HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 10:58

MHP’Lİ ŞANLITÜRK: ÖLÜNÜZÜ, DİRİNİZİ, BİRGÜN HEPİNİZİ…

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde şehit düşen kahraman şehitlerimiz için Mecliste söz alarak konuşma yapan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, DEM Milletvekillerini hedef alarak yaptığı konuşmada sert mesajlar verdi.   Milliyetçi Hareke
MHP’Lİ ŞANLITÜRK: ÖLÜNÜZÜ, DİRİNİZİ, BİRGÜN HEPİNİZİ…

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit düşen kahraman şehitlerimiz için Mecliste söz alarak konuşma yapan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, DEM Milletvekillerini hedef alarak yaptığı konuşmada sert mesajlar verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, TBMM Genel Kurulunda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi Görüşmelerinde ''Tarihi'' bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Konuşmasına Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit düşen kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek başlayan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ''Ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğu olayla yüz yüze bırakacağız'' diyerek terörle mücadelede kararlılığın tek bir terörist kalmayıncaya kadar süreceğini vurguladı.

Konuşmasında Ordu'nun çözülmeyi bekleyen sorunlarına tek tek değinen MHP'li Naci Şanlıtürk, Samsun-Sarp Demiryolu, Ordu Çevreyolunun İkinci Etabı, Fatsa Çevreyolu, Ordu-Kabadüz yolu başta olmak üzere birçok projeden bahsederek ivedilikle çalışmaların bitmesi gerektiğinin altını çizdi.

Şanlıtürk, ''2024 Yılı Bütçesinin tüm Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum'' diyerek sözlerini terörle mücadelede kararlılığa bağladı. Mecliste DEM milletvekillerinin gözlerinin içine baka baka haykıran ve yerin dibine sokan Milletvekili Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Hain terör örgütü PKK/PYD/YPG'nin Kuzey Irak'ta Mehmetçiğimize yönelik gerçekleştirdiği saldırı ile ilgili, İsrail'in Gazze'ye saldırılarıyla biz bunları aynı görüyoruz.

Yıllardır, Siyonizm ve emperyalizmin uşaklığını yapıp bu coğrafyada, bu millete silah çekenler 40 yıldır olduğu gibi bundan sonra da emellerine ulaşamayacaktır.

Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi ''Ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz olayla yüz yüze bırakacağız Allah'ın izniyle” dedi.

 

ŞANLITÜRK AZERBAYCAN GAZETELERİNDE

Öte yandan, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde gerçekleştirdiği konuşmalarla her kesimin dikkatini çekerek takdir toplamaya devam ediyor.

21 Aralık Perşembe günü Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2024 Yılı Bütçesi üzerine yaptığı konuşma ülke basınında yer alırken yurtdışı basınında da geniş yer buldu.

Azerbaycan'da haftalık çıkan ''Sigorta Gazete'' MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk'ün sigortacılık ve özel emeklilik ile ilgili yaptığı açıklamalarına geniş yer vererek haberi okuyucularına manşetten duyurdu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız