HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 14:55

“FATSA’NIN SANAYİSİNİ KALKINDIRACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde meşale ve tezahüratlar ile karşılandı. 
“FATSA’NIN SANAYİSİNİ KALKINDIRACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde meşale ve tezahüratlar ile karşılandı. 

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Fatsa ilçesine giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler AK Parti Teşkilatı, sanayi esnafını ziyaret etti, mahalle muhtarlarları ile toplantılar yaptı. 

 

Fatsa sanayi esnafı ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ikinci beş yılda Fatsa’yı yıldız yapacaklarını söyledi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Fatsa bir sanayi kenti. Fatsa’nın geleceğini biz sanayi üzerine düşünüyoruz. İmalathaneden fabrikaya geçmemiz lazım. Bunun için eksiğimizi planlayacağız. Limanı büyüteceğiz. Bütün malzemeler buradan gidecek. Fatsa Belediyemiz, Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve diğer komşu belediyelerimiz ile bu çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz. Bu işin en büyük mimarı da sizlersiniz. Ekonomik kalkınma çok önemli. Bu kalkınmada kaynaklarımızı iyi kullanacağız”

 

Fatsa’da 5 yılda büyük çoğunluğu altyapı olmaz üzere sıkı ve büyük bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Güler, “Biz Büyükşehir olarak Fatsa’ya 450 milyon yatırım yaptık. Yolsuz ve susuz olmuyor. Kendi makinelerimiz ile yapıyoruz. Bizim 250 kendi iş makinemiz var. Mal sahibiyiz. Kiralamadık kendimiz satın aldık. Kendi taş ocağımızla, kendi asfalt plentimizle bu işleri yaptık. Fatsa’nın su sorunu vardı. Bu sorunun elektrik kesintisinden kaynaklı olduğunu bulduk ve trafolar jeneratörler alarak bu işi çözüme kavuşturduk. Şimdi yeni projelerle Fatsa’nın sanayisini kalkındıracağız. İkinci beş yılında Fatsa’yı yıldız yapacağız.” dedi. 

“5 YIL İÇERİSİNDE 700’E YAKIN İŞ YAPTIK”

5 yıldır yoğun bir yol çalışması gerçekleştirdiklerini, 2024 Yerel Seçimlerinin ardından tekrar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilirse en az iki yıl içerisinde yol ve su sorununun kalmayacağını ifade eden Başkan Güler konuşmasında şunları kaydetti:

“Biz vaatlerimizin çok üzerinde işler yaptık. 700’e yakın iş yaptık. 772 mahallemiz var 272’sinde su problemi vardı. Şu anda 29’a düştü. İnşallah onu da bitireceğiz. Bunlardan da en fazla Fatsa’daydı. Bunun için OSKİ’yi buraya getirdik. Şehircilik denildiği zaman yolunu suyunu yaparsın ama çöp ile yaşayamazsın. Fatsa kokuyordu. Biz vahşi çöp alanlarını kaldırdık. Bu kadar zor coğrafyayı sizlerle birlikte başarıyoruz. Yol ağımız 27 bin 500 km. İstanbul’a gidiş gelişi bırakın Viyana’ya gidiş geliş kadar yol yaptık. Beş senenin iki senesi pandemi, bir yılı deprem. Bu çalışkan ekiple yaptık. Sadece Fatsa’da 220 km içme suyu hattı yaptık. Biz bundan sonra daha büyük işlere gireceğiz. İnşallah Allah nasip eder seçilirsek en az iki sene içerisinde yol ve su sorunu kalmayacak.” 

“YAPTIĞIMIZ İŞLERLE VAATLERİMİZİN ÇOK İLERİSİNE GİTTİK”

AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığına geçerek burada partililer ile bir araya gelen Güler, klasik belediyeciliği aştıklarını, belediyecilikten de öte çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi: 

“Biz zaten çöpü, yolu, suyu yapıyoruz. Bütün zamanların rekorunu kırdık. Belediyeciliğin çok ötesinde bir iş yapıyoruz. Yaptığımız işlerle vaatlerimizin çok ilerisine gittik. Bundan sonrada ekonomik kalkınmaya ağırlık vereceğiz. Fatsa çok güçlü. Burası çok önemli bir çekim merkezi haline gelecek. Bizim belediyeciliğimiz normal bir belediyecilik çalışması değil. Klasik belediyecilik değil”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız