HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 09:49

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER HİÇ BİRİMİZ PEYGAMBER  DEĞİLİZ Hiç birimiz peygamber değiliz. Elbette hatalar da olacak. O halde bir insan adına; düne tövbe, bugüne secde ve yarına da dua yakışır.     ANLAYAN ANLADI! “Demokratik bir ülkenin vazge
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

HİÇ BİRİMİZ PEYGAMBER  DEĞİLİZ

Hiç birimiz peygamber değiliz. Elbette hatalar da olacak. O halde bir insan adına; düne tövbe, bugüne secde ve yarına da dua yakışır.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır.

Halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir. Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Yerel basınımız ilimizde yürütülen hizmetler hakkında halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımız ile devlet arasında bir köprü olmakta, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Bu yönüyle basın mensuplarımızın ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacağına inancım sonsuzdur.” (Muammer Erol, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Görmez göz, duymaz kulak ve söylemez ağız anlayışı hep önde koşuyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini Mustafa, Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan, Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MET-PA

Sahipliğini spor dünyasının yakından tanıdığı isi Metin Kır’ın yaptığı MET-PA çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Doğa dostu Siemens ürünlerinin satış adresi MET-PA  Metin Pazarlama Ticaret Merkez şube Selimiye mahallesi fatih caddesi  Özoğlu İşhanı NO:33/ANO: 33/A, Şube : Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:183/3 ve Şube: Akkuş Niksar Caddesi NO: 38 Ünye-Ordu  adreslerinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan MET-PA’ya 0 532 351 36 67 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                MET-PA  Metin Pazarlama Ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

AYAR SAATÇILIK

Sahipliğini yılların tecrübeleri  Sefer ve  kardeşi Naci Ayar’ın yaptığı Ayar saatçilik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrı paşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Ayar saatçiliğe,  214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar saatçilik , sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.           

XIA ORDU YETKİLİ SATIŞ MAĞAZASI

İşletmeciliğini genç isim Taner Gürbüz’ün yaptığı XIAOMI Ordu yetkili satış mağazası genç isim Taner Gürbüz’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

Aynı zamanda telefon aksesuarları, OSKİ su dolumu, Ordum kart dolumu ve tüm fatura tahsilatı adresinde olan Gürbüz Center Teknoloji mağazası, Şarkiye mahallesi Barbaros caddesi NO:53/A adresinde hizmet veriyor.

XIA Ordu yetkili satış mağazası ile Gürbüz Center teknoloji mağazasına 0541 842 42 22 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken XIA Ordu yetkili satış mağazası ile Gürbüz Center teknoloji mağazası sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Şeref, haysiyet ve onur defterini kapatmayan insanlar, kendi hatalarının cezasını vicdanlarından alır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşadığımız bu hayatta; doğru karar vermek için, yanlış zaman yoktur. Geçmişi unutun demiyorum ama bugünü de yaşayın.

 

 

HARBİDEN

Olursa olur, olmasa da kaderi suçlarız. Olur biter...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da 90 yılı aşkın aile şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Gürsoy A.Ş, önemli bir başarıya daha imza attığını,  firmanın en fazla fındık ihraç eden 5. firma olmayı başardığını,

***********************

x-Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 11 Ocak’ta start alan  ara transfer döneminin 9 Şubat Cuma günü tamamlanacağını,

***********************

x-TFF 3. Lig'de çift devreli lig müsabakaları sonunda, gruplarında ligi 13., 14. ve 15. bitiren takımlar olmak üzere toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lig'e düşeceğini,

***********************

x-57 ili geride bırakan Türkiye’nin en kalabalık ilçesinin 741 bin 895 nüfusa sahip Pendik’in olduğunu,

***********************

x-Ordu Giresun Havalimanı’nda aralık ayında, iç hat yolcu trafiği 72 bin 961, dış hat yolcu trafiğinin bin 200 olduğunu, böylece aralıkta toplam 74 bin 161 yolcuya hizmet verildiğini,

***********************

x-Ordu Ticaret Borsasında 2023 yılının ağustos-kasım döneminde 34 bin 969 ton fındığın işlem gördüğünü,

***********************

x-İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’un 2023 yılında polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili yaptığı açıklamada; il genelinde 16.689 olayın meydana geldiğini, kişilere karşı gerçekleşen 9.117 olayın yüzde99’u, mal varlığına karşı gerçekleşen 2.731 olayın yüzde 90’nın aydınlatıldığını, 20.048 şüpheli şahsa işlem yapıldığını, 210 şahsın ise tutuklandığını ifade etti. Kaçakçılık suçlarıyla mücadele  kapsamında 216 operasyon yapılarak 31 şahsın tutuklandığını, uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlarda 540 olayda 121 şüpheli şahsın tutuklandığını, vatandaşların trafik güvenliğini sağlamak amacıyla  yapılan denetimlerde 593.636 aracın kontrol edilerek, 1.308 aracın trafikten men edildiğini, 2.124 araç sürücüsünün ise sürücü belgesinin geri alındığını,

***********************

x-İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz’ün yaptığı açıklamaya göre,  Jandarma sorumluluk bölgesinde 2023 yılında il genelinde 9.354 olayın meydana geldiğini, suçların önlenmesine yönelik icra edilen görevlerde 50.500 önleyici kolluk devriyesi, 9.317 adli kolluk devriyesi, 1.704 sevk ve nakil devriyesi olmak üzere 61.521 devriye faaliyeti icra edildiğini, aranan 1.653 şahıs ile aracın yakalandığını, kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında icra edilen 303 operasyonda 1.074 şüpheli şahsın yakalandığını, 10 şahsın ise tutuklandığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız