HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Mart 2017 Salı Saat: 10:23

MART AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Mart ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Mart 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara da
MART AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Mart ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Mart 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı yapıldı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun “Ayyar Hamza”, “Kral Çıplak”, “Dağ Denize Kavuştu” ve “Ocak” adlı tiyatro oyunlarının Mart ayında da devam edeceğinin belirtildiği kitapçıkta “Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele”, “Öncesi ve Sonrası ile 15 Temmuz”, “Genç İstihdamında Girişimcilik ve Yeni Türkiye Yeni Anayasa” adlı konferanslar ve “En Sıra Dışı Ordu’da” adlı panelle birlikte “4 Mevsim Ordu II. Fotoğraf Sergisi”, “Ordulu Şehitleri Anma Sergisi”, “Tasavvuf Müziği Korosu Konseri”nin yanı sıra birçok etkinlik yer alıyor.

 

Başkan Enver Yılmaz, “Mart 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözünde şu görüşlere yer verdi:

 

Kentimizi kalkındırmaya yönelik altına imza attığımız her bir projeyi, sizlerin hizmetine sunma yolunda yaşadığımız heyecanın tarifi olmamakla birlikte, popülist siyaset yapmıyor ve ömürlük projelerimizi sabırla ve akılcı yöntemlerle üreterek hayata geçiriyoruz.

 

Tüm bu yatırımları gerçekleştirirken sosyal belediyecilik anlayışımızı da diri tutuyor, kültür sanat faaliyetlerimizi her geçen gün yenileyip çeşitlendirerek değerli halkımıza sunma gayreti gösteriyoruz. Sezon başında sahneye koymaya başladığımız yeni tiyatro oyunlarımızı sanatseverlerle buluşturmaya devam ettiğimiz Mart ayında, birbirinden farklı ve etkili konuların gündeme getirilip işleneceği konferanslarımızla insanımızın düşünce dünyasında bambaşka bir ufuk açmayı sürdürüyoruz. Tasavvuf musıkisi koromuzca birbirinden değerli eserlerin seslendirileceği bu ayda, ülkemizin dört bir yanında görev yapan, vatan topraklarını koruyup kollamak adına korkusuzca mücadele verip bu uğurda şehadete yürüyen Ordulu şehitlerimizi, sanat galerimizde düzenleyeceğimiz “Ordulu Şehitleri Anma Sergisi” ile yâd edeceğiz.

 

Kültürel ve sanatsal etkinliklerimizin yanı sıra çocuklarımızın kişisel ve sosyal gelişimine yönelik, ilk olarak Altınordu ilçemizde açacağımız “Mimar Sinan Bilgi Evi” ile ülkemizin geleceğine yön verecek evlatlarımıza destek sağlayan bir Büyükşehir olmanın gururunu her daim yaşayacağız.

 

Bu vesileyle yüce Allah'ın lütfundan bolca istifade edeceğimiz bereketin gecesi Regaip Kandilinizi kutlar, tüm hanımlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ederim.

Anahtar Kelimeler : MART, AYI, KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız