamete çıkarsın, kurtarsın duasını yapıyoruz.”

(Yeniden Refah Partisi Genel Bşk Fatih Erbakan)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kafa ve beyin dağılmış hükümet gibi yaşıyoruz. Yarın ne getirir hiç mi hiç bilinmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer-Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AYAR SAATÇİLİK

Sahipliğini yılların tecrübeleri Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı Ayar saatçilik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kaliteli saat satış ve tamir adresi Ayar Saatçilik, Sırrı paşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Ayar Saatçiliğe, 0542 272 73 52 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yılların tecrübeleri iki kardeşin bir adreste çalıştığı Ayar Saatçilik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazançlar diliyoruz.

BETA İLETİŞİM

Beta İletişim teknik servisi, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hoş sohbet isim Sinan Akkuş’un önderliğinde hizmet veren Beta İletişim teknik servisi ,Selimiye Mahallesi Fatih Caddesi N0: 25-B adresinde bulunuyor.

Aksesuar, tamir, yazılım, 2.El alam ve satım adresi Beta İletişim teknik servisine,  0530 289 99 82 nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Beta İletişim sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yarınlar kuşkusu duyan insan; atamaz içindeki huzursuzluğu, gerginliği, sinir-stres hallerini,

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşadığımız sınırlı hayat işte! İsmini bilen son kişi öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın.

 

 

HARBİDEN

Şahsi çıkarı hep önde koşturan siyaset bu! Bakar da görmez, duymaz ve söylemez isen mesele yok. Okuma ve yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

 

 

BİLİYORMUYDUNUZ?

X-16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek 12. Ordu Günlerine katılımın yoğum olacağına kesin gözüyle bakıldığını,

x-52 Orduspor Başkanı Şükrü Bodur anjiyo olduğunu,  durumu iyi olan başkan Bodur’un  tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiğini,

************************

x-Ordulu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın annesi Binnaz Erbaş, uzun bir süredir tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdiğini,  

************************

*Ordu'nun Gölköy ilçesindeki Ulugöl Tabiat Parkı, bu yılın ocak-ekim döneminde 300 bin ziyaretçi ağırladığını,                                                                                                                            ************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan rapora göre; Adıyaman, Şırnak, Bitlis, Siirt, Bayburt, Muş, Erzincan, Hakkari, Mardin ve Erzurum’un suç oranı en düşük iller olarak sıralandıklarını,

************************

x-Efsane Orduspor’un  eski kaptanlarından Alpago Cumhur Akbay’ın 52 Orduspor’da Sportif Direktörlük görevine getirildiğini,

-Türkiye Cumhuriyeti'ni kabul eden ilk devletin Ermenistan’ın olduğunu,

-Türkiye Cumhuriyeti´nin ilk özel bankası İşbankası olduğunu, (26 Ağustos 1924)

-İlk Türk uçağı Mavi Işık'tır. (Kayseri-1979)

-Petrol yataklarının en fazla olduğu bölgemiz Güneydoğu Anadolu Bölgesidir.

-Türkiye'nin çay yetiştirilen tek yöresi Doğu Karadeniz'dir.

-Türkiye´nin en doğu ucundaki il: Iğdır, Türkiye´nin en batı ucundaki il: Çanakkale, Türkiye´nin en güneyindeki il: Hatay VE Türkiye´nin en kuzeyindeki il: Sinop

-Ülkemiz bor rezervlerinde dünyada ilk sıradadır.

-Türkiye´nin en uzun kara sınırı Suriye ile (877 km), en kısa kara sınırı ise Nahçıvan ile bulunmaktadır (10km).

-Türkiye'de feribot ile taşımacılık yapılan tek göl Van Gölü'dür.

-Ülkemizin en büyük dağı Ağrı Dağı'dır. 

-Futbolda Avrupa´nın 2 numaralı kupası olan UEFA Kupasını ve UEFA Süper Kupayı kazanan ilk ve tek takım Galatasaray.

-Türkiye'de ilk cep telefonu görüşmesi dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile dönemin Başbakanı Tansu Çiller arasında oldu. (23 Şubat 1994)

-İlk Türk gazeteci Agah Efendi´dir. İlk özel gazete olan "Tercüman-ı Ahval"i de 21 Ekim 1860 günü o yayınladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız