HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER MAYMUNLAR 3’TÜ 4 OLDU Ülkemin üç maymunu oynayanları görmez, işitmez ve konuşmaz . Ya dördüncü maymunlar? Onların gözü de, kulağı da, ağzı da açıktır. Olup bitenler keyiflerini kaçırmaz. Bedelleri ise hep çaresizler
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

MAYMUNLAR 3’TÜ 4 OLDU

Ülkemin üç maymunu oynayanları görmez, işitmez ve konuşmaz . Ya dördüncü maymunlar? Onların gözü de, kulağı da, ağzı da açıktır. Olup bitenler keyiflerini kaçırmaz. Bedelleri ise hep çaresizler öder.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Toplumların gelişip modern bir hal almasında en büyük paya sahip olan öğretmenler, eğitim dünyasının vazgeçilmez neferleridir. Onların yetiştireceği nesiller, hiç şüphesiz ki ülkemizin geleceğini şekillendiren kişiler olarak karşımıza çıkacaktır. İşte bu yüzden kutsal bir göreve sahip olan öğretmenlerimiz, bizler içinde son derece önemli ve değerlidir. Başöğretmen Atatürk’ün “İnsanlık toplumunun en fedakâr, en saygıdeğer unsurları hiç şüphesiz öğretmenlerdir” sözü, öğretmenlerimizin değerini açıkça ortaya koymaktadır. Bu nedenle her türlü fedakârlıktan kaçınmadan özveriyle çalışan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

 Öğretmenlerimiz, tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de demokrasi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, kültürel ve bilimsel gelişmelere katkıda bulunan, kendine güvenen, sahip olduğu bilgiyi insanlığın yararı için kullanan nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.”

(Muammer Erol, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Haysiyet, şeref ve onurunun ardında yürüyenler, her şey fazlasıyla yetiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Ali Ekrem Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerinin satış adresi bilgi Kitap-kırtasiye, Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet  veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik genç isim Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi de olan Gözde Elektroniğe, 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  genç isim makine mühendisi  genç isim Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik  Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini yılların Mustafa Saylan’ın yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan , Saylan Yapı Malzemelerine, 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Bilgisizliğini, beceriksizliğini ve sünepeliğini, hep "Ben bilirim" havasıyla örtbas etmeye çalışan yetkili, etkili ve ilgililerin, kendilerine bile faydası olmaz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her şeyin parayla ölçülmeye başlandığı bu ülkede; Paragözlerle işin olmayacak ve sana kör olana sen de olacaksın.

 

 

HARBİDEN

Misafiriyiz bu hayatın. Bazı şeylere geç kal ama çok geç kalma.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) elemelerinde mücadele ettiği D Grubu'nu lider tamamladığını ve tarihinde ilk kez büyük bir turnuvaya grup lider olarak gitmeyi başardığını,

************************

x-Ay-yıldızlı ekip, D Grubu'nda oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 17 puanla zirvede yer aldığını,  Hırvatistan ise 16 puanla Türkiye'nin ardından Almanya biletini kaptığını, grubu Galler 12, Ermenistan 8 ve son sıradaki Letonya 3 puan ile tamamladıklarını,

************************

x- oynadığı 8 maçta 14 kez fileleri havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördüğünü,  milli takımın attığı 14 golün 9'unu evinde, 5'ini ise deplasmanda kaydettiğini,

************************

x-Milli takımın, grup maçlarında gol atamadığı ve kaybettiği tek karşılaşmanın, Hırvatistan'a Bursa'da 2-0 mağlup olduğu mücadelede oldu.

*************************

x-Milliler, 3 maçta ise kalesini gole kapattığını,  Ay-yıldızlı ekip Türkiye'de oynanan Galler ve Letonya ile deplasmanda oynanan Hırvatistan maçlarında gol yemediğini,

*************************

x-A Milli Takım'ın, 8 grup maçında attığı 14 gol 12 farklı isimden geldiğini,  Ay-yıldızlı ekipte Kerem Aktürkoğlu ve Cenk Tosun 2'şer gol atarken, Orkun Kökçü, Abdülkerim Bardakcı, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Umut Nayir, Arda Güler, Bertuğ Yıldırım, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Yusuf Yazıcı 1'er kez fileleri havalandırdıklarını,

*************************

x-Türkiye grup maçlarını kırmızı kart görmeden tamamladığını,  ay-yıldızlı oyuncular 8 maçta toplam 27 kez sarı kart gördüklerini,

*************************

x-2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) kura çekiminde takımların yer alacağı torbalar belli olduğunu, grubunu lider tamamlayan Türkiye’nin , kuraya ikinci torbadan katılacağını, 2. Torbada yer alan ülkelerin ise Türkiye, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Romanya ve  Avusturya’nın  olduklarını, EURO 2024'ün resmi kura çekiminin 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirileceğini,

*************************

x-Ay Yıldızlı milliler tarihinde  1-1’lik Galler maçıyla 623’ncü maçına çıktığını,  Ay-yıldızlılar, 100 yıllık tarihinde 343’ü resmi, 280'i özel toplam 623 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere  243 galibiyet, 147 beraberlik ve 233 yenilgi yaşadığını, Milli takımın, 266'sı  deplasmanda, 273’ü' evinde, 84'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 852 gol attı, kalesinde 888 gol gördüğünü,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız