HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2023 Perşembe Saat: 09:56

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ŞAHSİ ÇIKARIN ADRESİ SİYASET Şahsi çıkarı hep önde koşturan siyaset bu! Bakar da görmez, duymaz ve söylemez isen mesele yok. Okumaz ve yazma bilmezsen de hiç mesele yok.     ANLAYAN ANLADI! “İlimizde Ulaştırma Bakanl
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ŞAHSİ ÇIKARIN ADRESİ SİYASET

Şahsi çıkarı hep önde koşturan siyaset bu! Bakar da görmez, duymaz ve söylemez isen mesele yok. Okumaz ve yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“İlimizde Ulaştırma Bakanlığımızın 13 tane şantiyesi var, başlanılan bu işlerin bir an önce bitirilmesini temin etmeliyiz. Ordu ikinci etap çevre yolu, Ordu Kabadüz Çambaşı yolu, Ordu Ulubey Gürgentepe Gölköy yolu, Karadeniz Akdeniz yolu, Fatsa Çevre yolu, Ünye Akkuş Niksar yolu, Fatsa Kumru Reşadiye ve Niksar yolu, Korgan yolu, Fatsa Aybastı yolu gibi projelerin bir an önce bitirilmesini temin etmeliyiz. Bu projeleri bitirdiğimiz taktirde şehrin turizm alt yapısını da geliştirecek olan bu projelerle şehrimizde turizmin gelişmesini sağlayabiliriz.

Ulaşım içinde demiryolunun ayrı yeri vardır. Demiryolu tüm dünyada ucuz, rahat ve çevreci ulaşım olarak ön plana hem turizm hem ticaret için çıkmaktadır.

Ülkemizde ise demiryolunun gelmediği tek bölge Karadeniz’dir. Samsun-Sar Demiryolu Karadeniz’i bir birine bağladığı gibi dünyaya da bağlayacaktır. Bu ise inanılmaz büyük bir fırsattır. Ve demiryolu bu bölgenin asırlık hayalidir. Cumhuriyetin Karadeniz’e borcudur. Ne kadar erken yapılırsa Karadeniz o kadar çok çabuk gelişecektir. İş ve istihdam imkanlarının artmasıyla bölgenin kanayan yarası göç yavaşlayacaktır.”(Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE!Kim kime dm duya yaşıyoruz işte! Adına yaşamak deniyorsa.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer-Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazançlar diliyoruz.

BETA İLETİŞİM

Beta İletişim teknik servisi, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hoş sohbet isim Sinan Akkuş’un önderliğinde hizmet veren Beta İletişim teknik servisi  Selimiye Mahallesi Fatih Caddesi N0: 25-B adresinde bulunuyor.

Aksesuar, tamir, yazılım, 2.El alam ve satım adresi Beta İletişim teknik servisine,  0530 289 99 82 nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Beta İletişim sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SAĞLIK FIRINI

Sağlık gıda ekmek ve unlu mamulleri “Başaktaki kadar doğal” sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

                 Buğday ekmeği, çavdar ekmeği, tam tahıllı ekmek, kepek ekmeği, mısır ekmeği, sarı somun ekmeği, tost ekmeği, haşhaşlı ekmek, simit ve poğaça  adresi Sağlık fırını Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 66 ve Şahincili Mahallesi 80. Yıl caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Sağlık fırınına ,214 76 80  ve 233 24 25 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                  Sağlık fırını sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Her şeyin zamanının yaşadığımız anın olduğu bu hayatta;olmaz şeyleri düşünen, olmaz şeyleri de yaşıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Acıyla yoğrularak yaşamışsa bir insan. Bilinsin ki, akıttığı gözyaşları söyleyemediklerini söylemek içindir.

 

 

HARBİDEN

Allah iki göz, iki kulak ve bir ağız vermiş. Siz siz olun  İki görün, iki duyun ve bir kez de söyleyin.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Yeni Yargı paketinde dikkat çeken detay! Kadınlar eşlerinin soyadı yerine kendi soyadlarını taşıyabileceklerini,

**********************

x-Türkiye'deki işsiz sayısı Ekim ayı itibariyle 2 milyon 961 bin olduğunu,

**********************

x-Türkiye Profesyonel liglerinde yenilgiyle tanışmayan takımların 3.Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Aliağaspor ve Adana 1954 Spor’un olduklarını,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, Altınordu Melet kıyısında karanın denizle birleştiği noktada 6363 kişilik büyük bir Türk İslam Araştırma Merkezi inşa edileceğini açıkladığını,

**********************

x-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Kadın Kolları'nda gerçekleşen değişimle birlikte, Sakine Kuzu’nun göreve atandığını,

**********************

x-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 10 Aralık tarihinde düzenlediği 4.Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günlerinde şairimiz Gökhan Akçiçek’e  ödül verildiğini,

***********************

x-Doğu Karadeniz'den ocak-kasım döneminde yapılan bal ihracatının, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 72 artarak 2 milyon 723 bin 799 dolara ulaştığını,

***********************

x-1 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlanacak düzenleme ile internet üzerinden yapılacak alışverişte ürün ayıplı mal olarak değerlendirilmedikçe cayma hakkını kullanacak tüketici, kargo iade ücretini kendisinin ödeyeceğini,

***********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Millet Bahçesi'nin yüklenici firması tarafından işin bırakıldığı ve projenin yeniden ihaleye çıkılacağı ifade edildiğini,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız