HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 16:06

ALTINORDU PERSONELİNE EĞİTİM

         Altınordu Belediyesi personeline yönelik hem kişisel gelişim ve becerilerinin geliştirilmesi hem de hizmette kalite ve verimliliği artırıcı hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor. Altınordu Belediyesi İnsan Kaynaklar
ALTINORDU PERSONELİNE EĞİTİM

         Altınordu Belediyesi personeline yönelik hem kişisel gelişim ve becerilerinin geliştirilmesi hem de hizmette kalite ve verimliliği artırıcı hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce yapılan planlama doğrultusunda gerçekleştirilen eğitimlerde; Etkili Yönetim Teknikleri ve Liderlik, İş Kalitesi, Zaman Yönetimi ve Takım Çalışması, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Kurumsal Aidiyet ve Sorumluluk Bilinci eğitimlerinin yanı sıra AFAD uzmanları tarafından yangın ve deprem hallerinde kaçış güvenliği esasları konularında bilgilendirildiler.

 ALTI KONUDA KAPSAMLI EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ

         Altınordu Belediyesi, personel eğitimleri için kurum ve kuruluşlarla yaptığı iş birlikleri ile alanında uzman kişileri çalışanlarıyla buluşturmayı sürdürüyor.  Altınordu belediyesi ve Ordu Üniversitesi iş birliği ile yürütülen eğitim seminerinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taşkın KILIÇ tarafından, belediye personellerine Etkili Yönetim Teknikleri ve Liderlik, İş Kalitesi, Zaman Yönetimi ve Takım Çalışması, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Kurumsal Aidiyet ve Sorumluluk Bilinci eğitimleri verildi. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimlere tüm birimlerden çalışanlar katıldı.

 BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZE EN İYİ HİZMETİ SUNABİLMEK İÇİN TÜM ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

          Personel eğitimlerine önem verdiklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “eğitim kurumlarımız ile yaptığımız iş birlikleri çerçevesinde alından yetkin uzmanları çalışanlarımız ile buluşturuyoruz. Dünyada yaşanan yoğun rekabet, bilgi ve teknolojideki hızlı gelişmeler ve çeşitlenen hizmet beklentilerine karşılık çalışma arkadaşlarımızın görevleriyle ilgili bilgi, beceri ve tutumlarını geliştirmek üzere planlı eğitim etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra yine toplumsal farkındalık eğitimleri de düzenliyoruz. Kurumsal hizmet kalitemizi doğrudan etkileyen eğitim seminerlerimiz devam edecek” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, PERSONELİNE, EĞİTİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız