HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2024 Cuma Saat: 10:53

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ÖLÜMÜNE BEDEL ÖDÜYOR Sistemin kaymağını yiyenler, yat ve gemiciklerde keyif çatıyor. Çaresizler, fakirler ve garibanlar da  ölümüne bedel ödüyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ÖLÜMÜNE BEDEL ÖDÜYOR

Sistemin kaymağını yiyenler, yat ve gemiciklerde keyif çatıyor. Çaresizler, fakirler ve garibanlar da  ölümüne bedel ödüyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Türkiye’nin en fazla uzun yol ağına sahip bir iliz. 27 bin 500 km yolumuz var. Bu kadar yağmur yağdığı halde su problemimiz vardı. Bunun için çalışmalar yaptık. Bütçemizin yüzde 95’ini alt yapıda kullandık. Yola, suya ağırlık verdik. 258 tane kendi makinalarımız aldık. Kendi asfalt plenti, taş ocağı, beton santrali tesislerimiz var. Ama dediğimiz gibi çok zor şartlarda Ordu zor olduğu kadar da güzel bir şehir. Mazeret, bahane, şikâyet kelimelerini hiç kullanmadık. Çünkü biz bunların çözümü için geldik. Bu sebeple kaldırım, yol, suya, çöpe önem verdik. Mesela Ünye, Fatsa, Perşembe’yi çöpten kurtardık. Yine Melet’i, Durugöl’ü kurtardık. En son Durugöl’ü halkımıza açtık. Oradan çok fazla atık çıktı. Yine diğer işlerimize de baktık. Fındıktı, yazılımdı, denizdi. Ama biz denizi kullanmıyorduk. 110 km sahilimiz var ama teknemiz yok. Yaylarımız var kar yağdığı zaman herkes evine çekiliyordu. Ordu’yu 3 ay değil, 12 ay yaşayın diye çeşitli festivallerle kışı da hayatımıza dahil ettik. Tarıma da ağırlık verdik. Bunlar gıdasız, susuz olmuyor. Yol ve su işinde çok az bir işimiz kaldı. Göreve başladığımda 772 mahallenin 272’sinin suyu yoktu şimdi 29’a düştü. Yol konusunda da büyük bir kampanya başlattık. 2 bin 100 km yol yaptık. Nasipse iki sene içinde de yol sorununu biteceğini düşünüyorum. Belirli bir program dahilinde birlikte çalışırsak güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Belediyemizin bütün imkânları sizin.^”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Siyasilerin başarısızlıkları ile kader oldu gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı)Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini  30 yıllık tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Yağmur Kitabevi’ne 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur Kitabevi’ne hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİANCO  VİTA

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe   Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sinop’tan Hopa’ya kadar da hizmet veren Bianco Vita’ya 233 02 96  ve 0532 283 73 14 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

Bianco Vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının  en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm  eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin ve Uçak bilet satışının da  adresi olan Stadyum turizm sahip  ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu  Elektronik ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 

 

DOKUNDURMA

Öylesine sindirilmiş bir toplum yaratıldı ki; ağızlarıyla söylemek istediklerini söyleyemeyenler, bir başkalarına söyletmenin hesaplarını yapıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her kim ki çaresizlerin döktüğü gözyaşlarından zevk alıyorsa, şerefsizden öte şerefsizdir.

 

 

HARBİDEN

Öyle bir ülke ki, siyasileri ve para doymazı oburları, yurt dışında dertlerine çare arıyor, çaresizleri, fakirleri ve garibanları da ülkesinde ölüyor!

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türk Kara Kuvvetleri’nin Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük kuvveti olduğunu, bünyesinde 4 Ordu, 14 Kolordu, 8 Mekanize Tümen, 11 Zırhlı Tugay, 23 Mekanize Piyade Tugayı, 15 Motorize Piyade Tugayı, 8 Komando Tugayı, 4 İnsani Yardım Tugayı, 5 Topçu Tugayı bulunduğunu,

***********************

x-1 Ocak 2024 tarihi itibariyle Pasaport harçlarının 6 aya kadar olanlar için bin 639 lira, 1 yıl süreli olanlar için 2 bin 396 lira, 2 yıl süreli olanlar için 3 bin 912 lira, 3 yıl süreliler için 5 bin 558 lira ve 3 yıldan fazla süreli olanlar için 7 bin 833 lira olarak belirlendiğini,

***********************

x-Uluslararası International SOS Şirketi’nin, 2024 yılında  ziyaret edilecek en tehlikeli ve güvenli ülkeleri belirlediğini, buna göre, dünyanın en güvenli ülkelerinin Danimarka, İsviçre, Norveç, Lüksemburg ve İzlanda,  dünyanın en tehlikeli ülkelerinin ise Güney Sudan, Afganistan, Suriye ve Libya’nın olduğunu,

***********************

x-Ordu Giresun Havalimanı'nda uçuş seferlerinde yeni bir dönem başladı. A Jet, Ordu-Giresun/ Ankara uçuşlarında haftada 14 sefer düzenleyerek hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor. Havayolu şirketi, sefer saatlerini de güncelleyerek günde karşılıklı iki uçuş gerçekleştireceğini,  Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan Ordu-Giresun/Ankara seferlerinin günleri ve saatleri işe şöyle gerçekleşeceğini,

Ankara:

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar: Saat 18.00 ve 23.55

 Salı, Cumartesi: Saat 08.05 ve 23.55

Ordu-Giresun:

Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar: Saat 05.45 ve 19.45

Salı, Cumartesi: Saat 05.45 ve 09.50.

**********************

x-2024'te vergi, harç ve cezalarda yeniden değerleme oranında (yüzde 58,46) artış yaşanacağını, Yeni yılda kırmızı ışıkta geçmenin cezasının 1506 TL'ye, hatalı park cezasının 690,89 TL'ye , hız sınırının yüzde 10 ile yüzde 30'a kadar aşmanın cezasının 1506 TL'ye, yüzde 50'den fazla aşmanın cezasının 6 bin 439 TL'ye çıkacağını, alkollü araç kullanmanın cezasının da 6 bin 439 TL'ye ile 12 bin 977 TL arasında değişeceğini, araç kullanırken cep telefonu ile konuşmanın cezasının ise  1510 TL'ye olacağını,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı olan Turnasuyu Kordon Park’ı ilçeye kazandırmak adına kolları sıvadığını,

**********************

x-Memur zammıyla 65 yaş aylığı, engelli maaşları ve evde bakım ücretleri de değiştiğini,  65 yaş aylıkları yüzde 49.25'lik artışla 2 bin 348 liradan 3 bin 504 liraya çıktığını, evde bakım maaşları ise 5 bin 97 liradan 7 bin 607 liraya yükseldiğini, yüzde 40-69 arasında engeli bulunanların aylıkları 1.874 liradan 2.796 liraya, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı alanların aylıkları ise 2 bin 811 liradan 4 bin 195 lira olduğunu,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız