HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 10:39

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER AHIN BULAMAYACAĞI ADRES YOKTUR Garibanın alın terini ile çalıp da göbeğini şişirmekten şeref duyan bizim şerefsizler. Yazın o beyincilerinizin bir tarafına. Ahın bulamayacağı adres yoktur.     ANLAYAN ANLADI! “Yaklaş
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

AHIN BULAMAYACAĞI ADRES YOKTUR

Garibanın alın terini ile çalıp da göbeğini şişirmekten şeref duyan bizim şerefsizler. Yazın o beyincilerinizin bir tarafına. Ahın bulamayacağı adres yoktur.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Yaklaşık 3 aydır Ordu Valiliği görevindeyim. Ordu’yla ilgili herkesin söylediği ve kesiştiği ortak birşey var. O da yaşanabilirlik. Yaşanılabilirlik çok önemli. Ordulular, ‘Bizim şehrimiz yaşanılabilir, yaşat, gözet, kolla bunun farkındalığını aklından çıkarma’ diyor bize. Bu yaşanılabilirlik kesişmesinden hepimize görevler düşüyor.

Ordu’muz, Karadeniz’in incisi. Yapılabilecekler yapılanlardan kat kat fazla. Ordu’muzun bu yaşanılabilirliğini aksatmadan devam ettirmek için sanayimizi,  altyapımızı, turizmi geliştirmek gibi sorumluluğumuz var. Büyükşehirlerden göçler başladı. Ordu’ya da geri dönüşler var. Bunu deprem de  tetikledi. Yatırım talepleri noktasında görev ve sorumluluk bulunuyor. Ordu’nun  yönetiminde atanmış siyasi kadrodaki arkadaşlar bunun bilincinde ve bunun hakkını vermek adına elele elbirliğyle çalışmaya gayret ediyorlar. Bundan sonrada öyle olacaktır.”

(Muammer Erol Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmiş düne iç çeke çeke yaşamak kader oldu gitti…

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

                      MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür  Mahmut Özel ve eşi Ayşen Özel’in önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine,  225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

            BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  yılların tecrübesi  Ali Ekrem Aktürk ile hoş sohbet eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi Kitap ve kırtasiyeye hayırlı kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve sahipliğini de hoşsohbet Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                 Ayrılmaz çalışan Kiziroğlu Namık Gürdal’ın da görev yaptığı Osmanoğlu ticarete 214 73 66 ve 0533 684 74 89   nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor, sahip ve çalışanlarına da bolk kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Biz ayağa kalkacağız diye bekliyoruz, başkaları koşuyor. Eloğlu öksürüyor biz ise hasta oluyoruz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Güçlülerin borusunun öttüğü ülkemiz işte! Siyasetçisi, askeri, polisi ve sivili hep ayrı telden çalıyor. Afyon yutmuş gibi yaşayanlar da olup biteni uzaktan seyrediyor.

 

 

HARBİDEN

Hep sözde en önde yürüyoruz. Eloğlu öksürüyor biz hasta oluyoruz. Biz ayağa kalkacağız diye bekliyoruz, başkaları koşuyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

Türkiye’de yaşanan en büyük depremlerin;

x-1939 Erzincan Depremi: Dünyanın en büyük depremlerinden biri olarak tarihe geçen Erzincan Depremi, 1939'da 7,9 şiddetinde meydana gelmişti. Yardımlar zamanında ulaşamadığı için bu depremde 33 bin kişi hayatını kaybettiğini, 100 binden fazla kişinin de yaralandığını,

*************************

x-17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi: Türkiye'nin en fazla can kaybının yaşandığı depremlerden biri olan Gölcük Depremi, 7,5 şiddetinde 17 Ağustos 1999'da meydana gelmişti. Depremde 18 bin 373 kişi hayatını kaybetmiş, 48 bin 901 kişi de yaralandığını, yıkıcı deprem nedeniyle 600 binden fazla kişi evsiz kaldığını,

**************************

x- 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi: Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 ilde can kayıplarına neden oldu. Depremde 50 bin 783 kişi hayatını kaybederken 107 bin 204 kişi de yaralandığını, deprem bölgesi olan Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da toplamında 1 milyon 895 bin 348 binada hasar meydana geldi, bunlardan 303 bin 455'inin acil yıkılacak, ağır hasarlı, orta hasarlı ve yıkık olarak belirlendiğini,

***************************

x-Türkiye’de  deprem riskinin en az olduğu bölgelerin ise Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kırklareli, Ankara, Edirne, Adana, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya ve Karaman en az risk taşıyan iller olarak belirlendiğini, 

***************************

x-Türkiye genelinde 2022 yılı sonu itibariyle 1 Milli Kütüphane'nin yanı sıra 1257'si halk, 625'i üniversite ve 47 bin 654'ü örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere, toplam 49 bin 537 kütüphane faaliyet gösterdiğini.

***************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı verilere göre, Ordu’nun yaşanabilecek 7'inci şehir seçildiğini,

***************************

x-1 Aralık’tan itibaren zorunlu kış lastiğine uymayan ticari araçlara 2 bin 568 lira ceza kesileceğini,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu’nun, U 22 Büyük Kadınlar

Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanmasının takdir topladığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız